|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 73, 74, 75 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | Mam już 84 wyrazy wstępu, łaaał <3 |
To może się rozkręcisz :D
jeanne napisał: | śmieszniejsza jest tylko wizja jego za kratkami hahaha |
O tak, albo w pasiastej bluzce :hahaha:
monia9122 napisał: | dzisiaj mam impreze... babcia ma 70 urodziny i robimy jej wielka impreze Smile |
To dobrej zabawy :)
Dodano 3 minut temu:
W ogóle wiecie moją klasę opętała mania na grę w farmę na fb i dałam się w to wciągnąć. Teraz część osób na przerwie np. zawzięcie dyskutuję co się bardziej opłaca sadzić i który mają lvl i jakie zwierzaki. A koleżanka w piątek przez całą szatnię na wf krzyczała: dzięki za świnię. :hahaha:
|
|
Sob 14:46, 02 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | A koleżanka w piątek przez całą szatnię na wf krzyczała: dzięki za świnię. hahaha |
:hahaha: :hahaha:
Nie! Nie mów mi o grach, bo jak ja się wkręce to przepadnę! :hahaha:
Cytat: |
To może się rozkręcisz Very Happy |
221 8)
O tak, albo w pasiastej bluzce hahaha |
Albo to, jak wyskrobywał agrafką napisy za jego pryczą, ómrem! :hahaha:
|
|
Sob 14:53, 02 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Nie! Nie mów mi o grach, bo jak ja się wkręce to przepadnę! hahaha |
Ja już przepadłam w tej :D Ja się w Twoje seriale wkręciłam :hahaha:
ładnie ;)
Cytat: | Albo to, jak wyskrobywał agrafką napisy za jego pryczą, ómrem! hahaha |
Dłubię złamaną łyżeczką tunel, by uciec :hahaha:
Wyobraźnia mnie poniosła :hahaha:
|
|
Sob 14:56, 02 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja już przepadłam w tej Very Happy Ja się w Twoje seriale wkręciłam hahaha |
Ty, może to dobry sposób? "sory kochanie, nie mam czasu na rozmowę, bo gram na fejsie"?
I na tym koniec -,-
Dłubię złamaną łyżeczką tunel, by uciec hahaha
Wyobraźnia mnie poniosła hahaha |
Byłby do tego zdolny! :hahaha:
|
|
Sob 15:25, 02 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ty, może to dobry sposób? "sory kochanie, nie mam czasu na rozmowę, bo gram na fejsie"? |
Po pierwsze w moim przypadku on też w to gra. Po drugie nie działa, choćbym robiła tysiąc rzeczy i tak myślę o jednym :hahaha:
jeanne napisał: |
I na tym koniec -,- |
Ja dziś w ogóle nie mam weny...
Cytat: | Byłby do tego zdolny! hahaha |
:hahaha:
|
|
Sob 15:41, 02 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ha! Napisałam część o nim i więcej mi się nie chce :C
Cytat: | Uważam również, że człowiek poczciwy powinien powstrzymywać się od agresji i przemocy fizycznej, która krzywdzi nie tylko innych ludzi, ale najczęściej i osobę, która dokonuje aktu przemocy. Oczywiście nie zawsze można, a nawet w niektórych przypadkach nie powinno się trzymać tej reguły. Jakim człowiekiem bylibyśmy, gdybyśmy widząc, jak komuś dzieje się krzywda, trzymali się z daleka, bo być może nie wystarczyło by użyć tylko naszej mniej lub bardziej rozwiniętej elokwencji, ale trzeba byłoby się posunąć do bardziej fizycznej obrony? Podobnie nie można stwierdzić, że każda osoba, która trafiła do więzienia, z całą pewnością nie jest poczciwa. Znajdują się tam osoby, których na pewno nie można zaliczyć do dobrych, ale i takie, których po prostu zawiódł wymiar sprawiedliwości i prawo, które panuje w tym kraju. Według mnie nie przestrzeganie prawa do pewnego stopnia, nie kłóci się z byciem przyzwoitym. |
Po pierwsze w moim przypadku on też w to gra. Po drugie nie działa, choćbym robiła tysiąc rzeczy i tak myślę o jednym hahaha |
Ja też, ale mogę się chyba czasem łudzić? :D
|
|
Sob 15:50, 02 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ha! Napisałam część o nim i więcej mi się nie chce :C |
