|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 64, 65, 66 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
w mojej szkole zapanowała ogólna wiosenna głupawka. dobry humor udzielił się nawet profesorowi nauczającemu matematyki. gdy przed kartkówką nawiązał się dialog między koleżanką i kolegą:
-hej, Martyna, daj jakąś kartkę, co?
-spadaj, Vader!
rozbawiony stwierdził "masz rację! trzeba być stanowczym!"
a pod koniec lekcji padły piękne słowa "dokończcie to w domu, bo się kreda skończyła, a już się nie opłaca iść po nową".
co słychać, kochani? dawno tu nie byłam...
|
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Czw 15:48, 31 Mar 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
| Cytat: | ;* ;* ;*
Ja dostałam 3 z kartkówki z maty, takie głupie błędy. W ogóle z maty w tym semestrze same tróje. |
Ja z matmy ZAWSZE robię tak beznadziejne błędy, że aż mi potem wstyd, więc jaźnio, nie jesteś sama.
| Cytat: |
Ja dziś nie umiem stwierdzić hahaha
A beznadziejnie jest prawie zawsze przytul |
Ja mu napisałam żeby mnie nie karmił złudzeniami, tylko dlatego, że mi po nich lepiej... :( W sumie nie wiem, o co mi chodziło nawet...
rozbawiony stwierdził "masz rację! trzeba być stanowczym!" |
Nam jutro stanowczo zrobi kartkówkę babka z chemii. Klasa e wyszła załamana, więc...
|
|
|
Czw 16:08, 31 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | Ja z matmy ZAWSZE robię tak beznadziejne błędy, że aż mi potem wstyd, więc jaźnio, nie jesteś sama. |
To dobrze, że nie jestem sama oczywiście, a nie że robimy błędy.
| jeanne napisał: | | Nam jutro stanowczo zrobi kartkówkę babka z chemii. Klasa e wyszła załamana, więc... |
Mnie kartkówki i sprawdziany z chemii zawsze prawie załamują lub
stresują ;) Może aż tak tragicznie nie będzie :przytul:
| jeanne napisał: | | Ja mu napisałam żeby mnie nie karmił złudzeniami, tylko dlatego, że mi po nich lepiej... Sad W sumie nie wiem, o co mi chodziło nawet... |
A karmi ;) A ja sobie nie za bardzo pogadałam, bo większość lekcji w grupach była.
|
|
|
Czw 16:13, 31 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
A karmi Wink A ja sobie nie za bardzo pogadałam, bo większość lekcji w grupach była.
|
Karmi, bo tak nie wyglądają relacje przyjaciel-przyjaciółka... :( Ja jutro tak mam, że z 6 lekcji mamy tylko dwie całą klasą ^^
Mnie kartkówki i sprawdziany z chemii zawsze prawie załamują lub
stresują Wink Może aż tak tragicznie nie będzie przytul |
najgorsze jest to, że jak zawalę, to żegnam się z 5 na koniec, a dzisiaij się pożegnałam już z geo :( dlatego sie stracham :(
To dobrze, że nie jestem sama oczywiście, a nie że robimy błędy. |
W gim przymykali najczęściej na to oko u mnie ;D
Kel aż a Żak? Kele la relasją ą Żak e Erik (Il zą amant!, ha!) Ó abit Żak? Kele son metie? Komą e Żak? Kele sa situasją de famije? Komą sapel la fam de Żak? De kła ell sokupe? Kele la profesją de Erik Demark? Esky Erik tię a se ami? Ó Erik pas le wakąs e Noel? Esky Szarlot e marie? Ó trawaj el? Kesky el em fe? Esky Mari deża fini sa etiude? Ki szersz Mari? A ki Mari konfi se sekre? Esky Karol e plus aże ky gujam? Esky Karol e sebrujar a son trawaj? Kesky e importan pur Gujam?
