|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 416, 417, 418 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
alhambra, nie chodzi o polemizowanie z tym panem, bo szkoda czasu i nerwów na kogoś takiego. Mam tylko nadzieję na to, że mała część społeczeństwa przyznaje mu rację :roll:
jeanne, kiedyś zawsze tak było, a teraz jakoś mi się więzi z koleżankami poluzowały i zaczynają mi zwisać nie powiem gdzie. Każdy poszedł swoją drogą i niech tak już zostanie. Wolę całkowicie zerwać kontakt niż ciągnąć sztuczne znajomości. Zresztą okazało się, że wiele mnie z tą koleżanką różni, więc tym bardziej nie ma czym sobie głowy zawracać, nie po drodze nam chyba.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sro 21:44, 05 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Dziwnie jakoś jak obie kumpele mają facetów, to potrafią się np. na podwójne randki umawiać. Mam koleżankę, która przy facecie zawsze zapomina o koleżankach, nie to żebym była mściwa i pamiętliwa, ale zawsze jak ją facet rzuca, to totalnie ją zlewam. A zapychaczem czasu też nie zamierzam być, jak np. nie chce jej się iść samej do sklepu czy gdzieś. |
To ja akurat jestem chyba wyjątkiem. Bo nie wiem, czy można Kamila nazwać moim facetem, ale no, mamy się ku sobie, że tak to ujmę. I co, nawet w trójeczkę potrafimy się z Gośką spotykać. I wcale jakoś strasznie na tym nie cierpię. Owszem, wtedy musimy się hamować i to wszystko, ale ile śmiechu jest. Dzisiaj wyciągnęłyśmy go do galerii. Trzech żeby było jasne. Chłopak padł, powiedział że nas nie znosi i czy my mu robimy na złość, czy faktycznie lubimy sobie tak połazić wiedząc, że nic nie kupimy.
Więc da się? Da :] I wszyscy są szczęśliwi :D No oprócz Kamila.
Cytat: |
Kocham Entropię Mr. Green ja dzisiaj zezłościłam moją Kocurkę i parę razy ostro uhaknęła (takie słowo najprawdopodobniej nie istnieje, ale idealnie opisuje to, co mam na myśli) mnie w rękę, czego rezultatem była lejąca się krew, bąble i swędzenie Very Happy mam na nią focha. |
Dokładnie! Ja ubieram rajstopy na rozpoczęcie roku, a ta mnie po dupie kurdę tak pacnęła, że do tej pory mam nie zagojony tyłek :| Ale i tak ją kocham, bo cóż jest piękniejszego, jak wracam do domu i wołam "dziecko gdzie jesteś?' i zaraz slyszę dzwoneczek :D
To zależy czy potrzebuje pomocy, bo wtedy oczywiście pomogę - moja gópia naiwność. Ale jeśli chodzi o odnowienie kontaktów, bo nagle ma nadmiar wolnego czasu, to jest bez szans. |
A to też wtedy raczej odpuszczam, bo co o czym miałabym z nią gadać? O tym, że jest egoistką? 8)
jeanne, kiedyś zawsze tak było, a teraz jakoś mi się więzi z koleżankami poluzowały i zaczynają mi zwisać nie powiem gdzie. Każdy poszedł swoją drogą i niech tak już zostanie. Wolę całkowicie zerwać kontakt niż ciągnąć sztuczne znajomości. Zresztą wiele mnie z tą koleżanką różni, więc tym bardziej nie ma czym sobie głowy zawracać, nie po drodze nam chyba. |
Ja właśnie też... Spotkałam ją dzisiaj na przystanku, no i... Hm, niech sobie żyje z tym chłopakiem, nie życzę jej źle, ale mam nadzieję, ze nie wpadnie jej do głowy pisać do mnie znowu. Przerzucilam się bardziej na towarzystwo chłopaków.
|
|
Sro 21:46, 05 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | alhambra, nie chodzi o polemizowanie z tym panem, bo szkoda czasu i nerwów na kogoś takiego. Mam tylko nadzieję na to, że mała część społeczeństwa przyznaje mu rację Rolling Eyes |
Ten człowiek jest chory, tak jak chore są jego poglądy. A to czy jakiś inny chory d*pek podziela jego światopogląd to naprawdę nie jest dla mnie powód do zmartwienia.
Juniuś napisał: | jeanne, kiedyś zawsze tak było, a teraz jakoś mi się więzi z koleżankami poluzowały i zaczynają mi zwisać nie powiem gdzie. Każdy poszedł swoją drogą i niech tak już zostanie. Wolę całkowicie zerwać kontakt niż ciągnąć sztuczne znajomości. Zresztą wiele mnie z tą koleżanką różni, więc tym bardziej nie ma czym sobie głowy zawracać, nie po drodze nam chyba. |
No wreszcie konstruktywna odmiana :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sro 21:47, 05 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A moja przyjaciółka, wydawałoby się, że taka od serca wyjechała sobie za granicę. Niedawno dołączył do niej NARZECZONY, więc tym bardziej przestała się do mnie odzywać, uwielbiam jej pytania "co tam w szkole?" - zielonego pojęcia nie wie, o czym mówię, jak próbuję w jakikolwiek sposób odpowiedzieć na to pytanie.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sro 21:51, 05 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | A to też wtedy raczej odpuszczam, bo co o czym miałabym z nią gadać? O tym, że jest egoistką? Cool |
Ja najzwyczajniej w świecie nie lubię być pocieszeniem dla kogoś, kto mnie wcześniej odsuwa od siebie, bo nagle staję się niewygodna. Nie lubię wychodzić na naiwną frajerkę i dawać wodzić się za nos. To problem koleżanek a nie mój, że nie potrafią się odnaleźć w sytuacji.
