Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sob 17:10, 06 Cze 2009
Wpadłam na chwilę ponarzekać... Jestem na 14 odcinku Zaklinacza Dusz, a chciałabym już wiedzieć jak się skończy sezon, a nie chcę ściągać tylko ostatniego odcinka, odpuszczając pozostałe... *chlip*
No i zakochałam się z piosence Coldplay "42" sama nie wiem dlaczego :roll:
A co do techniki... Mam szczęście, że lekcje mam z panią od informatyki, która mnie ubóstwia ^^ A dobre oceny zawdzięczam tylko temu, że testy były robione na komputerach w składzie ja+ściąga+koledzy :roll: No ale coś tam wiem. Wynalazców jednak za nic się nie nauczyłam. Od tego są skróty na pasku zadań ^^
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sob 17:30, 06 Cze 2009
Sob 18:28, 06 Cze 2009
No i obejrzałam cały 5 sezon ! ;D ahh :D jaki on jest cudowny ! :O --> jestem strasznie wrażliwa co do filmów bo znowu się poryczałam.. ale w życiu nigdy.. :]
lesiu poprawisz spoko loko xd
ja już też mam luz ocenki nie wszystkie wystawione ale raczej się nie zmienią ... ;)
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
/'Life's a bitch until you die.'
----------
Ubrana u siebie ;d Wysłany:
Sob 18:56, 06 Cze 2009
cieszę się :D
O boże właśnie oglądam 2 sezon House'a i zaczynam żałować, moja huddy wiara przechodzi kryzys,
Spojler:
a te sceny ze Stacy są takie... romantyczne[?] piękne[?]
Sob 18:57, 06 Cze 2009