A ja jutro mam 2 matematyki, fizykę, polski, 2 biologię i chemię. Udało mi się zrobić zadania, choć jednego z matmy nie ogarnęłam. Zbieram się w kierunku spania, dobranoc kochani ;*
Jeanne wykułabyś 50 czasowników, odmiana przez 8 czasów, przez wszystkie osoby i do tego słówka z lekcji? Ja nie dam rady i nawet nie będę próbować :roll:
Wto 23:36, 01 Mar 2011
A nasza wych. patrzy się na nas, jak na ufo, bo dziwi się, że my to umiemy O.o.
Koleżanka dzisiaj przy odpowiedzi z religii:
- Ale jak ksiądz chce to mogę ksiedzu opowiedzieć o zarodnikach konidialnych, o zarodni workowej chociażby!
- Nie, chyba nie skorzystam :mrgreen:
:hahaha:
5 MINUT TEMU WROCILAM Y KONCERTU KZL (NIEMIECKA KLAWIATURA MNIE WKUUUUURYA) KYLIE MINOGUE; TZN. WROCILAM DO HOTELU, KTORY MAM NA PRZECIWKO O2, A NIE DO POZNANIA DO DOMU; I... FUUUUUUUUCKKKKKKKK ZGADNIJCIE DO KOGO KYLIE MACHALA, ROZMAWIALA, USMIECHALA SIEEEEEEEEEEEEE_????????? Z BILETAMI WSZYTKO ZALATWILAM I KUPILAM DRUGI STOJACY (PRAWIUDLOWO TYM RAZEM) I STALAM NA SAAAAAAAMYZM SROOOOOOOODKU NA BARIERCE PRZED KONCEM WYBIEGU NA KTORYZM BZLO WSYZZZZZZZSTKO I KYLIE BYLA Z 2 METRY ODE MNIE PRZEZ POLOOOOOWE KONCERTUUUUU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA POMOOOOOOOOOOOOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :serducho:
Doma to super, że koncert się udał :D
Kochane zaraz zasnę na pół-leżąco, więc idę się myć i spać :P
Do napisania jutro i dobranoc :*
Wto 23:54, 01 Mar 2011
Ha! Jednak zacznę częściej się modlić . Nie ma około 10 nauczycieli w szkole w tym facetki od historii sztuki i plastyki, gdzie nie będzie jej conajmniej miesiąc. <3 W piątek mam kulig, jutro dyskotekę.
Piękna pogoda ^^ Zaraz idę na spacer do biblioteki i do sklepu po płyty.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sro 15:05, 02 Mar 2011