może powiem jeszcze o postawie wyjściowej :D trzeba lekko ugiąg nogi w kolanach, tyłek troszkę do tyłu, ale nie za bardzo, a ręce mają tworzyć po bokach piramidki :D jesli chodzi o dłonie to środkowy palec powinnien byc troszkę zgięty tak jak byście na środku dłoni trzymały niewidzialną oliwke :D
Dodano 1 minut temu:
powinnyscie wygladac trochę jak kaczki :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Wto 20:07, 21 Lip 2009
ciasto w piekarniku, kuchnia wygląda jak pobojowisko, idę myć rzeczy
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 20:07, 21 Lip 2009
ToAr jak umyjesz to wróć do nas :D TuSinki chcą z Toba potańczyc :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
Wto 20:08, 21 Lip 2009
Hello, Hello, Kobyła robiła ze mną matrix'a, mało się nie zabiłam, ale nie spadałam i jestem względnie cała :] auta nie mogę jeszcze dzisiaj odebrać :( bo ubezpieczalnia nie dosłała jeszcze czegoś tam :? chamstwo :?
Ewentualnie założę forum "Night Club" dla pełnoletnich
Ostatnio zmieniony przez ToAr dnia Wto 20:12, 21 Lip 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 20:11, 21 Lip 2009
Wto 20:11, 21 Lip 2009