|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 529, 530, 531 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Nimfka a mogłabyś? <3 Ja tego też za bardzo nie rozumiem. Tok babki wyglądał jakoś tak:
- On jemu powiedział, że sie śpieszył, co powiedział, więc le
Zresztą nie wiem, nie słuchałam jej, bo mnie zirytowała kobieta.
Miałam też taki przykład
- Elle pense a son frer
i ma być
Elle pense a lui.
I moja cała pewność siebie budowana na tym, że zaimek ma być przed czasownikiem się zawaliła :D
Dodano 49 sekund temu:
Gusia gratulacje! I powinna Ci to uznać, bo w sumie, o co się czepiła? 8 razy, to 8 razy. Brawo <3
Ostatnio zmieniony przez jeanne dnia Wto 23:06, 01 Mar 2011, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
Wto 23:05, 01 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
GratulacjeGuśka_! Tak trzymaj! Ja też już idę spać, bo z rana wyjeżdżam :)
Dobranoc :*
|
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Wto 23:05, 01 Mar 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_ gratulacje :brawo:
|
|
|
Wto 23:07, 01 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Jeanne to o to pierwsze zapytam :D
Jeśli chodzi o to drugie co napisałaś, to możliwe, że chodziło o to, że a son frer ma być zastąpione przez pronoms toniques, bo w tym też jest lui i wtedy się tego nie robi po czasowniku, tylko zostawia tam gdzie było, ale nie wspominałaś, że macie toniques, więc ci tego nie pisałam, żeby nie mieszać :P Poza tym, ja bym to zastąpiła normalnie przez COI, ale mogę się też zapytać jutro :P
|
|
|
Wysłany:
Wto 23:11, 01 Mar 2011 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
nimfka
Nietoperek

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Cytat: | | Poza tym, ja bym to zastąpiła normalnie przez COI, ale mogę się też zapytać jutro Razz |
Nimfka bo nie mieliśmy... Mieliśmy tylko to, co w tej tabelce nam wysłałaś. Ale wygląda na to, że miała głęboko to gdzieś i jej nie przeszkadzało tego zrobić na sprawdzianie... Brawo dla niej. Dziękuję ;*
Gusia u mnie w gim by to uznali z pocałowaniem ręki. Ale do mnie nauczyciele się dostosowywali, wiec ;) Będzie ci łatwiej w LO, bo tu każdy ma to gdzieś.
|
|
|
Wto 23:15, 01 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Dobranoc AnEcZkA3370 :)
| nimfka napisał: | | bo chciałabym pospać choć trochę dłużej niż 6h, chociaż pewnie skończy się tak, że wcale dłużej nie pośpię |
Miałam ten zamiar co Ty, ale coś widzę, że prędko się z tych zadań nie wyplącze...
|
|
|
Wto 23:15, 01 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Cytat: |
Ja też nie długo będę się zbierała, bo chciałabym pospać choć trochę dłużej niż 6h, chociaż pewnie skończy się tak, że wcale dłużej nie pośpię Rolling Eyes |
Zółf!
Ja mam jutro test z fizyki, nawet wzorów nie powtórzyłam. I pytanie całogodzinne z geografii przed czwartkowym testem i dopiero sie kapnęłam, że ahaaa, to się trzeba będzie nauczyć na jutro!
|
|
|
Wto 23:16, 01 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_ ja nie widzę różnicy. Mojej koleżance fizyczka ostatnio uznała odpowiedź 0,25 raza większy, gdy powinno być 4 razy mniejszy czy coś w tym stylu ;)
|
|
|
Wto 23:17, 01 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Cytat: | | asne i tak fizyki tylko 4 godziny będę mieć, więc pozdro XD |
Fizyka ryje móżg. Zresztą my w ogóle jesteśmy zryci. Jak dzisiaj mi kolega powiedział, że mnie plecy bolą, bo aflatoksyny z soków przedostały się do mojego krwiobiegu i mnie zatruły :hahaha: Albo ja koledze, jak mnie czochrał, że jak będzie dalej tak robił, to będzie musiał narysować wszystkie siły, które działają na moje włosy i znaleźć wypadkową XD
|
|
|
Wto 23:24, 01 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Ja jutro mam raczej luz, bo najpierw fizyka, na której po prostu będę musiała nie zasnąć i udawać, że dociera do mnie co Kamillka mówi :P Później mam 2h oglądania jakiegoś wojennego filmu, czyli powstrzymywania się od spania ciąg dalszy :P po czym mam zastępstwo, czyli patrz punkt wyżej :pokazal jezyk: No i na koniec mam chemię, która pewnie będzie jak zawsze fajna i ostatni francuski, na którym mam kartkówkę, na którą nic nie umiem, a przez resztę tej lekcji będę posypiać z nudów xD
Zapowiada się "emocjonujący" dzień :lol:
|
|
|
Wysłany:
Wto 23:24, 01 Mar 2011 |
|
nimfka
Nietoperek

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Cytat: | | i ostatni francuski, na którym mam kartkówkę, |
Nimfka na tylu wolnych lekcjach, to ja bym ten francuski wkuła 100 razy :hahaha: Gdyby nie historia w poniedziałek, religia we wtorek wok w piątek to ja bym nic nie umiała na francuski xD
|
|
|
Wto 23:26, 01 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Jeanne, jesteś nienormalna :hahaha:. Jako, że my mamy roz. Niem., ang., bio., mat., pol., więc takich gÓpot nie gadamy, no możemy czasami :(. Ja gadam jak nawiedzona o strukturach społeczeństwa, a moja koleżanka, to na bio. przekłada lub fiz. O.o
Nimfka, ale masz fajny dzień *zazdrości*. Ja jutro będę mieć chemię z powtórzeniem i będę udawać, że wiem wszystko o kwasach, O. Później mam religię, czyli pouczę się tam na bio. i odrobię matematykę. Później, będziemy próbować nadążać nad Ciuciurką i zrozumieć symetrię :P. Później prawdziwy Hardcor, czyli dwa polskiego z moją wych. <3, a na koniec bio. i pr. kl.
|
|
|
Wto 23:29, 01 Mar 2011 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 529, 530, 531 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
| Strona 530 z 649 |
|