|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 519, 520, 521 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | Bo na trzeżwo jakbym zobaczyła te wyniki to bym nie wiem, co zrobiła. Chociaż i tak mi teraz jest źle i chujowo, jak je zobaczyłam, mimo że jestem wstawiona. Ale!
http://www.youtube.com/watch?v=Bv0AmbzQEnM
To śpiewam i mi... pomaga? |
Ja sprawdziłam właśnie i na trzeźwo. Jest o wiele, wiele bardziej tragicznie niż wyliczyłam.
Ja Time Of Dying, i mi nie pomaga :(
Zdolna jesteś :) !
Cytat: | Moje biodra wołają o pomstę do nieba |
Nie kłam ^^
|
|
Pią 9:34, 28 Cze 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | To mam nadzieję, że mi sie trafi niedługo dobra karta, za to jaka jestem dobra dla ludzi, a oni robią mnie w sami wiecie co |
Tak mi się wydaje. W sumie też jestem w podobnej sytuacji i chciałbym, że wszystko zaczęło się toczyć inaczej :P
Cytat: | Lesio, mogę spokojnie iść na urlop - w pracy wszystko już OK Zdaje się, że póki co wywalczyłam sobie silną pozycję |
O to super, czyli nie było sie co martwić. Choć też bym o tym myślał jak bym był na Twoim miejscu.
Cytat: | Mam zamiar wziąć się za Siewcę Wiatru Kossakowskiej i Sługę Bożego Piekary. Jakieś inne książkę propozycje ktoś dla mnie ma? |
Wszystko Piekary co jest, uwielbiam jego ksiażki. Nawet robiłem z nich prezentacje maturalną którą zapewniłem sobie dozgonny szacun u polonistek ze szkoły. Szkoda, że już wtedy byłem jej absolwentem ale to już malutki detal.
Cytat: | Moje biodra wołają o pomstę do nieba |
To głupie wchodzić z kobietą w takie dyskusje ale czemu ? :D
|
|
Pią 15:41, 28 Cze 2013 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Ja sprawdziłam właśnie i na trzeźwo. Jest o wiele, wiele bardziej tragicznie niż wyliczyłam.
Ja Time Of Dying, i mi nie pomaga Sad
|
O! Zgadnij czego słuchałam w nocy wczoraj o 4 :D Nawet na fb wstawiłam :D
U mnie większość miała 90-100%. Padam i umieram.
Przy moim wzroście wyglądają karykaturalnie :(
Tak mi się wydaje. W sumie też jestem w podobnej sytuacji i chciałbym, że wszystko zaczęło się toczyć inaczej Razz
|
W sumie... Ja się pocieszam, że mam cudowną bratanicę, bratanka w drodze, genialnego brata, wiec może to jest to moje "dobro" :)
To głupie wchodzić z kobietą w takie dyskusje ale czemu ? Very Happy
|
Bo są za szerokie! Jak to mama powiedziala "idealne do rodzenia dzieci" :D
|
|
Pią 19:19, 28 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | O! Zgadnij czego słuchałam w nocy wczoraj o 4 Nawet na fb wstawiłam |
Hmmm Time Of Dying? :D
Cytat: | U mnie większość miała 90-100%. Padam i umieram. |
To ja już w ogóle jestem dno i mózgowo na poziomie jakieś ameby.
Cytat: | Przy moim wzroście wyglądają karykaturalnie |
Rany jakie Ty sobie głupoty wmawiasz!
Cytat: | Wszystko Piekary co jest, uwielbiam jego ksiażki. Nawet robiłem z nich prezentacje maturalną którą zapewniłem sobie dozgonny szacun u polonistek ze szkoły. Szkoda, że już wtedy byłem jej absolwentem ale to już malutki detal. |
Ja czytałam tylko "Ani słowa prawdy", bo to znalazłam w bibliotece. Pozostawiłeś po sobie dobre wrażenie! :)
|
|
Pią 19:55, 28 Cze 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hmmm Time Of Dying? Very Happy |
Si :D
To ja już w ogóle jestem dno i mózgowo na poziomie jakieś ameby.
|
Konrad np.:
Polski - 96%
Ang - 100%
Mat - 96%
Chem - 87%
Bio - 90%
Fiz - 94%
Zero korków
Rany jakie Ty sobie głupoty wmawiasz!