-,-
gÓpi żak.
|
|
|
Czw 16:24, 31 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | bo tak nie wyglądają relacje przyjaciel-przyjaciółka... |
No nie wygląda...
| jeanne napisał: | | najgorsze jest to, że jak zawalę, to żegnam się z 5 na koniec, |
Będę mocno trzymać kciuki, poza tym wierzę w Twoje umiejętności :przytul:
| jeanne napisał: | | W gim przymykali najczęściej na to oko u mnie ;D |
Teraz już tak nie jest :(
| jeanne napisał: | | Kel aż a Żak? Kele la relasją ą Żak e Erik (Il zą amant!, ha!) Ó abit Żak? Kele son metie? Komą e Żak? Kele sa situasją de famije? Komą sapel la fam de Żak? De kła ell sokupe? Kele la profesją de Erik Demark? Esky Erik tię a se ami? Ó Erik pas le wakąs e Noel? Esky Szarlot e marie? Ó trawaj el? Kesky el em fe? Esky Mari deża fini sa etiude? Ki szersz Mari? A ki Mari konfi se sekre? Esky Karol e plus aże ky gujam? Esky Karol e sebrujar a son trawaj? Kesky e importan pur Gujam? |
O rany, miałaś się tych pytań nauczyć na pamięć czy jak :?:
|
|
|
Czw 16:29, 31 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
A ty i tak nie wiesz nawet 1/4 :( Bo ja wiem, że niezależnie od tego, jakbym chciała, czy jakby on chciał, nie przestanie jej kochać, a ja już wystarczająco mam zrypaną własną samoocenę przez to, że sie do niej porównuje :sciana:
Będę mocno trzymać kciuki, poza tym wierzę w Twoje umiejętności przytul |
Ale tam dużo matmy będzie także wiesz :D
O rany, miałaś się tych pytań nauczyć na pamięć czy jak Question |
No ba. pytań i odpowiedzi, tylko odpowiedzi mi się już nie chciało pisać. Zawsze tak pyta. Albo pytania na pamięć, albo opowiadanie, albo coś innego +czasownik przez wszystkie czasy.
Dodano 4 minut temu:
Idę się przejść na działki, muszę oczyścić głowę. Wrócę potem ;*
|
|
|
Czw 16:38, 31 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: |
No ba. pytań i odpowiedzi, tylko odpowiedzi mi się już nie chciało pisać. Zawsze tak pyta. Albo pytania na pamięć, albo opowiadanie, albo coś innego +czasownik przez wszystkie czasy.
|
Ja w gimnazjum miałam dialogi, jechało się z koleżanką pytanie, odpowiedź a potem zmiana np. odnośnie tego co się robi po szkole, czy informacji jak się nazywasz, gdzie mieszkasz itd.
W liceum już nie, ale mamy te debaty i za niedługo sprawdzian z passe compose.
| jeanne napisał: | | A ty i tak nie wiesz nawet 1/4 Sad |
No pewnie tak ;)
| jeanne napisał: | | Bo ja wiem, że niezależnie od tego, jakbym chciała, czy jakby on chciał, nie przestanie jej kochać, |
Na pewno :?:
|
|
|
Czw 16:39, 31 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
konwalia7777 a tez jakos leci... jutro ide do pracy :)
wreszcie koniec tego siedzenia w domu :)
|
|
|
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....
Wysłany:
Czw 16:44, 31 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| monia9122 napisał: | wreszcie koniec tego siedzenia w domu Smile
|
Tak się cieszysz z powodu powrotu do pracy ;)
jeanne jednak mnie zima dziś dopadła...
|
|
|
Czw 17:33, 31 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Jeśli przestanie kochać osobę, po której 4 lata się zbiera, to jaką ja będę mieć pewność, że za miesiąc, dwa, nie przestanie czuć tego, co czuje do mnie...? Zresztą on mi powiedział. Że nie jest facetem, który przestaje, chociaż pewnie byłoby tak łatwiej...
I tak źle i tak niedobrze :(
| Cytat: | Ja w gimnazjum miałam dialogi, jechało się z koleżanką pytanie, odpowiedź a potem zmiana np. odnośnie tego co się robi po szkole, czy informacji jak się nazywasz, gdzie mieszkasz itd.
