Łiiii! Mój Chasperek! *całuje każdy fragment ... jej palca xD*
To wrzucę moje ostatnie opowiadanie. Ale nie krzyczcie xD
A teraz fragment:
Spojler:
Wszyscy jesteśmy, k**wa, genialni! - powiedziała Carrie. I poszła do toalety.
Ostatnio zmieniony przez Alan dnia Pią 19:11, 16 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Pią 19:08, 16 Paź 2009
hattrick , jeden już przeczytałam i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ! :*
Czytam dalej ! :D
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 19:12, 16 Paź 2009
Hej Sal :*
Ja filmu widziałam raz, ale chętnie bym jeszcze obejrzała, tylko mnie nie będzie :lol: maraton House'a :P
Pią 19:12, 16 Paź 2009
a dziękuję dziękuje, fajnie, fajnie :twisted: :twisted: ogólnie to warunki mieliśmy raczej polowe, bo w połowie pokoi nie było prądu i tak na przykład siedzieliśmy w 15 osób w 2 osobowym pokoju ^^ chlapa niesamowita, miałam Bałtyk w butach, ale co tam :mrgreen: a w pociągu śpiewaliśmy Hity Z Satelity. O, a babka na dworcu nie miała mi wydać kasy i nie mogłam sobie kupić 7Days'a :< xDD
Alan napisał:
Łiiii! Mój Chasperek! *całuje każdy fragment ... jej palca xD*
Hattrick, byłabyś łaskawa i przeczytała moje opowiadanie, a dopiero potem powiesz czy warto wrzucać? :D
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Pią 19:13, 16 Paź 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 19:14, 16 Paź 2009
Pią 19:14, 16 Paź 2009
Ja niestety początku nie zobaczę, bo mama musi oglądać ,,Na dobre i na złe". Mój telewizor nie ma tvn, a przecież nie wpuszczę mamy do siebie, bo od razu zrobi mi rewolucję.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 19:15, 16 Paź 2009