Jeszcze czasem za mało, ale już załapał Twisted Evil
Przeczytałam "złapał" nie masz nic przeciwko? :twisted:
Cytat:
Czyli Wink ?
Spojler:
Natchniona postem DOMY pytam go o łazienkę, z tym diabełkiem - ]:-> więc podtekst oczywisty, wyciągam, czy jest ciasna, jak dużo tam jest wolnego miesjca, czy koedukacyjna i jak biednemu pracuje już wyobraźnia na najwyższych obrotach, kumulacja ich, to co jeanne strzela?
- To ty się nie boisz, że Marta [jego szefowa] cię tam złapie, zaciągnie i zmolestuje?!
:hahaha:
Apropo tego, ze przed chwilą mi powiedział, że zawsze w najmniej odpowiednim momencie wspominam o cytuję, tej diablicy :hahaha:
Wie jak wszystko ze mną zrobić i to jest straszne -,-
Cytat:
Jestem przyzwyczajona do przeinaczeń i skojarzeń Very Happy
Ciekawe dlaczego? :twisted:
Stwierdziłam, ze na jutrzejszy test z geo poucze się na polskim, na angielski, przed polskim, a jak napiszę test z TI. to się nauczę na PO, więc mam wolne!
Jak kiedyś mieliśmy na lekcji przygotowanie do debat z francuskiego o zagrożeniach XXI wieku to było tam m.in słówko do organizmów modyfikowanych i w skrócie to było le ORGM czy coś w tym stylu. I czytamy po kolei po ileś tam słówek na głos i ona poprawia i moja koleżanka przeczytała to jako le orgazm, a ja się o mało ze śmiechu nie popłakałam
jeanne napisał:
Wie jak wszystko ze mną zrobić i to jest straszne -,-
Psuję zabawę co :?: :hahaha:
Cytat:
Ciekawe dlaczego? Twisted Evil
Bardzo ciekawe :]
Cytat:
Stwierdziłam, ze na jutrzejszy test z geo poucze się na polskim, na angielski, przed polskim, a jak napiszę test z TI. to się nauczę na PO, więc mam wolne!
Ja stwierdziłam, że mam zastępstwo i okienko więc jakoś dam radę ;)
jeanne widzę, że też stosujesz metodę uczenia się ,,z lekcji na lekcję" jak przystało porządnej uczennicy :hahaha: *żółwik*
Sro 22:24, 30 Mar 2011
Ja niestety jutro mam tak napięty plan, że nie mam jak uczyć się z lekcji na lekcję :?
Chociaż w sumie na polskim i wosie pouczę się na spr z biologii, więc jest ok :D Czyli dziś muszę tylko geografię opanować :P
Sro 22:32, 30 Mar 2011
Ja też już idę, bo jak nie wyłączę komputera to nic się nie nauczę :roll:
Dobranoc kochani :*
Sro 23:12, 30 Mar 2011
Dzień zły. Zawaliłam test z TI (fajnie, tylko ja mogę nie?), z geo (skąd miałam wiedzieć, że będą rzeki mojego województwa do podpisania) , z ang (bo rano zamiast się pouczyć to uciekałam przed kolegą, bo zajarzył, że mam łaskotki)
:cry:
I jest beznadziejnie. W sercu zima... W musku wiosna...