Odbieram tak jak Konwalia, cóż za zaskoczenie hahaha
Ogromne :D
Spojler:
jeanne napisał:
Ale jest ta 3 opcja wiesz? Że znajdzie kogoś, kto mu da to co ja i będzie tam, z nim... Będzie mógł go wykopać do lekarza, jak będzie chory, czy pójść mu zrobić zakupy... A przecież to nie byłoby tak, że o, umawia się z nią, to ja mu każe spadać. Bez pewności, że ma na kogo liczyć, bym go nie zostawiła...
Tak wiem, tylko pytanie czy on bierze tą 3 opcję pod uwagę :twisted:
jeanne napisał:
Konwalia! Nie czytamy Makbeta bo będziemy mieć potem traumę hahaha
O zdecydowanie, szczególnie, że ja jutro czy pojutrze mam omawiać. Może streszczenie to mniejsza trauma :>
Shee! *tuli, mizia, buziakuje*
Opowiadaj, co tam, jak tam?
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 18:58, 28 Mar 2011
Oj, głupiutka Shee nie przestawiła zegarka na forum i myślała, że temat się urwał godzinę temu, biedna, głupiutka Shee!
Cytat:
Shee! *tuli, mizia, buziakuje*
Opowiadaj, co tam, jak tam?
Sal *mizia*
A nic, mam sporo roboty i jeszcze więcej biegania, i jeszcze mniej niż zero życia prywatnego.
Nie idźcie na studia, zostańcie ninja ;) (przytoczyłabym moją ulubioną parafrazę tego zdania, ale ona zawiera brzydkie słowo :3)
jeanne, ty kiedyś podawałaś linka do takiej fajnej strony, która ci podaje, kiedy są odcinki twoich seriali. Masz ją gdzieś jeszcze? Bo od ostatniego czasu zaczęłam oglądać Glee, True Blood i L Word, i jeszcze Doctor Who niedługo wraca z nową serią, i już się nieco gubię.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Gorzej, że to nie chodzi o jakąś konkretną babkę. Chcę żeby był szczęśliwy, a ze mną nie będzie.
Wiem, rozumiem :przytul: Mówiłam o opcji. I nie wiem czy przy innym wyborze będzie szczęśliwy.
Jeanne wiesz co ja gÓpia zrobiłam :?: Zaczęłam oglądać Plotkarę :hahaha:
Ludzie drodzy, jak sie nazywa to coś, że się dwie osoby kłócą i dochodzą do wspólnego jakiegoś rozwiązania?
Iluzja ;) Albo konsensus.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.