Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 414, 415, 416 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Aha. Mimo rozszerzenia nie mam pojęcia co to szereg Taylora i Mclorina.

Bo to pewno studia, jeśli dobrze napisałam o.O

Cytat:

Kto by się nie dał przekupić Twoimi muffinkami? Wink

Nie wiem :3 Zobaczymy, czy babka się kapnie, że ma jedno "dziecko" w klasie wiecej, jak Gośka będzie siedzieć 2 godziny :D

Cytat:

U mnie z 25 osób.
Za to rozszerzoną matmę 14.

Pół klasy przez całe wakacje chodziło na korki...

Dodano 11 minut temu:

Facet od matmy mnie przeraża :(
Dał nam kartkę z zadaniami i mam... Takie tam dopiski o.O
Cytat:
Z miejscowości A i B wyjechały jednocześnie naprzeciw siebie po sąsiednich torach (ha, ha!)

Cytat:
Ojciec miał 4 synów (a może 4 córki?)

Cytat:
w tym samym kierunku trzy ciała z IIId (IIIe) :)

o.O

PostWysłany: Wto 22:36, 04 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Dzień zły :(
Źle spałam, obudziłam się w bardzo złym nastroju, mam totalnego doła, fryzjer mi nie pomógł, nawet pogoda jest przeciwko mnie :( Totalna jesień...jesień, której nie cierpię :(

PostWysłany: Sro 10:09, 05 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

jeanne napisał:
A! No i jaki nasz facet od matmy jest zabawny. Dyktuje "każdy wyraz oprócz pierwszego powstaje przez całkowanie poprzedniego względem szeregu Taylora i Mclorina... ale wy mnie słuchacie! wiecie w ogóle co to jest ten szereg?! wykreślić to, piszemy normalnie"

Omg, wiem o co chodzi. Dziwne uczucie.

alhambra, u mnie to samo, nic mi się nie chce, źle mi i w ogóle wszystko jest be. :(

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 14:05, 05 Wrz 2012
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune napisał:
alhambra, u mnie to samo, nic mi się nie chce, źle mi i w ogóle wszystko jest be. :(

Dołączam się do klubu.
Jakiś mam emo nastrój. Nigdy nie narzekałam na swoją klasę, ale po tych wakacjach wszyscy wydają mi się jacyś tacy... obcy. Oni się zmienili, ja się zmieniłam, nie wiem. Najlepszy kwiatek - przyjaciółka znalazła sobie chłopaka, takiego z którym chodziłam do podstawówki i gimnazjum i który z niewiadomego powodu mnie nie znosi i odkąd pamiętam, sypie w moją stronę nieprzychylne komentarze, oczywiście za plecami. Teraz ona jest zakochana po uszy, wszędzie z nim łazi i nie może zrozumieć, czemu ja go nie lubię.
Dlatego jakoś dziwnie się czuję.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 17:31, 05 Wrz 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Salamandra, to rzeczywiście niefajna sytuacja :? Nie chciałabym być ani na Twoim miejscu, ani na miejscu przyjaciółki, bo tak jest między młotem a kowadłem jakoś :roll:
Co do nastroju to może zbiorowe samobójstwo? :cry:

PostWysłany: Sro 18:08, 05 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Co do nastroju to może zbiorowe samobójstwo? Crying or Very sad

Czemu nie? 8)

Cytat:

Jakiś mam emo nastrój. Nigdy nie narzekałam na swoją klasę, ale po tych wakacjach wszyscy wydają mi się jacyś tacy... obcy. Oni się zmienili, ja się zmieniłam, nie wiem. Najlepszy kwiatek - przyjaciółka znalazła sobie chłopaka, takiego z którym chodziłam do podstawówki i gimnazjum i który z niewiadomego powodu mnie nie znosi i odkąd pamiętam, sypie w moją stronę nieprzychylne komentarze, oczywiście za plecami. Teraz ona jest zakochana po uszy, wszędzie z nim łazi i nie może zrozumieć, czemu ja go nie lubię.

Tulę mocno mocno. I chyba jedyne, co mogę Ci radzić, to rozmowa z nią wprost. Powiedzenie tego, co nam tu. Tylko zaznaczenie, że cieszysz się, że jest szczęśliwa i ogólnie do jej chłopaka nic nie masz, tylko on dla Ciebie jest niemiły. Strasznie współczuję, bo sytuacja beznadziejna... :przytul:

PostWysłany: Sro 18:34, 05 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Cytat:

Tulę mocno mocno. I chyba jedyne, co mogę Ci radzić, to rozmowa z nią wprost. Powiedzenie tego, co nam tu. Tylko zaznaczenie, że cieszysz się, że jest szczęśliwa i ogólnie do jej chłopaka nic nie masz, tylko on dla Ciebie jest niemiły. Strasznie współczuję, bo sytuacja beznadziejna... :przytul:

Powiedziałam jej jak to wygląda i wyglądało, więc cóż... Spotkania w gronie przyjacielskim odbywają się beze mnie, gdy ona przychodzi z nim. Nie o to chodzi, że ja nie chcę, po prostu nikt mi o nich nie mówi. Myślałam, że może mu przeszło, bo w końcu trochę czasu minęło, ale on wprost ogłosił, że mnie nie lubi. Nie wiem czy nie podał powodu, czy akurat ta część jego wypowiedzi została zatajona przed moimi uszami.
Najgorsze jest to, że widzę jak się odsuwamy od siebie, ja i ona.