|
Na zdjęćiu nie widać, bo mam szpilki, ale normalnie wyglądam, jakbym sie toczyła :D
|
|
Pią 20:03, 28 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Bo są za szerokie! |
Moje są za wąskie i z figurą kobiety mam w ogóle niewiele wspólnego, ale co tam :mrgreen:
Zaczęłam dziś o 14:00 urlop i mam nadzieję, że będzie udany - początek zapowiada się zacnie :D
|
|
Wysłany:
Pią 22:56, 28 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Bo są za szerokie! Jak to mama powiedziala "idealne do rodzenia dzieci" |
Hmm no faceci chyba kierując się wyborem partnerki zwracają podświadomie uwagę na to w jakim stopniu może ona zapewnić zdrowie i silne potomstwo. Czyli powinnaś mieć powodzenie, tak coś było na Discovery kiedyś :D
A tak serio to ja uważam, że jest ok i myślę, że w sumie gdybym Cię mijał na ulicy to bym się obejrzał za Tobą. Ale ja wiem, że dyskusja o tym jest bezcelowa i nigdy kobieta nie da sobie wmówić, że jest ok :D
Cytat: | Ja czytałam tylko "Ani słowa prawdy", bo to znalazłam w bibliotece. Pozostawiłeś po sobie dobre wrażenie! |
I tak byłem tak fajny, że to dobre wrażenie pozostawiłem :D A wracając do Piekary to najbardziej polecam Przenajświętsza Rzeczpospolita, ta ksiązka wywarła na mnie na prawde duże wrażenie i długo byłem w szoku bo jej lekturze. A druga sprawa co cykl o Mordimerze dlatgo sługa Boży to dobry wybór ;)
|
|
Pią 23:35, 28 Cze 2013 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Konrad np.:
Polski - 96%
Ang - 100%
Mat - 96%
Chem - 87%
Bio - 90%
Fiz - 94%
Zero korków |
Możesz mu przekazać, że jest dla mnie mistrzem i głęboko go podziwiam :D Poczułam się jeszcze bardziej głupia, o ile to możliwe O.o
Cytat: | Na zdjęćiu nie widać, bo mam szpilki, ale normalnie wyglądam, jakbym sie toczyła |
Że niby co? Przecież szczupła jesteś.
Nie przekonałaś mnie :twisted:
Cytat: | Zaczęłam dziś o 14:00 urlop i mam nadzieję, że będzie udany - początek zapowiada się zacnie |
Miłego wypoczynku :) No i ładnej pogody!
Dodano 4 minut temu:
Cytat: | I tak byłem tak fajny, że to dobre wrażenie pozostawiłem |
Na pewno! Nie śmiem w to wątpić :)
Cytat: | A wracając do Piekary to najbardziej polecam Przenajświętsza Rzeczpospolita, ta ksiązka wywarła na mnie na prawde duże wrażenie i długo byłem w szoku bo jej lekturze. A druga sprawa co cykl o Mordimerze dlatgo sługa Boży to dobry wybór |
Ok :) *dopisuję Przenajświętszą Rzeczpospolitą na swoją listę*
|
|
Pią 23:50, 28 Cze 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Moje są za wąskie i z figurą kobiety mam w ogóle niewiele wspólnego, ale co tam Mr. Green
Zaczęłam dziś o 14:00 urlop i mam nadzieję, że będzie udany - początek zapowiada się zacnie Very Happy |
Ale biodra zawsze można optycznie poszerzyć, a odchudzić nie :X
To miłego urlopu, odpoczniesz :)
Cytat: | Czyli powinnaś mieć powodzenie, tak coś było na Discovery kiedyś Very Happy
A tak serio to ja uważam, że jest ok i myślę, że w sumie gdybym Cię mijał na ulicy to bym się obejrzał za Tobą. Ale ja wiem, że dyskusja o tym jest bezcelowa i nigdy kobieta nie da sobie wmówić, że jest ok Very Happy
|
Na dyskotece i uprawianiu "tańca macańca" to mam :hahaha: Ale dzięki, to miłe :*
Możesz mu przekazać, że jest dla mnie mistrzem i głęboko go podziwiam Very Happy Poczułam się jeszcze bardziej głupia, o ile to możliwe O.o |
Konrad ma mnie już dość, bo wszystkim mówie o jego wynikach. :hahaha: Nawet jak gadałyśmy z polonistką i się pytała, co mamy, to od razu "A Konrad ma 96%!" :D
Że niby co? Przecież szczupła jesteś.
Nie przekonałaś mnie Twisted Evil |
Zależy jak patrzeć. Teraz przez stres trochę schudłam, ale ogólnie to wyglądam jak mała tocząca się kulka :D
Shitzune! Co porabiasz :D
|
|
Wysłany:
Sob 9:55, 29 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee, kocham Cię, gdzie się podziewałaś?
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 12:43, 29 Cze 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ale biodra zawsze można optycznie poszerzyć, a odchudzić nie :X |
Cała niestety optycznie się nie zmienię :D No cóż, natura poskąpiła urody i jakoś trzeba z tym żyć :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sob 13:19, 29 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mam wakacje Smile Niestety, trochę sobie też pracuję, więc nie mogę się lenić cały czas, ale jednak, NARESZCIE... No i został mi jeden egzamin na wrzesień, więc za jakiś miesiąc trzeba będzie się znów zabrać do nauki.
W życiu osobistym pustki, chyba że liczą się związki z postaciami fikcyjnymi bądź osobami względnie sławnymi, które nie mają pojęcia o moim istnieniu. Wink |
E, jeden egzamin to z palcem w nosie zdasz :D Związki z postaciami fikcyjnymi są ekstra! :D
Cała niestety optycznie się nie zmienię Very Happy No cóż, natura poskąpiła urody i jakoś trzeba z tym żyć Mr. Green |
Wąskie biodra są mega! Zamieniłabym się bez wahania :)
|
|
Sob 17:59, 29 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 519, 520, 521 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 520 z 552 |
|