"podoba ci się moja spódniczka, ale jakbym miałą trochę krótszą to powiedziałbyś, że mam drugie policzki do pudrowania i warg do malowania"
albo:
"w szkole średniej nazywaliście mnie dziwką a na studia nazywacie mnie dobry towar"
"martwisz się tym co o mnie mówią: mówią jeśli ma błonę to musi być tak głęboko że mogłaby go używać jako tylnego swiatła"
pomijając fakt że to wersja zgrywana z Polsatu 8)
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Nie 23:54, 01 Lis 2009, w całości zmieniany 2 razy
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 23:49, 01 Lis 2009
Ja się zmywam, głowa mnie rozbolała :-? humorek odszedł sobie gdzieś, więc nie pozostaje mi nic innego jak położyć się do łóżka, może do jutra przejdzie.
Dobranoc :( :*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 23:49, 01 Lis 2009
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 23:52, 01 Lis 2009
Nie, nie, nie :evil: źle, że obie nic nie zrobiłyście i koniec kropka, o.
Jeanne głowa może boleć, ważne, żeby humorek jutro wrócił :( HuSowych i HuKowych snów :* :przytul:
Nie 23:59, 01 Lis 2009
No właśnie nic takiego, podejrzewam, że to napięcie przedmiesiączkowe, haha. Przed chwilą miałam wizję rozniesienia całego domu, bo nie mogłam znaleźć antybiotyku, ale na szczęście w końcu się udało.
Wpadam stąd wprost do łóżeczka i zasypiam z nadzieją na miły sen i lepszy humorek rano, dobranoc ;-) :*
Pon 0:07, 02 Lis 2009
_________________ I want to change the world instead... I sleep
I want to believe in more than you and me
All that I know is I am breathing
All I can do is keep breathing
All we can do is keep breathing now. Wysłany:
Pon 0:09, 02 Lis 2009
chciałam Ci tylko podziękować za promowanie Glee na forum - bo dzięki temu ściągnęłam sobie pierwszy odcinek i się zakochałam:) ja bardzo lubię musicale, a to dla mnie chyba pierwszy w historii serial-musical:)
_________________ I want to change the world instead... I sleep
I want to believe in more than you and me
All that I know is I am breathing
All I can do is keep breathing
All we can do is keep breathing now. Wysłany:
Pon 0:21, 02 Lis 2009