jeanne napisał: | To ja akurat jestem chyba wyjątkiem. Bo nie wiem, czy można Kamila nazwać moim facetem, ale no, mamy się ku sobie, że tak to ujmę. I co, nawet w trójeczkę potrafimy się z Gośką spotykać. I wcale jakoś strasznie na tym nie cierpię. Owszem, wtedy musimy się hamować i to wszystko, ale ile śmiechu jest. Dzisiaj wyciągnęłyśmy go do galerii. Trzech żeby było jasne. Chłopak padł, powiedział że nas nie znosi i czy my mu robimy na złość, czy faktycznie lubimy sobie tak połazić wiedząc, że nic nie kupimy.
Więc da się? Da krzywy I wszyscy są szczęśliwi Very Happy No oprócz Kamila.
|
Ja nie wiem, czy mogę się wypowiadać, bo mam dziewczynę a nie faceta :) Ale zdecydowanie nigdy z nikim przez to nie odpuściłam kontaktów. Przeciwnie, z kilkoma osobami nawet je od nowa nawiązałam :)
Dodano 1 minut temu:
Juniuś napisał: | uwielbiam jej pytania "co tam w szkole?" |
Pytanie jak od cioci, której dawno nie widzieliśmy :) Co u Ciebie, chociaż guzik mnie to tak naprawdę obchodzi.
|
|
Wysłany:
Sro 21:53, 05 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Ja nie wiem, czy mogę się wypowiadać, bo mam dziewczynę a nie faceta |
A co to za różnica? Nie szufladkujemy hetero, homo, czy biseksualistów (o ile coś takiego w ogóle istnieje?)
alhambra, w dodatku na siłę próbuje mi ułożyć życie i stwierdziła, że powinnam znaleźć sobie FACETA???!!!
|
|
Wysłany:
Sro 21:53, 05 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | alhambra, w dodatku na siłę próbuje mi ułożyć życie i stwierdziła, że powinnam znaleźć sobie FACETA?zapytajnikwykrzyknik!
|
Żebyś nie odstawała :wink:
Juniuś napisał: | A co to za różnica? Nie szufladkujemy hetero, homo, czy biseksualistów (o ile coś takiego w ogóle istnieje?) |
Bo ktoś może mieć teorię, że to faceci odciągają dziewczyny od koleżanek. A dziewczyny chyba same po prostu są takie głupie, że uzależniają się od swojego faceta, a potem łzy wylewają, jak kopnie je w tyłek, bo uświadamiają sobie, że poza nim to nic w życiu nie miały i nie robiły.
|
|
Wysłany:
Sro 21:56, 05 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja nie będę jej po raz setny mówiła, że ułożę sobie życie po swojemu. Ona chyba liczy na podwójne randki, bo kiedyś dałam jej to zasmakować :P
|
|
Wysłany:
Sro 21:59, 05 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mnie matka koleżanki zawsze namawia, żebym sobie znalazła wreszcie faceta i zaszła w ciążę, bo przecież jestem starą panną...Wiele osób nie rozumie, że nie jest szczytem marzeń każdej kobiety wyjście za mąż czy życie na rachunek faceta, byleby tylko był facet. Niech pije, niech bije, ale masz faceta. No szczyt marzeń po prostu...
|
|
Wysłany:
Sro 22:01, 05 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bo przecież wszyscy przeżyją życie za Ciebie i mogą nim sterować, wedle tradycji i poglądzie, że kobieta musi za mąż pójść i urodzić gromadkę dzieci:)
|
|
Wysłany:
Sro 22:04, 05 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | kobieta musi za mąż pójść i urodzić gromadkę dzieci:) |
Idealny schemat, żeby mnie unieszczęśliwić
|
|
Wysłany:
Sro 22:05, 05 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Przecież nie musisz być szczęśliwa..... Najważniejsze, żeby spełnić obowiązek kobiety i życzenia całego świata:)
|
|
Wysłany:
Sro 22:06, 05 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Problem w tym, że każdy, kto choć trochę mnie zna, wie, że ma swoje poglądy i jasno i otwarcie je wyrażam. Tym bardziej nie pozwolę się nikomu do niczego nakłonić na siłę, dla tradycji czy dobrego wrażenia.
|
|
Wysłany:
Sro 22:08, 05 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Amen ;-)
jeanne, gdzieś wcięło, pewnie molestuje Entropię
Idę zaraz spać. Pada deszcz i robi się straszliwie jesienna pogoda...
|
|
Wysłany:
Sro 22:13, 05 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wszyscy idą spać, a mnie zapewne czeka kolejna nędzna noc :(
To też znikam, dobranoc ;)
|
|
Wysłany:
Sro 22:14, 05 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 416, 417, 418 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 417 z 552 |
|