In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
_________________ Ulka, Betti, Ann ;** Kochane ; **
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
"Księżyc w Nowiu" S. Meyer Wysłany:
Pią 16:46, 13 Lis 2009
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
Pią 16:50, 13 Lis 2009
Shee, Raz3r wiedziałam, że jednak ktoś zapyta :P Hmm... Poszło źle. Strasznie dużo dali biologii i chemii, pytania niektóre dwuznaczne, wszystko pewnie pokręciłam. Jedyne co mnie uratowało to kartki z odpowiedziami wędrujące po całej klasie :mrgreen:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Korn mój małż ;**
Pią 16:57, 13 Lis 2009
Napisałam na jedynkę test z matematyki . A się uczyłaam . Ech . W dodatku same okrutne rzeczy się ostatnio dzieją .
Shitzune , dziękuję kochanie :* *rozsiada się na fotelku i ogląda ulubioną bajkę*
Dodano 59 sekund temu:
DOMA napisał:
Nie to co jakaś Hanna Montana...
Hanna Montana jest fajna ! Naprawdę :P Nie jeśli chodzi o piosenki ale odcinki są takie durne że aż śmieszne . Dobrze się bawię z mamą oglądając te głupotki :mrgreen: . Miłego oglądania :*
A moim ulubieńcem był zawsze Rafiki ;)
Czemu teraz nie ma już takich bajek? Nawet lubię Shreki, Epoki Lodowcowe i te wszystkie inne, ale brak mi takich bajek jak Król Lew czy Pocachontas...
Kolorowy wiatr :serducho:
ann nawet nie wiesz jak miło CIę widzieć :* ja uciekam bo piekę tort dla babci na urodizny :)
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pią 17:05, 13 Lis 2009
Shitzune *tuli *
Właśnie ! Ja też nie lubię tych obecnych bajek co lecą w kinach czy w TV . To nie są już takie piękne filmy jak dawniej ..
Ach , jak ja pamiętam gdy mama siedziała całą noc nad robieniem sukienki dla mnie na bal w przedszkolu . Zawsze chciałam wyglądać jak Bella czy Śpiąca Królewna , Aurora .
A pamiętacie Księżniczkę Łabędzi ? To dopiero super bajka ! I można nieźle pośpiewać:)
Paula witaj :* I wracaj szybko !
Stare bajki Disneya to jest to - te nowe to już nie to samo. Walt się chyba w grobie przewraca... Szkoda, że odeszli do animacji 2D, jest bardziej klimatyczna - chociaż ostatnio zrobili jeden film w tej technice - z tego co pamiętam to tytuł brzmi Księżniczka i żaba.
Ostatnio zmieniony przez Chomiczka dnia Pią 17:09, 13 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
Korn mój małż ;**
Pią 17:07, 13 Lis 2009