Cytat:
Co do nastroju to może zbiorowe samobójstwo?

Hmmm... Nie no chyba tak źle u mnie nie jest. Tyle koncertów do zaliczenia :mrgreen:

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'

PostWysłany: Sro 18:57, 05 Wrz 2012
Salamandra

Powrót do góry

jeanne napisał:
Bo to pewno studia, jeśli dobrze napisałam o.O

Ja nie wiem jako mogłam pójść na rozszerzoną matmę ;)

jeanne napisał:
Nie wiem :3 Zobaczymy, czy babka się kapnie, że ma jedno "dziecko" w klasie wiecej, jak Gośka będzie siedzieć 2 godziny Very Happy

I jak skapła się? ^^

jeanne napisał:
Facet od matmy mnie przeraża Sad
Dał nam kartkę z zadaniami i mam... Takie tam dopiski o.O
Cytat:

Dziwny. W tym samym kierunku ciała z 3 e... co robią? :hahaha:
Tak w ogóle to jaka jesteś klasa? Bo ja akurat 3e

Właśnie wróciłam z dzielnicy mojego miasta. Żeby było śmieszniej byłam w niej ze 3 razy i za każdym razem głównie po to by pić. I zamiast powtarzać na chemię (jutro mamy ją na zastępstwie za matmę), bo wróciłam wcześniej do domu to wyszłam z niego o 15.30

PostWysłany: Sro 19:08, 05 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:
Hmmm... Nie no chyba tak źle u mnie nie jest

U mnie jest, ale nawet samobójstwa nie chce mi się popełnić :(

PostWysłany: Sro 19:12, 05 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Salamandra napisał:

:przytul: Może jak minie trochę czasu to sytuacja jakoś się unormuję?

PostWysłany: Sro 19:12, 05 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

alhambra napisał:
Cytat:
Hmmm... Nie no chyba tak źle u mnie nie jest

U mnie jest, ale nawet samobójstwa nie chce mi się popełnić :(

:przytul:
Jutro będzie lepiej, zobaczysz. Jeśli nie jutro, to pojutrze. Trzeba zachować optymizm w tym szarym świecie.

PostWysłany: Sro 19:26, 05 Wrz 2012
Salamandra

Powrót do góry

Cytat:
Nie wiem czy nie podał powodu, czy akurat ta część jego wypowiedzi została zatajona przed moimi uszami.

Wiesz to tak naprawdę jest dupa, a nie przyjaciółka. Bo ja na jej miejscu wręcz bym was wyciągała nawet w 3 żebyście się polubili. A jej wydaje mi się to trochę na rękę, że się nie lubicie zbytnio, bo nie daj bór byście się polubili i by musiała być zazdrosna.
Rozumiem, że nie wszystkich da się lubić, ale ona wiedząc jaka jest sytuacja powinna tak ustawić sobie czas i spotkania, żebyś ty nie czuła się gorzej w takiej sytuacji, ale widać zakochanie i klapki na oczach.
:przytul:

Cytat:

I jak skapła się? ^^

Jak weszła do klasy to spytała się Gośki czy tak się stęskniła, że przyszła nas odwiedzić. A wczoraj jej nie zauważyła :mdleje:

Cytat:

Tak w ogóle to jaka jesteś klasa? Bo ja akurat 3e

Właśnie wróciłam z dzielnicy mojego miasta. Żeby było śmieszniej byłam w niej ze 3 razy i za każdym razem głównie po to by pić. I zamiast powtarzać na chemię (jutro mamy ją na zastępstwie za matmę), bo wróciłam wcześniej do domu to wyszłam z niego o 15.30

3 e to zwykłe pro-medy bez fizyki, z nimi mamy języki łączone ;)
Ja się na razie nie alkoholizuje. Jedynie piwko wczoraj, ale i tak 3/4 oddałam Kamilowi, fuuu nie lubie piwa! Ale też, skończylam o 13:15 w domu byłam o 16:30 :|

PostWysłany: Sro 19:30, 05 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Jutro będzie lepiej, zobaczysz. Jeśli nie jutro, to pojutrze. Trzeba zachować optymizm w tym szarym świecie.

