Było coś fajnego Question To źle jak nie pomogło ;*
Jakaś nawiedzona sprzedawczyni w Yupsie :O Ale kupiłam sobie bluzkę z kotem i z garfieldem ;)
Cytat:
Mi się tak nie chcę, zmęczona jestem. Jeszcze nie wiem czy jutro nie mam dodatkowej biologii, jeśli tak to 10 godzin w szkole Sad
:przytul: :przytul: Ja jutro na szczęście mam same lekkie lekcje, ale w piątek to będzie pogrom :( Muszę się trochę dzisiaj pouczyć z PO, obczaić corela, bo nijak mi w nim nic nie wychodzi, napisać ściągę na wok, pouczyć się z bio i przestać myśleć o nim i o tym, że mu napisałam, że mnie nie będzie dzisiaj...
Jakaś nawiedzona sprzedawczyni w Yupsie :O Ale kupiłam sobie bluzkę z kotem i z garfieldem Wink
To fajnie :D
jeanne napisał:
Ja jutro na szczęście mam same lekkie lekcje, ale w piątek to będzie pogrom Sad Muszę się trochę dzisiaj pouczyć z PO, obczaić corela, bo nijak mi w nim nic nie wychodzi, napisać ściągę na wok, pouczyć się z bio
Ja mam kartkówkę ze skrótów w Wordzie. Corel kiedyś widziałam, mam wrażenie, że trochę dziwny jest ;) A w piątek nie ma WOO i fizyki, błagam niech nas puszczą 2 godziny wcześniej do domu :)
jeanne napisał:
i przestać myśleć o nim i o tym, że mu napisałam, że mnie nie będzie dzisiaj...
Ja nie potrafię przestać myśleć. Napisałaś, że Cię nie będzie, bo tal myślałaś, czy dlatego, że nie masz ochoty, siły z nim rozmawiać czy jeszcze z innego powodu :przytul: :?:
Widziałam jeszcze fajną w Housie, zieloną! Ale miała napis w stylu "dzisiejszy dzień jest dobrym dniem" czy coś takiego O.o
Cytat:
Ja mam kartkówkę ze skrótów w Wordzie. Corel kiedyś widziałam, mam wrażenie, że trochę dziwny jest Wink A w piątek nie ma WOO i fizyki, błagam niech nas puszczą 2 godziny wcześniej do domu Smile
Corel jest chory, ja nie wiem, co ja w tym programie robię, ja chcę photoshopa! :C
Nam dzisiaj zrobili 2h geografii (:hahaha: ) i zastępstwo z innnym gościem od matmy :D
Cytat:
Ja nie potrafię przestać myśleć. Napisałaś, że Cię nie będzie, bo tal myślałaś, czy dlatego, że nie masz ochoty, siły z nim rozmawiać czy jeszcze z innego powodu przytul Question
Nie wiem. To był taki impuls. Uciekam przed nim :sciana:
I za pół godziny napisze mu, że jednak nie i będę prowadzić taki monolog do nocy O.o
To się zdecyduj jaźnio :D
Cytat:
Może jak tobie się poprawi humor to mi też?
Tylko wiesz z jednej strony to niedobrze, bo łatwiej mi potem wyobrażać sobie nie wiadomo co. Przesyłam Ci trochę w miarę dobrego humoru póki go mam :hahaha: :!:
Skąd on wie, że ja przesiaduję ostatnio większość dnia na gg :twisted:
Tylko wiesz z jednej strony to niedobrze, bo łatwiej mi potem wyobrażać sobie nie wiadomo co. Przesyłam Ci trochę w miarę dobrego humoru póki go mam hahaha Exclamation
Skąd on wie, że ja przesiaduję ostatnio większość dnia na gg Twisted Evil
Ooo! Dostałam! I nawet postanowiłam, że jak skończę wok i się ściemni to pójdę pobiegać :hahaha:
3 lata bez wuefu + palenie papierosów +5 minut biegu = jeanne traci przytomność + czuje krew w ustach hahaha
O rany :hahaha: Szczerze mówiąc ja nie lubię biegać, nienawidzę jak zaliczamy to na wf, zawsze się śmieję, że szybciej bym przeszła chyba z moim tempem chodzenia niż przebiegła :hahaha:
jeanne napisał:
Pewnie po prostu ma taką naturę przytul
No chyba tak ;) Ale on zagaduję coś ostatnio i podchodzi, a ja głupia mam jeszcze gorzej z myśleniem :sciana:
jeanne napisał:
Ja nie wiem, czy powtarzać bio, czy bawić się w corelu Sad
Konwalia to wcale nie jest śmieszne! Załatwiałam sobie zwolnienia, moja aktywnosć ogranicza się do chodzenia po schodach, plus moje używki nie służą płucom i efekt taki jaki jest :hahaha: Nawet mi się mięśnie nie zagrzały :D
Cytat:
No chyba tak Wink Ale on zagaduję coś ostatnio i podchodzi, a ja głupia mam jeszcze gorzej z myśleniem ściana
Wiem :przytul: Gdyby cię ignorował łatwiej byłoby się "wyleczyć", a tak to rozbudza Ci nadzieję :(
Cytat:
Ja szukam informacji do zadań z biologii Wink
Ja też szukałam i dalej mnie rozwala sposób poruszania się stułbi -,-
Ostatnio zmieniony przez jeanne dnia Sro 20:04, 13 Kwi 2011, w całości zmieniany 1 raz
Konwalia to wcale nie jest śmieszne! Załatwiałam sobie zwolnienia, moja aktywnosć ogranicza się do chodzenia po schodach, plus moje używki nie służą płucą i efekt taki jaki jest hahaha Nawet mi się mięśnie nie zagrzały Very Happy
Zawsze możesz zacząć chodzić na wf :hahaha:
Cytat:
Wiem przytul Gdyby cię ignorował łatwiej byłoby się "wyleczyć", a tak to rozbudza Ci nadzieję Sad
Dokładnie :przytul: No bo co ja biedna mam zacząć myśleć jak się do mnie odzywa, rozmawia ze mną, uśmiecha się :sciana:
jeanne napisał:
Ja też szukałam i dalej mnie rozwala sposób poruszania się stułbi -,-