|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 75, 76, 77 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
Teraz może, ale równie dobrze w niej też. |
Ale stoicie na praktycznie równej pozycji ;>
Mu na Tobie zależy i to sprawia, że wybór staję się trudny a nie łatwy. |
I właśnie o to chodzi... Bo gdyby mu nie zależało, owszem, źle bym sie czuła, ale nie miałabym tego problemu z myśleniem "a co z nim?" :X
W moim są rzeczy, które nie powinny wyjść na światło dzienne. |
Uuu, u mnie też. Począwszy od tych zÓych, po te złe.
To nie jest zabawne! Pokażę mu jak zgorszył biedne niewinne dziewczę :hahaha:
Witam ponownie. O czym tak zawzięcie dyskutujecie? |
O głupocie serca i bezradności musku ;)
|
|
Sob 18:46, 02 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne napisał: | O głupocie serca i bezradności musku | Czyli problemach dnia codziennego? ;)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 18:50, 02 Kwi 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Czyli problemach dnia codziennego? Wink
|
I o szkoleee! *uczennica I LO mode on*
|
|
Sob 18:52, 02 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | O głupocie serca i bezradności musku Wink |
Dokładnie. Juniuś, ale uważaj, bo przy nas powinna wisieć tabliczka, Dłuższy kontakt może źle wpłynąć na zdrowie psychiczne :hahaha:
Cytat: | To nie jest zabawne! Pokażę mu jak zgorszył biedne niewinne dziewczę hahaha |
No ba ;)
jeanne napisał: | Ale stoicie na praktycznie równej pozycji ;> |
Jej wydaję się być dużo wyższa...
jeanne napisał: | I właśnie o to chodzi... Bo gdyby mu nie zależało, owszem, źle bym sie czuła, ale nie miałabym tego problemu z myśleniem "a co z nim?" :X |
Wiem, ale to znaczy też że masz szansę.
jeanne napisał: |
I o szkoleee! *uczennica I LO mode on* |
Ja nawet myślę nad tym co powinno być w przemówieniu o mojej szkole ;)
|
|
Sob 18:53, 02 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | Juniuś, ale uważaj, bo przy nas powinna wisieć tabliczka, Dłuższy kontakt może źle wpłynąć na zdrowie psychiczne |
Moje i tak jest już dosyć stłamszone ;)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 18:56, 02 Kwi 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wiem, ale to znaczy też że masz szansę. |
Z ciągłym dręczeniem się, czy mówiąc kocham myśli o niej? Nie dziękuje, wystarczająco teraz się tym dręcze ;)
Cytat: | Dokładnie. Juniuś, ale uważaj, bo przy nas powinna wisieć tabliczka, Dłuższy kontakt może źle wpłynąć na zdrowie psychiczne hahaha |
Powinnyśmy mieć własny temat oznaczony radioaktywnoscią :hahaha:
Jej wydaję się być dużo wyższa... |
Teoretycznie, tylko teoretycznie ^^
|
|
Sob 18:58, 02 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Z ciągłym dręczeniem się, czy mówiąc kocham myśli o niej? Nie dziękuje, wystarczająco teraz się tym dręcze Wink |
No to chyba doszłyśmy do sedna sprawy. A on wie, że się tym dręczysz :?:
Cytat: | Powinnyśmy mieć własny temat oznaczony radioaktywnoscią hahaha |
Zgadzam się :D Skojarzyło mi się to z radioaktywnymi biedronkami
:hahaha:
Cytat: | Teoretycznie, tylko teoretycznie ^^ |
No nie wiem, już trochę się dałam ponieść nadziei, a potem okazało się, że znalazł dziewczynę...
|
|
Sob 19:02, 02 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No to chyba doszłyśmy do sedna sprawy. A on wie, że się tym dręczysz Question |
Nie i się nie dowie, bo on z tym nic nie zrobi, bo niby co? Nie przestanie jej kochać, a z moją samooceną zawsze będę tak myśleć :roll: Zresztą dziwne by było gdyby o niej nie myślał, wiem, że to robi, przecież to normalne! Tylko ja jestem strasznie zaborcza i zazdrosna, ale staram sie nad tym panować, o taaak, jeanne wdech i wydech, jesteś histeryczką :hahaha:
Cytat: | Skojarzyło mi się to z radioaktywnymi biedronkami
hahaha |
Mi też i zadaniami jakie podawała Żaneta po zakończeniu testów :hahaha:
No nie wiem, już trochę się dałam ponieść nadziei, a potem okazało się, że znalazł dziewczynę... |
Nie od razu Rzym zbudowano, no hej :przytul:
|
|
Sob 19:07, 02 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Tylko ja jestem strasznie zaborcza i zazdrosna, ale staram sie nad tym panować, o taaak, jeanne wdech i wydech, jesteś histeryczką hahaha |
Spokojnie ;) Ja też bywam zazdrosna, aczkolwiek staram się to opanować. Nie wiem czy mi to wychodzi
:hahaha:
jeanne napisał: | Nie przestanie jej kochać |
Ale może Tobie da inny rodzaj miłości ( tylko bez skojarzeń, nie to mam na myśli :hahaha: )
O jaka nowość :D
Cytat: | Nie od razu Rzym zbudowano, no hej przytul |
Tylko czy ja go będę potrafić zbudować, szczególnie że nie jestem zbyt pewna siebie, poza tym nie można mnie posądzić o optymizm. :przytul:
|
|
Sob 19:12, 02 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja też bywam zazdrosna, aczkolwiek staram się to opanować. Nie czy mi to wychodzi |
Słuchaj, ja jestem zazdrosna nawet o to, że mój kot sie marcuje :hahaha:
Ale może Tobie da inny rodzaj miłości ( tylko bez skojarzeń, nie to mam na myśli hahaha ) |
Daje już teraz. Ja naprawdę mam z nim ten raj na ziemi, daje mi więcej niż nie jeden normalny chłopak dziewczynie w związku, ale mówiłam Ci, że on zasługuje na coś więcej, na kogoś więcej.
Tylko czy ja go będę potrafić zbudować, szczególnie że nie jestem zbyt pewna siebie, poza tym nie można mnie posądzić o optymizm. przytul |
Ale dobrze sie wam gada prawda? Hej, ja też nie jestem optymistką, mam mroczne poglądy, a jak powiedziałam chłopakom, że mam poglądy w pewnym sensie pro PiSowskie to myślałam, że mnie wyklną, ale cii ;D Będzie dobrze, tylko czekaj! ;*
|
|
Sob 19:18, 02 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Słuchaj, ja jestem zazdrosna nawet o to, że mój kot sie marcuje hahaha |
O :hahaha:
Daje już teraz. Ja naprawdę mam z nim ten raj na ziemi, daje mi więcej niż nie jeden normalny chłopak dziewczynie w związku, ale mówiłam Ci, że on zasługuje na coś więcej, na kogoś więcej. |
Ale nie chce kogoś więcej tylko Ciebie i może to na Ciebie właśnie zasługuje.
jeanne napisał: | Ale dobrze sie wam gada prawda? Hej, ja też nie jestem optymistką, mam mroczne poglądy, a jak powiedziałam chłopakom, że mam poglądy w pewnym sensie pro PiSowskie to myślałam, że mnie wyklną, ale cii ;D Będzie dobrze, tylko czekaj! ;* |
Mi z nim dobrze, nie wiem jak odwrotnie. Czekanie jest straszne, ale to co napisałaś trochę mnie przekonało ma połówko jaźni :przytul:
|
|
Sob 19:22, 02 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ale nie chce kogoś więcej tylko Ciebie i może to na Ciebie właśnie zasługuje. |
Ej przestań mówić tak, jak on prawie :hahaha: Ja wiem, że powinien mieć więcej. Nie powinien się bać o jutro przeze mnie i moje skłonności, ani zastanawiać się kiedy mi znowu odbije. Powinien mieć kogoś normalnego, kto się nim będzie zajmował, a nie kogoś kim musi się on zająć.
Cytat: | Czekanie jest straszne, ale to co napisałaś trochę mnie przekonało ma połówko jaźni przytul |
Jaźnio ma, skoro nie jest w niej zakochany to bardzo, ale to bardzo dobrze O.o
|
|
Sob 19:25, 02 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ej przestań mówić tak, jak on prawie hahaha |
Bo może mamy rację :twisted:
jeanne napisał: | Powinien mieć kogoś normalnego, kto się nim będzie zajmował, a nie kogoś kim musi się on zająć. |
Może lubi się zajmować, bo czuję się przez to męski i silny. Normalność jest przereklamowana. Przecież możliwe, że byłoby mu z tą osobą nudno i monotonnie, żadnych nowych wrażeń, adrenaliny i zaskoczeń :hahaha:
jeanne napisał: | Jaźnio ma, skoro nie jest w niej zakochany to bardzo, ale to bardzo dobrze O.o
|
Mam nadzieję, że nie jest, nie wiadomo. Ale miło, że ktokolwiek we mnie wierzy ;*
|
|
Sob 19:29, 02 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Może lubi się zajmować, bo czuję się przez to męski i silny. Normalność jest przereklamowana. Przecież możliwe, że byłoby mu z tą osobą nudno i monotonnie, żadnych nowych wrażeń, adrenaliny i zaskoczeń hahaha |
Ale nie każdy ma ochotę na wrażenia w stylu "jeanne ma histerie, bo się wieczorem nie odezwał i NA PEWNO mu się coś stało " -,-, ani na moje mroczne rozważania nad sensem życia.
A zajmować to się lubi, zwłaszcza w TYM sensie :hahaha:
Bo może mamy rację Twisted Evil |
Nie nie macie. Zwłaszcza, że on patrzy na to przez pryzmat, że nie zasługuje na nic, bo przez niego wszyscy tylko cierpią...
Mam nadzieję, że nie jest, nie wiadomo. Ale miło, że ktokolwiek we mnie wierzy ;*
|
Ja wierzę! Całą moją płaską klatą!
|
|
Sob 19:33, 02 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ale nie każdy ma ochotę na wrażenia w stylu "jeanne ma histerie, bo się wieczorem nie odezwał i NA PEWNO mu się coś stało " -,-, ani na moje mroczne rozważania nad sensem życia. |
Mroczne rozważania nad sensem życia, może mieć wiele osób, tylko się do nich np. nie przyznawać.
jeanne napisał: | "jeanne ma histerie, bo się wieczorem nie odezwał i NA PEWNO mu się coś stało " |
Ja z reguły mam czarne myśli i złe przeczucia, jak się ktoś spóźnia itd. Prawie nigdy nie są to myśli w stylu może coś tej osobie wypadło itp.
Nie nie macie. Zwłaszcza, że on patrzy na to przez pryzmat, że nie zasługuje na nic, bo przez niego wszyscy tylko cierpią... |
To ja przez pryzmat czego patrzę, że się mylę. Tzn że i on ma mroczne myśli tak jak Ty i nie jesteś jedyna.
Cytat: | Ja wierzę! Całą moją płaską klatą! |
:D
|
|
Sob 19:39, 02 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 75, 76, 77 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 76 z 552 |
|