Świetna jest :D
jeanne napisał: | Jakim człowiekiem bylibyśmy, gdybyśmy widząc, jak komuś dzieje się krzywda, trzymali się z daleka, bo być może nie wystarczyło by użyć tylko naszej mniej lub bardziej rozwiniętej elokwencji, ale trzeba byłoby się posunąć do bardziej fizycznej obrony? |
To chyba najlepszy fragment :hahaha:
jeanne napisał: | Ja też, ale mogę się chyba czasem łudzić? Very Happy |
Jasne. Mi się to często zdarza jak mam wiosnę :hahaha: a potem rzeczywistość mnie uświadamia :C
|
|
Sob 15:54, 02 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Świetna jest Very Happy |
W ogóle to ja piszę cały czas o nim, bo jest beznadziejny jeśli chodzi o wpasowywanie się w mój ideał faceta ;/ Za dobrze mu wychodzi bycie dokładnie takim, jak bym chciała -,-
To chyba najlepszy fragment hahaha |
To jak jego siostra go próbowała tłumaczyć, że on ją bronił i żebym się na niego aż tak nie złościła, bo w sumie jego ego ją ratowało, to jej powiedziałam, że za to go pochwalę, ale za to, że jego ego jeszcze się nie nauczyło mówić już nie bardzo :D
Jasne. Mi się to często zdarza jak mam wiosnę hahaha a potem rzeczywistość mnie uświadamia :C |
"Moja" wiosna pojechała na zakupy, bo w lodówce miał tylko jedzenie dla kota i marchewki -,-
|
|
Sob 16:08, 02 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Za dobrze mu wychodzi bycie dokładnie takim, jak bym chciała -,- |
Za dobrze Cię też rozumie...
jeanne napisał: | że za to go pochwalę, ale za to, że jego ego jeszcze się nie nauczyło mówić już nie bardzo Very Happy |
Cytat: | "Moja" wiosna pojechała na zakupy, bo w lodówce miał tylko jedzenie dla kota i marchewki -,-
|
"Moja" nie mam oczywiście pojęcia co robi, być może teraz właśnie się spotyka z dziewczyną :C
|
|
Sob 16:14, 02 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
"Moja" nie mam oczywiście pojęcia co robi, być może teraz właśnie się spotyka z dziewczyną :C |
:przytul: "Moja" spędza całe dnie w pracy z zakochaną w nim szefową, która go może molestować i rozbierać wzrokiem... A jak wraca do domu to czeka na niego podobna sąsiadka...
*zazdrość mode on*
Za dobrze Cię też rozumie... |
Jednym słowem mamy przewalone -,-
A ja mam 700 słów i to bez odniesienia do literatury, dobrze jest! :D
Dodano 2 minut temu:
Zaraz dam odnośnik na końcu z jego nr gg i napisem "Pani, to jest mój człowiek poczciwy, poznanie go to jedyny sposób, aby dowiedzieć się, jak bardzo można być poczciwym" -,-
|
|
Sob 16:28, 02 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Moja" spędza całe dnie w pracy z zakochaną w nim szefową, która go może molestować i rozbierać wzrokiem... A jak wraca do domu to czeka na niego podobna sąsiadka... |
:przytul:
Najgorsze jest, że we mnie zazdrość się włącza nawet jak widzę jak rozmawia długo z koleżanką z klasy, bo ja też bym chciała :C Jestem okropna xD
Cytat: | Zaraz dam odnośnik na końcu z jego nr gg i napisem "Pani, to jest mój człowiek poczciwy, poznanie go to jedyny sposób, aby dowiedzieć się, jak bardzo można być poczciwym" -,-
|
:hahaha: Ideał człowieka poczciwego.
|
|
Sob 16:33, 02 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Najgorsze jest, że we mnie zazdrość się włącza nawet jak widzę jak rozmawia długo z koleżanką z klasy, bo ja też bym chciała :C Jestem okropna xD |
Ty nie wiesz, jakie ja mu cyrki robiłam (robię?) jak usłyszę o służbowym obiedzie z kimś tam (wtedy jest krzyk, że o 19 to nie obiad tylko kolacja i babka ma na pewno niecne zamiary). Jestem okropna :hahaha:
Cytat: | Ideał człowieka poczciwego. |
Mój ideał <3 To znaczy może nie tyle ideał, bo ma wady, owszem, ale ohhh...
