Kalpanko, ale ostrożnie z nim, bo jeszcze w ciąży z nim rzekomo będziesz, tak jak ze mną xDD Hmm do świąt jeszcze trochę czasu, a ja już się napaliłem...
A X-Ray Dog, to właściwie nazwa wytwórni z Kaliforni ;) Robią muzykę filmową, do wszelkiej maści trailerów. Płyt wydali już 40 pare bodajże xD
A tutaj dwa utworki do zapoznania się z nim ;) Ja kocham taką muzykę <3
Jeden niestety z jakiegoś traileru, bo nie mogłem znaleźć
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Oglądałam sobie właśnie Whose Line i po raz kolejny ómarłam ze śmiechu, bardziej niż zwykle ;) A wy co porabiacie?
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Czy jeśli zamówiłam forumową koszulkę, to jestem fajna? :>
choć ja go lubię, lecz z pewnością miłością go nie darze
To i tak miło, że ktoś go choć lubi prócz mnie ;). Dla mnie jest takim aktorem działającym współcześnie, który potrafi zagrać wszystko - ogromnie utalentowany. W ogóle bardzo podziwiam go jako człowieka - w przeszłości miał przejścia z narkotykami, nawet siedział przez to 3 lata w kiciu, teraz z tego wyszedł zupełnie i znowu podbija Hollywood :D. Chwała mu za to! ;)
Raz3r napisał:
Kalpanko, ale ostrożnie z nim, bo jeszcze w ciąży z nim rzekomo będziesz, tak jak ze mną xDD
Hahaa xD. Ja tam bym się nawet z tego cieszyła xDDDDDDDD.
Raz3r napisał:
Hmm do świąt jeszcze trochę czasu, a ja już się napaliłem...
Rozumiem Cię doskonale ;). U mnie jest to samo :P.
Dobry wieczór, pysiaki!
Jutro mam sprawdzian i dwie kartkówki... A geometrii nie łapię ni w ząb. No, ale jakoś to będzie ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 17:55, 21 Wrz 2009