Marguerite Twoja znajoma zablokowała i nie chcę odbierać telefonu ? Pamiętam taką sytuację ze szkolną koleżanką . To niezbyt przyjemne. I najczęściej w wakacje występuję . Jeśli nie zrobiłaś niczego złego nie martw się i nie myśl o tym . Ta osoba pokazuję większą swoją głupotę blokując Cię bez powodu . Olej ją ! I nie dawaj znaku , że Cię to martwi ! *tuuuli*
ann słońce to ja ją zablokowałam po wczorajszym dając do zrozumienia, ze nie mamy, o czym gadać a ta dziś mi pisze na pocztę, ze to ze mną coś nie tak, bo ona nic nie zrobiła ;/
Ostatnio zmieniony przez Marguerite dnia Pon 21:12, 20 Lip 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 21:12, 20 Lip 2009
Marguerite ja też tak robię ! I to nie raz :wink: Dlaczego niby się czepia jak w ogóle ze sobą nie gadałyście ? Jak ja nie lubię takich oburzonych kobiet ( jeśli milej mam to nazwać ). Najlepiej to olej i nie odpisuj na e-mail . Niech zrozumie ,że nie każdy chcę z nią rozmawiać :roll:
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
Pon 21:13, 20 Lip 2009
Marguerite ja też tak robię ! I to nie raz :wink: Dlaczego niby się czepia jak w ogóle ze sobą nie gadałyście ? Jak ja nie lubię takich oburzonych kobiet ( jeśli milej mam to nazwać ). Najlepiej to olej i nie odpisuj na e-mail . Niech zrozumie ,że nie każdy chcę z nią rozmawiać :roll:
ale mi co chwilke wyskakuje moj kurier i mi gada ze mam maila :lol: no idzie sie zalamac.... ale dobra to za co pijemy i co ?
Jaka impreza?
Bo ja lekko opóźniona jesrtem :?
Dziś pogoda straszyła, straszyła, nawet chwilę popadało i pogrzmiało, ale w sumie nie było źle, bo mogłam jeździć rowerem. :mrgreen:
Pojechałam z Bastą do szczepienia - była bardzo oburzona, ale w sumie dość spolegliwie przyjęła wszelakie grzbactwo. Jeszcze nie wie biedulka, że za 3 tygodnie znów jedziemy się zaszczepić :twisted:
Oczywiście, to moja zemsta za to, że mnie dziś o 5 obudziła - no dobra, moge wybaczyć, bo nie jej wina, że żołądek się zbuntował. A właściwie to jej - po co żre wszystko co się w zęby dostanie i na drzewo nie uciekło ? :> Ostatnio goniła wróble - właśnie skosiłam trawnik i podlałam, więc stado wróbli usiłowało pogrzebać w poszukiwaniu atrakcji. Było ich dużo, więc jak jedne zostały przegnane przez Bastę - z drugiej strony nadlatowało ich więcej. Ale się dziecko napracowało... :twisted:
Idę spać - oczy same mi się zamykają, mam nadzieję, że dziś już nie będzie pobudki skoro świt :papapa:
Pon 21:14, 20 Lip 2009
Pon 21:18, 20 Lip 2009
ale jak tylko słodycz się skończy nikt nie zwraca na niego uwagi.
tak samo jest z nami.
rudix jest palcem, ann nutellą.
to Ona nadaje mu kształt i rozpala światło. Wysłany:
Pon 21:18, 20 Lip 2009