Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 138, 139, 140 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeanne liczę na to, że damy radę, no ale... :roll:
Musimy go robić razem, bo to nasz wspólny projekt, no chociaż jak się spotkamy... Będziemy ROBIĆ projekt :roll:

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Pią 17:51, 15 Kwi 2011
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

Cytat:

Szkoda, że to w środku lekcji było, bo inaczej mogłabyś coś wymyślić przytul przytul

Trudno, powalę ją szczeroscią ;) Powiem jej, że była zawsze niezadowolona, jak przychodziliśmy nieprzytomni no to nie przyszliśmy. I jeśli to nie razi w jej poczucie wartości, to nie powinna za bardzo z tego powodu ubolewać, bo to my musimy nadrobić, nie ona ;)

Cytat:
Będziemy ROBIĆ projekt Rolling Eyes

Jakoś nie chce mi się w to wierzyć :C

Muszę znaleźć sobie zajęcie na 4 godziny.

PostWysłany: Pią 17:56, 15 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Trudno, powalę ją szczeroscią Wink Powiem jej, że była zawsze niezadowolona, jak przychodziliśmy nieprzytomni no to nie przyszliśmy. I jeśli to nie razi w jej poczucie wartości, to nie powinna za bardzo z tego powodu ubolewać, bo to my musimy nadrobić, nie ona Wink

No w sumie racja ;)
jeanne napisał:

Muszę znaleźć sobie zajęcie na 4 godziny.

Opowiedz mi o czymś, bo ja już dziś coraz bliżej płaczu jestem, jeszcze na mnie mama cały dzień krzyczy, bo jest wnerwiona :C

PostWysłany: Pią 18:01, 15 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

jeanne napisał:
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć :C

no hej, a ja miałam taką nadzieję, a nas nawet nie chcesz wspierać :(, że chociaż ten jeden raz się uda :] .

Zaraz będę uciekać :(... :papapa:

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Pią 18:06, 15 Kwi 2011
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

Sevir dobrze, OCZWYIŚCIE wam się spokojnie uda :twisted:
:*

Cytat:

Opowiedz mi o czymś, bo ja już dziś coraz bliżej płaczu jestem, jeszcze na mnie mama cały dzień krzyczy, bo jest wnerwiona :C

Moja babcia po wczorajszej kłótni buntuje moją mamę przeciwko mnie :hahaha:
Ja sobie przeglądam allegro, najlepszy wypełniacz myśli, o!
:przytul:

PostWysłany: Pią 18:15, 15 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Moja babcia po wczorajszej kłótni buntuje moją mamę przeciwko mnie hahaha
Ja sobie przeglądam allegro, najlepszy wypełniacz myśli, o!
przytul

A o co się pokłóciłyśmy? Moja babcia narzeka z reguły na moje oceny, teraz jak jestem w liceum.
A co jak mi się coś z allegro spodoba, poza tym tam są lustrzanki w tym ta którą chcę :hahaha:

Dodano 38 sekund temu:

Pa Sevir ;*

PostWysłany: Pią 18:19, 15 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Tak w ogóle to mi palec mały spuchł i wygląda trochę, jakby mi krew nie dopływała do końca i nie wiem, co z tym zrobić :X Zdrenować? :hahaha:

PostWysłany: Pią 18:19, 15 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Tak w ogóle to mi palec mały spuchł i wygląda trochę, jakby mi krew nie dopływała do końca i nie wiem, co z tym zrobić :X Zdrenować? hahaha

No nie wiem. Ja ostatnio sobie palec rozcięłam i jeszcze nigdy nie potrzebowałam tyle czasu żeby zatamować krwawienie i ponownie mi się kilka razy rozwalał, zaczęłam nawet krwawić na kartkówkę z chemii :hahaha:

PostWysłany: Pią 18:21, 15 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

A o co się pokłóciłyśmy? Moja babcia narzeka z reguły na moje oceny, teraz jak jestem w liceum.
A co jak mi się coś z allegro spodoba, poza tym tam są lustrzanki w tym ta którą chcę

