|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #6[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 697, 698, 699 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Diane
Dermatolog

Miasto: Słupsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Byłam trochę na zewnątrz pograbić liście :P. Ale już jestem - nie mam zamiaru wracać na dwór.
|
|
Wysłany:
Sob 16:01, 31 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wróciłam z meczu...jak zwykle kontuzjowana, ale mam nadzieję że ból palca przejdzie...No więc meczy wygrała nasza drużyna, mieliśmy speca od wsadów więc to nie było trudne ;) Punkty były naliczane tak jak w piłece nożnej, nie wiem dlaczego :hahaha: Wygraliśmy 9:0...nie chwaląc się po moich trzech celnych rzutach ;)
|
|
Wysłany:
Sob 16:18, 31 Paź 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Robie surówkę dla rodziny, czyli ja nie zdąrzę jej nawet spróbować. ;ddd
|
|
_________________ Enjoy yourself.
It's later than you think.
Enjoy yourself.
While you still in the pink.
The years go bye, as quickly as a wink.
Enjoy yourself, Enjoy yourself.
It's later than you think.
Wysłany:
Sob 16:22, 31 Paź 2009 |
|
Ticho
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
a nie możesz sobie podjeść przy produkcji surówki?
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Sob 16:27, 31 Paź 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kal, jesteś? Bo mam pytanko do Ciebie ;) Oglądałaś może jakąś komedię z brytyjskiego cyklu "Cała naprzód" ?
|
|
Sob 16:39, 31 Paź 2009 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | a nie możesz sobie podjeść przy produkcji surówki? |
Właśnie :P. Chyba trzeba spróbować kilka razy, jak się doprawia :).
Dodano 17 minut temu:
Cytat: | Oglądałaś może jakąś komedię z brytyjskiego cyklu "Cała naprzód" ? |
Niestety nie kojarzę ;).
|
|
Wysłany:
Sob 16:58, 31 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kal jakieś filmy poleciłabyś mi? jakieś takie fajne... niezależnie czy z Hollywood, Bollywood czy kino niezalezne czy kino z innych państw
|
|
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Sob 17:00, 31 Paź 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cael - wiesz, nie mam pojęcia jakie kino lubisz, więc trochę trudno tak z biegu coś polecić ;). Powiedz może jaki typ preferujesz - sensacja, thriller, romans czy coś innego? :)
|
|
Wysłany:
Sob 17:03, 31 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
a wszystko mi w sumie jedno.. lubie różne gatunki... nie lubię przegadanych filmów (chociaż są wyjątki) a w horrorach to ciężko coś ciekawego znaleźć
|
|
Wysłany:
Sob 17:07, 31 Paź 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Caellion napisał: | a w horrorach to ciężko coś ciekawego znaleźć |
Ja nawet nie wiem, bo sama żadnych horrorów nie oglądam :P. Jedynym wyjątkiem jest Laleczka Chucky, której śmiertelnie się bałam będąc dzieckiem xD.
OK, pomyślę i coś podrzucę. Lecę teraz pod prysznic, więc na pewno coś wymyślę ;).
Dodano 27 minut temu:
Wróciłam :). Pomyślałam, że zerknę do swoich ulubionych na filmwebie i stamtąd coś powybieram dla Ciebie, Cael :). Wypiszę swoje ulubione filmy.
Czytał ktoś może kiedyś książki Christophera Moore'a?
|
|
Wysłany:
Sob 17:37, 31 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana napisał: | Laleczka Chucky |
ahh klasyczny horror (tak jak Piątek 13tego czy Koszmar z ulicy wiązów)... ale już nie straszy
|
|
Wysłany:
Sob 17:42, 31 Paź 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Amadeusz (klasyka, 8 Oscarów, luźno nawiązuje do życia Mozarta), Angel-A (ciekawe francuskie kino, w kolorystyce b&w), Cena honoru (niezłe kino, jakby określić gatunek to taki wojenny romans), Cudowni chłopcy (ludzie skrajnie różnie go oceniają, ale mnie czymś przyciągnął), Gra (rewelacyjny, lekko psychodeliczny, ale przypuszczam, że mogłeś już widzieć), Kiss Kiss Bang Bang (dziwny film, z równie dziwnym i specyficznym humorem - nie dla każdego), Lagaan: Dawno temu w Indiach (jedyny przedstawiciel Bollywoodu, który tu zaproponuję - nominowany do Oscara, można powiedzieć, że kino sportowe), Memento (jeśli jeszcze nie widziałeś, to musisz zobaczyć), Monty Python i Święty Graal (:mrgreen:), Motyl i skafander (bardzo dobry dramat, ze świetnymi zdjęciami naszego rodaka, to stąd ściągnięto sposób filmowania z perspektywy pacjenta w odcinku Locked In), Nieustraszeni bracia Grimm (mam słabość do filmów Terry'ego Gilliama, skąd słabość i do tego tytułu), Rent (przełomowy musical broadwayowski przeniesiony na ekran kinowy, trudna tematyka HIV, AIDS i mniejszości seksualnych ujęta w sposób delikatny), Rzeka tajemnic (kawał dobrego kina, ze szczególnym naciskiem na oscarowe aktorstwo), Spacer po linie (bardzo dobry film muzyczny o życiu Johnny'ego Casha), Wszystko jest iluminacją (coś świeżego, z ciekawymi zdjęciami i świetną muzyką).
|
|
Wysłany:
Sob 17:50, 31 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
to z tego to widziałem: Amadeusz , Gra , Kiss Kiss Bang Bang (lubię ten film), Nieustraszeni bracia Grimm
a Across the universe, Mamma Mia!, Hair widziałaś?
Dodano 3 minut temu:
o a wczoraj oglądałem Doomsday trochę krwawy ale horrorem tego nie można nazwać a to całkiem dobrzy film...
|
|
Wysłany:
Sob 18:03, 31 Paź 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Caellion napisał: | a Across the universe, Mamma Mia!, Hair widziałaś? |
Widziałam Mamma Mia!, kiedyś miałam mieć podejście do Across the Universe, ale jakoś nie poszło :P. A za Hair jakoś specjalnie nie przepadam ;). Z takich hipisowskich musicali wolę zdecydowanie Jesus Christ Superstar :).
|
|
Wysłany:
Sob 18:04, 31 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 697, 698, 699 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny |
Strona 698 z 1005 |
|