hattrick wiem że to dla Ciebie szok ale słuchałam ich bo lubiłam Hugh w muzyce Strajku i Farben Lehre jest coś takiego co mnie do nich zachęca...w głowie mi się poprzestawiało
Powróciłam ! :D
DOMA gdzie moja gazetka ? :> :mrgreen:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 19:17, 04 Gru 2009
hattrick hej :*
Masz jeszcze łapki ? :mrgreen: Tak dobrze trzymałaś kciuki, że pani nie pytała ani z WOSu, ani z historii ;)
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 19:20, 04 Gru 2009
nemafrozon ja kocham wszystkie płyty xD No i teraz doszedł mi Strajk! Zajebiście grają!
maagdaa witaj po powrocie!
"By nie zwariować ogłaszam dzisiaj strajk!" -drze się!
Pią 19:22, 04 Gru 2009