Moja na to jaka jestem zła i niedobra. Coś tam zaczęła marudzić, że jak żuję gumę to wyglądam, jak idiotka, więc jej powiedziałam, żeby nie patrzyła i będzie po problemie. No i się zaczęło, że
Spojler:

mam uraz na punkcie mojego brata [bo jej powiedziałam, że to nic, że jestem taka okropna, ważne, że on jest słodki cudowny i idealny :hahaha: ], bo żaden mnie z moją szkaradną gębą nie chce, o! i ze zasłużyłam na to, że mnie uderzył, że wszyscy są tacy ładni, ułożeni, mądrzy, a ja siedzę z tą gumą i tylko pokazuję jaka ze mnie debilka, że jak na mnie patrzy to jej się rzygać chce [pożegnałam ją tymi samymi słowami :D ]
Ogólnie obraziłam majestat, bo nie siedziałam i nie słuchałam bijąc się w piersi, obiecując poprawę tylko, jak jej to powiedziałam:
- Moja gęba, moja sprawa
[o, i wtedy mi powiedziała, że gdybym była mądra, to bym wiedziała, że nie moja :hahaha: ]
Uroczo ^^

Cytat:

A co jak mi się coś z allegro spodoba, poza tym tam są lustrzanki w tym ta którą chcę hahaha

Ja nie mam nawet zwykłej cyfrówki, bo spsułam :C

Dodano 3 minut temu:

Cytat:

No nie wiem. Ja ostatnio sobie palec rozcięłam i jeszcze nigdy nie potrzebowałam tyle czasu żeby zatamować krwawienie i ponownie mi się kilka razy rozwalał, zaczęłam nawet krwawić na kartkówkę z chemii hahaha

To ze stresu! :hahaha:
Właśnie. Ostatnio we wtorek nie mieliśmy chemii. I tak stoimy przed klasą, czekamy na Krystynę, bo miała z nami zaj. zorg. i tak na siebie patrzymy, patrzymy i w pewnym momencie Konrad wyjechał, czy też mi jest ciepło i nie czuję tego chłodu. No to tak myślę, kurczę faktycznie, a nie paliło się! I doszliśmy razem do wniosku, że to chemiczka tworzy taki chłód wokół klasy :hahaha:

PostWysłany: Pią 18:28, 15 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Moja na to jaka jestem zła i niedobra. Coś tam zaczęła marudzić, że jak żuję gumę to wyglądam, jak idiotka, więc jej powiedziałam, żeby nie patrzyła i będzie po problemie. No i się zaczęło, że

Nie przejmuj się ;) Moja podobnie, pomyśleć że ma w sumie jedną wnuczkę i samych wnuków. Prosty przykład z dwa lata mama złamała ręka na wigilię, która miała być u nas. Sprzątanie całego domu, pomaganie babci w gotowaniu, bo przyjechała do nas itd. spadło oczywiście na mnie, ale nie przez telefon to, że Michał taki cudowny, pomaga i wszystko, bo łaskawie przytargał choinkę z targu do którego mamy z kilka kroków i umył aż dwa okna :hahaha: I tak jest ciągle.
jeanne napisał:

Ja nie mam nawet zwykłej cyfrówki, bo spsułam :C

Ja cyfrówkę mam za ciężko zaoszczędzoną kasę, na lustrzankę też już mam zaoszczędzone, ale moja mama marudzi, że nie z allegro, a to ona ma moją kasę i musiała by się dołożyć jeszcze więc już to widzę :sciana:

PostWysłany: Pią 18:31, 15 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Sprzątanie całego domu, pomaganie babci w gotowaniu, bo przyjechała do nas itd. spadło oczywiście na mnie, ale nie przez telefon to, że Michał taki cudowny, pomaga i wszystko, bo łaskawie przytargał choinkę z targu do którego mamy z kilka kroków i umył aż dwa okna hahaha I tak jest ciągle.

