Ja oglądałam w nocy online, ale były problemy z łączem, więc nie wszystko dokładnie widziałam. Oczywiście zacięło mi na
Spojler:
Huddy tańcu
ale na szczęście po chwili było ok. Dopiero niedawno przejrzałam całą tą scenę i Ómarłam. Już chcę popołudnie :twisted:
Przeniosłam zdjęcia, ah, ah.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 13:55, 10 Lis 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Wto 14:00, 10 Lis 2009
DOMA zaraz Ci to znajdę, mam gdzieś w ulubionych na youtube ;-) BTW właśnie oglądam na yt wczorajsze sceny, nie wiem który już raz...
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 14:01, 10 Lis 2009
Korn - współczuję. Wyobrażam sobie, jakby moja mam wywaliła moją najcenniejszą kolekcję LOTR :P. Masakra. Całe szczęście wie, że obchodzę się z nią, jak z dzieckiem i jej nie dotyka :P.
DOMA, to jeszcze nic! Mierzyłam właśnie temperaturę i postanowiłam obliczyć, ile czasu zajęło forumowiczom zrobienie 6 takich edycji (zakładając, że ta ed. RwT się już skończyła). I wiecie, ile wyszło?
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Wto 14:06, 10 Lis 2009
Kochana Lisa, aż mi się humorek poprawia jak to oglądam ;-)
Wto 14:07, 10 Lis 2009
Thomasz hej ;-) miło Cię poznać *wyciąga łapkę na przywitanie*
Wto 14:08, 10 Lis 2009
DOMA nie ma za co ;-) :* obawiam się, że zaraz Twoje dobre samopoczucie ulegnie pogorszeniu :-(
Wto 14:10, 10 Lis 2009
Matko bosko witam was po CUDOWNYM dniu w szkole! Matko *opada na podłogę z rozmarzoną miną*
Widzę że mamy nowego przybysza :D Thomasz witaj, miło Cię powitać w naszym wesołym forumowym gronie :D