|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #6[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 705, 706, 707 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Shitzune napisał: | rocket queen napisał: | to pewnie byliby: Maja-san, Gucio-san i Tekla-san |
Raczej Maja-chan i Gucio-kun xD Brzmi obłędnie :D |
Przecież Maja i Gucio mają już ponad 35 lat;) A Tekla to już w ogóle... pewnie łapie robaki na tamtym świecie.
|
|
Wysłany:
Sob 20:12, 31 Paź 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
co do pszczółki Maji to to jest anime i nim nie jest...
oryginalnie Pszczółka Maja jest japońska... ale NRD wykupiła licencję do tego tytułu i przerobili na swoją modłę...
co do Dragon Ball'a GT to cała seria jest fillerem czyli zapychaczem (dlatego wszyscy tak się ponabierali na to że pojawi się Dragon Ball AF [co ciekawe AF to po rozwinięciu po prostu: April Fool bo informacja o tym DB obiegła świat właśnie 1 kwietnia i w zamierzeniach była żartem... ale fani jak to fani dorobili sobie bajeczkę i jak głupi czekali na AF
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Sob 20:13, 31 Paź 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lupus napisał: | zmieniając temat - zaczeło sie mam talent
kto oglada? |
Choco czatuje przed tv, czyli pewnie będą jej kumple: Grzybki;) Ja tylko zerkam kątem oka, bo mam włączony telewizor w sąsiednim pokoju.
|
|
Wysłany:
Sob 20:15, 31 Paź 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
a no i Shitsune nioe wkurzaj się na Bleacha bo ono ma trochę filerów (w ogóle druga saga jest ogólnie filerem i nie występuje w mandze [to saga z bounty (chyba tak to brzmiało)... ale filery nie odstają od głównego wątku i są fajne (czego nie można powiedzieć o filerach w Naruto)
a i jak chcecie oglądać Shaman king czy Naruto to nie oglądajcie na Jetixie [choć już chyba nie leci] bo to jest sieczka i wszyscy nigdy więcej nie chcą by Jetix licencje kupował...
a dobre anime lecą na Hyperze (program po Zigzapie)
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Sob 20:19, 31 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Sob 20:15, 31 Paź 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | A tak z ciekawości spytam: dlaczego? |
Pojęcia nie mam. Po prostu coś mi nie pasuje.
Ja oglądam MT! :D
|
|
Sob 20:17, 31 Paź 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Grzybki;) |
ja czekam na grubego nastolatka, nie wiem jak sie nazywa
Grzybki też są słodkie
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Sob 20:19, 31 Paź 2009 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Athreas
Immunolog

Pochwał: 5
Miasto: Szczecin, ale czasem zawiewa mnie gdzie indziej//Waw
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Udało mi się jednak na chwil pare wpaść ! ;)
Co tam u Was słuchać ciekawego ? :> :*
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 20:26, 31 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Przepraszam że znikłam...ale musiałam zatamować krwotok z palca ;/ Za dużo gry na gitarze...
Co się działo?
|
|
Wysłany:
Sob 20:28, 31 Paź 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zniknęłam.
Przepraszam, jestem przewrażliwiona na tym punkcie :oops: :]
Ulka95 napisał: | Za dużo gry na gitarze... |
Kiedy nam coś zagrasz ? :>
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 20:31, 31 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | Kiedy nam coś zagrasz ? |
Nikt nie chce żebym ja grała... bo jestem beznadziejna...a na wrzutę tego nie wstawię bo wstyd ;/
|
|
Wysłany:
Sob 20:33, 31 Paź 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ulka95 napisał: | Nikt nie chce żebym ja grała... bo jestem beznadziejna... |
Nie wierzę !
Napewno ślicznie grasz ! ;)
Ja chcę posłuchać !!
Ulka95 napisał: | a na wrzutę tego nie wstawię bo wstyd ;/ |
Ale ja tak ładnie prooooszę ! :* :)
|
|
Wysłany:
Sob 20:34, 31 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa wstawię kawałek "Wsiąść do pociągu" Maryli ale tylko refren...
|
|
Wysłany:
Sob 20:37, 31 Paź 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | maagdaa wstawię kawałek "Wsiąść do pociągu" Maryli ale tylko refren... |
Taaaaak ! :jupi:
*skacze z radości*
|
|
Wysłany:
Sob 20:38, 31 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 705, 706, 707 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny |
Strona 706 z 1005 |
|