Staram się nie przejmować, ale przez ten głupi pół sen coś mi sie poprzestawiało :sciana: Bardziej mnie denerwuje to, że mamuśka siedziała i tylko słuchała, ani me ani be, mogła się przecież zgodzić, albo i nie, ale po co, wolała siedzieć i patrzyć w ścianę o__O
Ja już nie bedę opowiadać, co to "cudo" natury robi, bo nawet mi się nie chce, ale fakt. Ja teraz nic nie robię i nie myślę, bo po co. Najbardziej ją to wkurza, że jak przyjedzie drugi brat i chce żebym coś zrobiła, to i owszem, zrobię, a co :D
Cytat:

Ja cyfrówkę mam za ciężko zaoszczędzoną kasę, na lustrzankę też już mam zaoszczędzone, ale moja mama marudzi, że nie z allegro, a to ona ma moją kasę i musiała by się dołożyć jeszcze więc już to widzę ściana

Moja kasa ma dziwne właściwości, szybko znika :O Ja nie potrzebuję lustrzanki, bo robię tylko słit focie :hahaha:

PostWysłany: Pią 18:36, 15 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Staram się nie przejmować, ale przez ten głupi pół sen coś mi sie poprzestawiało ściana Bardziej mnie denerwuje to, że mamuśka siedziała i tylko słuchała, ani me ani be, mogła się przecież zgodzić, albo i nie, ale po co, wolała siedzieć i patrzyć w ścianę o__O

Może wie swoje, ale nie chce jej się kłócić :przytul:

Cytat:
To ze stresu! hahaha

No chyba, choć na jedno by wyszło jak bym nic nie rozwiązała, bo i tak kapę dostałam :hahaha:

jeanne napisał:
Moja kasa ma dziwne właściwości, szybko znika :O Ja nie potrzebuję lustrzanki, bo robię tylko słit focie hahaha

Ja lubię fotografię, ale w sumie to się zastanawiam czy na coś innego nie przeznaczyć, bo czekałam już na tą lustrzankę a i tak jej chyba nie zakupię wychodzi :C

PostWysłany: Pią 18:41, 15 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Może wie swoje, ale nie chce jej się kłócić przytul

No tak, lepiej dawać niszczyć swojej córce samoocenę, chociaż i tak po niektórych moich zachowaniach powinna wiedzieć, że to jest bardziej niebezpieczne niż normalnie :roll:
A jeśli się zgadza z nią to powinna mi to powiedzieć, może we dwie łatwiej by mi przemówiły do rozumu.
Cytat:

No chyba, choć na jedno by wyszło jak bym nic nie rozwiązała, bo i tak kapę dostałam hahaha

Ja mam coś takie wrażenie, że dostanę z fizyki w środę ;>
Cytat:

Ja lubię fotografię, ale w sumie to się zastanawiam czy na coś innego nie przeznaczyć, bo czekałam już na tą lustrzankę a i tak jej chyba nie zakupię wychodzi :C

Kupisz kupisz, tylko poczekaj jeszcze trochę ;*

PostWysłany: Pią 18:44, 15 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
No tak, lepiej dawać niszczyć swojej córce samoocenę, chociaż i tak po niektórych moich zachowaniach powinna wiedzieć, że to jest bardziej niebezpieczne niż normalnie Rolling Eyes

:przytul: Nie dawaj sobie niszczyć.
jeanne napisał:
Ja mam coś takie wrażenie, że dostanę z fizyki w środę ;>

Może jednak nie ;*
Cytat:
Kupisz kupisz, tylko poczekaj jeszcze trochę ;*

Mam już dość czekania, ostatnio wiecznie na coś czekam :hahaha:
Zaczęłam czytać archiwum na gg, szczyt głupoty :sciana:

PostWysłany: Pią 18:51, 15 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

przytul Nie dawaj sobie niszczyć.

Za późno ;) I tak mam tyle dobrze, że mam na tyle niewyparzoną mordkę, żeby cokolwiek się odezwać, a nie gonić za ich ideałem dobrego dziecka. Przyzwyczaiłam się, że dla nich nie jestem wartościowa ;)
Cytat:

Mam już dość czekania, ostatnio wiecznie na coś czekam hahaha
Zaczęłam czytać archiwum na gg, szczyt głupoty ściana

Nawet nie wiesz jak rozumiem :przytul:

EJ nie czytaj! Bo mi smutno będzie :C
A w tym czasie idę sobie zafarbować włosy, bo moje odrosty straszą na kilometr :O

PostWysłany: Pią 18:53, 15 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 138, 139, 140 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 139 z 552

Skocz do: