Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Czw 23:11, 03 Gru 2009
Bo to bardziej przypomina kolejkę podmiejską (albo miejską, jak zwał tak zwał) niż metro. Metro to jest przykładowo w Pradze ;) Ale ja tam się nie czepiam xD
Kochani chyba was opuszczę bo wypadałoby iść spać jak się od dwóch dni w szkole zasypia na siedząco :P
Na razie idę się myć i potem zobaczę :P
A jakbym nie wróciła to dobrej nocki :*
Czw 23:20, 03 Gru 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 23:33, 03 Gru 2009
witam wszystkich!
Raz może ja Ci odpowiem, bo mieszkam w Warszawie tylko tymczasowo - metro jest metrem, żeby ludzie się cieszyli i szpanowali, że nim jeżdżą, a turyści oglądali jedyne jako tako ładne dworce
mi osobiście dużo bardziej podobają się szybkie krakowskie tramwaje
no ładnie...przychodzę - po tygodniu i to jak wszyscy już poszli spać...miłych snów
_________________ I want to change the world instead... I sleep
I want to believe in more than you and me
All that I know is I am breathing
All I can do is keep breathing
All we can do is keep breathing now. Wysłany:
Czw 23:58, 03 Gru 2009
Dzień dobry :wink:
Cicho jakoś...
A ja przeżywam tortury niepewności....
Czy jest ten sprawdzian z biologii czy nie?
Bo ja tak niezbyt umiem... :hmmm:
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose Wysłany:
Pią 11:59, 04 Gru 2009
Dzień dobry!
Gorączka mi już spadła, więc oprzytomniałam i trafiłam do komputera ;) A teraz przeglądam teledyski FL.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 12:24, 04 Gru 2009
dzien dobry kochani :*
Widze ze za duzo postow mnie nie ominelo, od wieczoram :P
Genialny ten filmik ToAr
Wlasnie ominal mnie sprawdzian z fizyki, bo bylam na ,,spotkniu" osob uczestniczacych w wielkim szkolnym dyktandzie :P
Pią 12:36, 04 Gru 2009
Sevir napisala najlepiej z gimnazum, wiec w sumie jest wice mistrzynia Marcinka w ortografii :brawo:
Pią 12:39, 04 Gru 2009