W liceum już nie, ale mamy te debaty i za niedługo sprawdzian z passe compose. |
A tu wszystko! Śmialiśmy się ostatnio, że o pociąg nie będziemy potrafili zapytać, ale gdzie jechał węsą, tak!
W ogóle jutro mamy francuski to może uda mi się nagrać jak Konrad kopuluje z grzejnikiem ^^
jeanne jednak mnie zima dziś dopadła... |
Zaraziłam Cię :(
|
|
|
Czw 17:48, 31 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | Jeśli przestanie kochać osobę, po której 4 lata się zbiera, to jaką ja będę mieć pewność, że za miesiąc, dwa, nie przestanie czuć tego, co czuje do mnie...? Zresztą on mi powiedział. Że nie jest facetem, który przestaje, chociaż pewnie byłoby tak łatwiej... |
Rozumiem :przytul:
| jeanne napisał: | W ogóle jutro mamy francuski to może uda mi się nagrać jak Konrad kopuluje z grzejnikiem ^^
|
O.o. Co wy robicie na tym francuskim :twisted:
| jeanne napisał: | Zaraziłam Cię Sad
|
Nie wiem, ale jak zwykle przyszło nagle, jest ok a potem przestaję tak być :(
|
|
|
Czw 17:55, 31 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
O.o. Co wy robicie na tym francuskim Twisted Evil |
Bo on nie jest taki stabilny i jak się na nim oprze to idzie w tył, no i tak odruchowo, jak się przy nim stoi to się rusza biodrami, ale to okropnie wygląa, jak ktoś wchodzi do klasy i nie wie o co cho :hahaha:
Nie wiem, ale jak zwykle przyszło nagle, jest ok a potem przestaję tak być Sad |
Ja łaziłam całą godzinę i mi jeszcze gorzej.
Pociągu, łer ar ju?
|
|
|
Czw 18:00, 31 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | Bo on nie jest taki stabilny i jak się na nim oprze to idzie w tył, no i tak odruchowo, jak się przy nim stoi to się rusza biodrami, ale to okropnie wygląa, jak ktoś wchodzi do klasy i nie wie o co cho hahaha |
Z tego opisu wnioskuję, że musi to bardzo ciekawie wyglądać :hahaha:
| jeanne napisał: |
Ja łaziłam całą godzinę i mi jeszcze gorzej.
Pociągu, łer ar ju? |
Mi też gorzej. W ogóle zero chęci do nauki i czegokolwiek.
Wiesz obejrzałam już z 10 odcinków Plotkary i 5 Fringe :D
|
|
|
Czw 18:10, 31 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Z tego opisu wnioskuję, że musi to bardzo ciekawie wyglądać hahaha |
Dzisiaj się nabijaliśmy z jego związku z Grażynką, stwierdził, że przedtem tylko ja byłam wredna, ale zaraziłam inne :D
Mi też gorzej. W ogóle zero chęci do nauki i czegokolwiek. |
Ja siedzę, kolana pod brodą i nawet nie chce mi się kursorem jeździć... Chemia czeka, fizyka też...
Jedyne, co mnie pociesza to to, że najprawdopodobniej Michał będzie miał wolną chatę w kwietniu, więc może być ciekawie.
|
|
|
Czw 18:15, 31 Mar 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | stwierdził, że przedtem tylko ja byłam wredna, ale zaraziłam inne Very Happy |
O cóż za oskarżenie ;)
| jeanne napisał: | | Ja siedzę, kolana pod brodą i nawet nie chce mi się kursorem jeździć... Chemia czeka, fizyka też... |
Na mnie polski, zadania z maty i fizyka...
| jeanne napisał: | | Jedyne, co mnie pociesza to to, że najprawdopodobniej Michał będzie miał wolną chatę w kwietniu, więc może być ciekawie. |
To fajnie :)
Ja jakoś nic nie znajduję ostatnio co by mnie pocieszyło :hahaha:
|
|
|
Czw 18:18, 31 Mar 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 64, 65, 66 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
| Strona 65 z 552 |
|