|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #5 [+18 po 22.00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 898, 899, 900 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | Tego ja niestety nie wiem |
No cóż , trudno... :D
I tak wielkie dzięki ! :*
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Nie 18:11, 04 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Kalpana napisał: | Znowu wróciłam. Jakoś miejsca sobie znaleźć nie mogę :(. |
Jeszcze trochę i zniesiesz jajko, moja droga, a to sprawi, że poko[H]am Cię jeszcze bardziej :twisted:.
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Nie 18:12, 04 Paź 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeeej , dzięki Ewel :*
Kocham Was ! :D
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel napisał: | Zagęszczenie - następuje przed podziałem, a po podziale mat. gen. ulega dekondensacji - zanikają chromosomy, chromatyna staje się mniej widoczna w kariolimfie. |
Czyli to chodzi formowanie się chromosomów w profazie i despiralizację chromosomów w telofazie ?
|
|
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kal, czy Ty dostałaś dawno, dawno temu, jakieś moje PW? ;>
|
|
_________________ Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny.
Wysłany:
Nie 18:13, 04 Paź 2009 |
|
LicenceToKill
Pulmonolog

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Szkoda, że agawa zniknęła, bo miałam do niej interes :roll:
Dodano 1 minut temu:
lesio napisał: | Czyli to chodzi formowanie się chromosomów w profazie i despiralizację chromosomów w telofazie ? |
Niezupełnie, bo kondensacja dotyczy przede wszystkim chromatyny ;). Z chromosomami są bardziej związane pojęcia wspomnianej przez Ciebie spiralizacji i despiralizacji :).
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Nie 18:16, 04 Paź 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune , dzięęęki ! :*
|
|
Wysłany:
Nie 18:16, 04 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Licence w podstawówce byłem nękany siatkówką, którą na siłę miałem wpajaną xD I taka awersja mi została do dzisiaj... No ale to nasza reprezentacja, więc obejrzeć wypadało, jako Polakowi ;) A i popatrzeć jest na co, bo nasze dziewczyny urodziwe są :D Jak wszystkie Polki ;)
|
|
Nie 18:17, 04 Paź 2009 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel napisał: | Jeszcze trochę i zniesiesz jajko, moja droga, a to sprawi, że poko[H]am Cię jeszcze bardziej |
Dlatego, że masz ciąguta do koguta? :P
Cytat: | Kal, czy Ty dostałaś dawno, dawno temu, jakieś moje PW? ;> |
Tak, dostałam. Przepraszam Cię strasznie, Licencjo, ale od pewnego czasu jestem w strasznym stanie i nie mam siły tykać PS'a :(. A teraz to już w ogóle nie mam nawet możliwości na PS'owanie. Wybacz :(.
|
|
Wysłany:
Nie 18:18, 04 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel napisał: | Niezupełnie, bo kondensacja dotyczy przede wszystkim chromatyny . Z chromosomami są bardziej związane pojęcia wspomnianej przez Ciebie spiralizacji i despiralizacji . |
Mnie sie skojarzyło to co mam umieć jutro na sprawdzian a o żadnej kondensacji to u mnie w ksiązce nie piszę. Ale zapamietam, może się przyda :roll:
|
|
Nie 18:20, 04 Paź 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz, w imieniu wszystkich Polek DZIĘKUJĘ xD
Zmykam już, ko[H]ani.
Ann pewnie już poszła przez ten zakaz :/
Prześlijcie jej ode mnie buziaki :*
Bardzo wczesne branoc Wszystkim i do napisania.
|
|
_________________ Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny.
Wysłany:
Nie 18:20, 04 Paź 2009 |
|
LicenceToKill
Pulmonolog

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
LicenceToKill , paaa paaa :)
Dobranoc. :papapa:
|
|
Wysłany:
Nie 18:21, 04 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Na razie się ulatniam (znowu) polecę się umyć i wrócę (najprawdopodobniej).
|
|
Wysłany:
Nie 18:22, 04 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Do "zobaczenia" Kalpana :D
|
|
Wysłany:
Nie 18:23, 04 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 898, 899, 900 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001 Następny |
Strona 899 z 1001 |
|