Napisałam właśnie, że człowiek poczciwy nie musi być katolikiem, grejt ^^
Dodano 1 minut temu:
Okej, człowiek poczciwy musi umieć mnie rozśmieszyć tak jak on:
Cytat: | no hej, ale tak mi się tylko powiedziało! nie utożsamiam cię tak całkiem z twoim biustem, ale przecież nie będę was traktował oddzielnie, prawda? o.O |
|
|
Sob 16:41, 02 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ty nie wiesz, jakie ja mu cyrki robiłam (robię?) jak usłyszę o służbowym obiedzie z kimś tam (wtedy jest krzyk, że o 19 to nie obiad tylko kolacja i babka ma na pewno niecne zamiary). Jestem okropna hahaha |
Ja nie mogę, bo nie mam żadnych praw do niego :hahaha:
jeanne napisał: | Mój ideał <3 To znaczy może nie tyle ideał, bo ma wady, owszem, ale ohhh... |
Ach, rozumiem aż za dobrze :D
jeanne napisał: | Napisałam właśnie, że człowiek poczciwy nie musi być katolikiem, grejt ^^ |
Można muzułmaninem :twisted: :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
jeanne napisał: | no hej, ale tak mi się tylko powiedziało! nie utożsamiam cię tak całkiem z twoim biustem, ale przecież nie będę was traktował oddzielnie, prawda? o.O |
:hahaha: O rany ja bym chyba wymiękła i nie umiała się gniewać dłużej niż kilka minut :hahaha: jak ma takie teksty
|
|
Sob 16:43, 02 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja nie mogę, bo nie mam żadnych praw do niego hahaha |
Ja też nie i on powinien mi o tym przypomnieć :sciana:
Ach, rozumiem aż za dobrze Very Happy |
I to jest najbardziej wkurzające. Bo, jak jeszcze nie wierzyłam, że takie racjonalne dziewczę jak ja (tia -,- ) stać na to żeby się w kimś zakochać (o szczęśliwy czasie!) i idealizowałam sobie właśnie bohaterów z seriali, to moim wymarzonym i idealnym byłoby połączenie Dereka z Housem, no i kurczę dostałam... Filozoficzne rozmowy, problemy, ta umiejętność sprawienia, że się nie da gniewać, niebieskie oczy, nawet motor! od Housa i to całe bycie McDreamym <3 -,-
Można muzułmaninem Twisted Evil hahaha |
Napisałam, że nie myślę oceniać czyjeś przyzwoitości na podstawie czyjeś wiary, o!
hahaha O rany ja bym chyba wymiękła i nie umiała się gniewać dłużej niż kilka minut hahaha |
Ja się potrafię gniewać tylko do jego odpowiedzi -,- Albo jak mam focha, już takiego poważnego, to jak dostanę to proszę z trzema kropkami, to już nie ma bata -,-
|
|
Sob 16:50, 02 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: |
I to jest najbardziej wkurzające. Bo, jak jeszcze nie wierzyłam, że takie racjonalne dziewczę jak ja (tia -,- ) stać na to żeby się w kimś zakochać (o szczęśliwy czasie!) |
Ja wierzyłam w swój racjonalizm i w to, że jakoś to będzie dzięki niemu. Przeliczyłam się.
jeanne napisał: | Filozoficzne rozmowy, problemy, ta umiejętność sprawienia, że się nie da gniewać, niebieskie oczy, nawet motor! od Housa i to całe bycie McDreamym <3 -,- |
Dostałaś to czego pragnęłaś, tylko no właśnie...
Cytat: | Napisałam, że nie myślę oceniać czyjeś przyzwoitości na podstawie czyjeś wiary, o! |
Słusznie :D
jeanne napisał: | Ja się potrafię gniewać tylko do jego odpowiedzi -,- Albo jak mam focha, już takiego poważnego, to jak dostanę to proszę z trzema kropkami, to już nie ma bata -,- |
Nie dziwię się ;)
|
|
Sob 16:56, 02 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 73, 74, 75 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 74 z 552 |
|