Mam nadzieję, że w tej jesiennej aurze zdarzy się coś, co postawi mnie na nogi :cry:

Dodano 2 minut temu:

jeanne napisał:
A jej wydaje mi się to trochę na rękę, że się nie lubicie zbytnio, bo nie daj bór byście się polubili i by musiała być zazdrosna.
Rozumiem, że nie wszystkich da się lubić, ale ona wiedząc jaka jest sytuacja powinna tak ustawić sobie czas i spotkania, żebyś ty nie czuła się gorzej w takiej sytuacji, ale widać zakochanie i klapki na oczach.

Z tym się muszę zgodzić. Wiele dziewczyn wyznaje zasadę, że jak jest chłopak, to nie ma koleżanek. Po zerwaniu dopiero przychodzą się wypłakać "przyjaciółeczki" :|

PostWysłany: Sro 19:33, 05 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

jeanne napisał:
Jak weszła do klasy to spytała się Gośki czy tak się stęskniła, że przyszła nas odwiedzić. A wczoraj jej nie zauważyła mdleje

I co Gosia nie mogła zostać? To ogarnia w tym momencie co nie powinna :roll:

jeanne napisał:
3 e to zwykłe pro-medy bez fizyki, z nimi mamy języki łączone Wink

To jaką masz literkę? :) Bo coś mi się kojarzy, że "f" i nie wiem czy dobrze.
Mam francuski w piątek :hahaha: na dwóch pierwszych lekcjach xD
Uwielbiam moje miejsce na religii i cieszę się, że w tym roku też tu siedzę, jest genialne.

jeanne napisał:
Ja się na razie nie alkoholizuje. Jedynie piwko wczoraj, ale i tak 3/4 oddałam Kamilowi, fuuu nie lubie piwa! Ale też, skończylam o 13:15 w domu byłam o 16:30 Neutral

Jutro też będę dwie godziny wcześniej. Przepadają mi 2 maty i PP. Ale mam to zastępstwo. Mojej anglistki też nie będzie, już nam zadała, ale i tak muszę przyjść na 8.55, bo ktoś przyjdzie sprawdzić obecność. Nie narzekam, bo kończę o 12.30 i nie ma PO więc niemiecki w całości to znaczy, że okienko mamy całą trójką.
Myśmy poszli na trening koleżanki zrobić jej niespodziankę, bo miała dziś urodziny. W ogóle od Agi dostała ślicznego kociaka :serducho: Ja nie piłam dużo, ale taki zestaw dziś xD

Dodano 6 minut temu:

alhambra napisał:
Mam nadzieję, że w tej jesiennej aurze zdarzy się coś, co postawi mnie na nogi Crying or Very sad

Nie wiem jakim cudem ja mam dziś dobry humor *oddaję po trochu wszystkim którzy chcę*

PostWysłany: Sro 19:49, 05 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

I co Gosia nie mogła zostać? To ogarnia w tym momencie co nie powinna Rolling Eyes

Poszła do siebie na lekcje, głupia. :| Ale ja bym też nie została na 2 polskie.

Cytat:

To jaką masz literkę? Smile Bo coś mi się kojarzy, że "f" i nie wiem czy dobrze.
Mam francuski w piątek hahaha na dwóch pierwszych lekcjach xD
Uwielbiam moje miejsce na religii i cieszę się, że w tym roku też tu siedzę, jest genialne.

Ja mam d :D Ja już nie mam francuskiego, jeju jeju! Byliśmy dzisiaj w empiku i mi dali książkę "francuski dla bystrzaków" to jak zaczęłam czytać to prawie się popłakali ze śmiechu ;D

Cytat:

Myśmy poszli na trening koleżanki zrobić jej niespodziankę, bo miała dziś urodziny. W ogóle od Agi dostała ślicznego kociaka serducho Ja nie piłam dużo, ale taki zestaw dziś xD

Nie za dobrze Ci? :D U mnie teraz nieco spasowali, przez te wakacje, co piliśmy do umoru to chyba nam sie trochę w głowach poprzestawiało i wstrętu do alkoholu dostaliśmy.
Ja widziałam dzisiaj takiego białego pluszowego kota! za 300zł!
Cytat:

Z tym się muszę zgodzić. Wiele dziewczyn wyznaje zasadę, że jak jest chłopak, to nie ma koleżanek. Po zerwaniu dopiero przychodzą się wypłakać "przyjaciółeczki" Neutral

Nie rozumiem tego kompletnie, jakby tego nie dało się pogodzić. Ba! Nawet takie coś jest zdrowsze, bo nie siedzi się uwieszonym u jednej osoby.

Cytat:

Mam nadzieję, że w tej jesiennej aurze zdarzy się coś, co postawi mnie na nogi Crying or Very sad

Pomyśl sobie, że ja mam coś co mnie może postawić na nogi, ale muszę sobie tego odmówić, eh.

PostWysłany: Sro 19:50, 05 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 414, 415, 416 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 415 z 552

Skocz do: