_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 23:28, 08 Lis 2009
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 23:32, 08 Lis 2009
Nie 23:34, 08 Lis 2009
Oj tak! Dziś już drugi raz obejrzałam xD. W sumie to miałam już dawno, w związku z moim robertowym maratonem, nawet mimo to, że jest tam może niecałą minutę i mówi ze 3 zdania xD.
Ale film bardzo fajnie zrobiony, nie nudzi i nawet dla takiego laika w sprawie komiksów może być atrakcyjny :P. I coraz bardziej mnie ten komiksowy świat Marvela pociąga, tylko nie ma skąd tych komiksów brać :P.
Katarzyna potrafi czytać w myślach :shock: aż strach się bać!
E: Kasia, wracaj szybko, bo długo tu nie wytrzymam, bolą mnie plecy :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Juniuś dnia Nie 23:41, 08 Lis 2009, w całości zmieniany 2 razy
Nie 23:39, 08 Lis 2009