czy czegoś Tobie trzeba do szczęścia, o wielki TuSinie
myslałem, że TuSinki jakoś przygotują powitanie Wielkiego Tusina, a tu nic :(
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sob 20:43, 01 Sie 2009
Ja też już muszę iśc bo o 4 pobudka... Będę za Wami tęsknić :D Bawcie się dobrze, nie rozrabiajnie, nie rozwalajcie forum i nie róbcie innych złych rzeczy :D DO napisania za 2 tygodnie :D a przez te dwa tygodnie spróbuję się od czasu do czasu skontaktować za pomocą hattrick :D :D :D buziaki i dobranoc :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Sob 20:53, 01 Sie 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 21:01, 01 Sie 2009
Właśnie obejrzałam z mamą kolejny odcinek WH - znowu się zestrachałam jak znaleźli J.D., a przecież drugi raz to oglądam :P.
A teraz pod prysznic trzeba będzie lecieć :D.
Dodano 3 minut temu:
Ewel - a co do Patricka Wolfa - facet jest ekscentryczny, to prawda - sam sobie projektuje i szyje ubrania, w dodatku masakrycznie często zmienia fryzury i kolory xD. Ale za to ma rewelacyjny głos (na żywo śpiewa tak samo, jak na nagraniach studyjnych) i gra na masie instrumentów, a to młodziutki chłopak jest :P.
Kalpana, na głos również zwróciłam uwagę, szczególnie spodobał mi się akcent i brzmienie^^ tak czysto wyśpiewuje słowa, a to dość trudna rzecz :D
nie wiem, czy rozumiesz o co mi chodzi xD ale lepiej tego nie wytłumaczę ;p
podobnie mam z Kate Nash, uwielbiam :D
Ostatnio zmieniony przez Ewel dnia Sob 21:19, 01 Sie 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Sob 21:17, 01 Sie 2009
cześć ToArku;) podskoczyłabym albo coś, ale wiesz, jestem w ciąży i nie mogę ;p
będziemy mieć jarmark w koronowie jak coś ;p
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sob 21:19, 01 Sie 2009