Rozmowy w t(ł)oku #5 [+18 po 22.00]
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 910, 911, 912 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shitzune napisał:

Si, to Alucard serducho

he he wiedziałem ;p muszę sobie dorwać tą mangę bo tylko 1 tom czytałem i świetny był ;p

Tester jakości Haremu RDJ

PostWysłany: Nie 21:49, 04 Paź 2009
Korn
Neurolog
Neurolog

Pochwał: 9

Miasto: Mielec/Kraków
Powrót do góry

Kalpana napisał:
Marguerite napisał:
co sie stało

Już sama nie wiem. Jakaś głupota u nas jest co się USOS nazywa i przez to można się zapisywać na zajęcia, tyle, że... w moim profilu rejestracja jest dla mnie zamknięta :(. Nie wiem, czy po prostu jest za wcześnie, a może już za późno - nigdzie nie ma żadnych informacji - a jak już są, to wzajemnie się wykluczają. Jeszcze się nie zaczęło, a ja już mam dosyć.

Poznałaś wreszcie jak wyglada studiowanie... Później przekonasz sie na własnej skórze,że w dziekanacie nic nie wiedza... Ale bedzie dobrze :) Myśle,że na zapisywanie się jest za wcześnie... powinniście mieć jeszcze u mnie sie to nazywa "przygotowanie do studiowania" czy coś takiego i Wam wszystko wytłumaczą

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Nie 21:53, 04 Paź 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Marguerite napisał:

Poznałaś wreszcie jak wyglada studiowanie... Później przekonasz sie na własnej skórze,że w dziekanacie nic nie wiedza...

:( A ja wcale studiować nie chciałam :(. Ale co robić. Im dłużej tu siedzę, tym bardziej chcę wracać do domu i nie mieć z tym całym studiowaniem nic wspólnego.

Jutro rano idę do dziekanatu i jak nie udzielą mi informacji to rzucam to w diabły. Tak na serio.

PostWysłany: Nie 21:56, 04 Paź 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22

Miasto: Mława
Powrót do góry

Korn napisał:
he he wiedziałem ;p muszę sobie dorwać tą mangę bo tylko 1 tom czytałem i świetny był ;p

Ja przeczytałam pierwszy i drugi, obejrzałam całe anime to w odcinkach, a teraz oglądam serię OVA... i jej, Alucard is my master :twisted:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune napisał:
Ja przeczytałam pierwszy i drugi, obejrzałam całe anime to w odcinkach, a teraz oglądam serię OVA... i jej, Alucard is my master Twisted Evil

łoooł kiedyś to nadrobię ;p

Korn
Neurolog
Neurolog

Powrót do góry

Kalpana bedzie dobrze :) Nic nie rzucaj tylko walcz :)

PostWysłany: Nie 22:00, 04 Paź 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Marguerite napisał:
Nic nie rzucaj tylko walcz

Mam za słaby charakter, żeby walczyć. I jakoś szczególnie mi to nie przeszkadza :P.

PostWysłany: Nie 22:05, 04 Paź 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Kalpana, ja akurat takiego postępowania za bardzo nie pochwalam, ale skoro masz się męczyć na studiach, które Cię w ogóle nie interesują, to faktycznie, szkoda zdrowia. Przy czym powinnaś chociaż spróbować przecierpieć jeden miesiąc.

PostWysłany: Nie 22:11, 04 Paź 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

Ewel napisał:
Przy czym powinnaś chociaż spróbować przecierpieć jeden miesiąc.

To chciałabym zrobić, ale czuję, że mi się nie uda :(. Wiem, że nie można rzucać niczego bez zapoznania się z tym, ale ja już mam dość :(. To jest straszny stres, jak się domyślasz, jeszcze jak nie wiadomo na czym się stoi.

PostWysłany: Nie 22:14, 04 Paź 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Kalpana, spróbuj choć :) jak uznasz,że to nie to... wtedy podejmij decyzje

PostWysłany: Nie 22:20, 04 Paź 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Kalpana napisał:

To chciałabym zrobić, ale czuję, że mi się nie uda Sad.

dasz radę naprawdę Musisz tylko uwierzyć w siebie i stawić czoła temu wszystkiemu a będzie dobrze zobaczysz

PostWysłany: Nie 22:21, 04 Paź 2009
Korn
Neurolog
Neurolog

Powrót do góry

Kalpana, z takim podejściem to naprawdę łatwo o strzał do własnej bramki, if you know what I mean :P.
O stresie nie musisz mi pisać - sporo go już w swoim krótkim życiu zjadłam :?.

PostWysłany: Nie 22:26, 04 Paź 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

Ewel napisał:
Kalpana, z takim podejściem to naprawdę łatwo o strzał do własnej bramki, if you know what I mean

Heh... Niestety - mam ostatnio takie nastawienie :(. Strasznie chcę, żeby jak najszybciej minęło, bo sama już jestem u kresu sił :(.

PostWysłany: Nie 22:29, 04 Paź 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Kalpana :przytul: Troszkę się domyślam, jak się czujesz, nie do końca, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale za to doskonale wiem, jak to jest, kiedy lęk kompletnie dezorganizuje życie i powstrzymuje przed wszelkim działaniem. Człowiek wtedy tylko pragnie, żeby się gdzieś schować, żeby minęło, żeby się wreszcie skończyło... Miesiąc wydaje się strasznie długi, więc podziel go sobie na krótsze okresy. Myśl sobie: wytrzymam do jutra. I następnego dnia tak samo. Może małymi kroczkami uda ci się przetrwać i potem dopiero zdecydujesz. Trzymaj się tam dobrze i pamiętaj, że jesteśmy tu z Tobą. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 22:37, 04 Paź 2009
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Kalpana, trzymam za Ciebie kochana kciuki :) i mam nadzieje,że nie długo będziesz zadowolona :)

PostWysłany: Nie 22:37, 04 Paź 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 910, 911, 912 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001  Następny
Strona 911 z 1001

Skocz do: