Być moze.a o o chodzi? :> tak w skrócie.
aaa wiem chyba oo którą chodzi, ale nie czytałam tej akurat :-)
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Sob 13:22, 16 Sty 2010
ponoć jest jakiś związek między zdrowiem psychicznym za zachorowalnością na nowotwory, ale już lepiej sie nie odzywam
*skacze ze szczęścia* czyli potwierdzi się moja diagnoza, który wszyscy starają mi się wybić z głowy. Sama nie wiem, czemu lubię mieć rację, nawet za wszelką cenę.
Dr Gregory House napisał:
hattrick spoko. Możesz klęczeć jak tak lubisz. A jak już będziesz to robić przede mną, to zajmij się moim rozporkiem, bo chyba się sam rozsunął. Przynajmniej w ten sposób mi się odwdzięczysz.
Spojler:
hmmm... ciekawe, że do tej pory mamusia nie nauczyła Cię zapinania rozporka. Ponadto zaskoczę Cię - nigdy w życiu na trzeźwo nie chciałabym Ci zapinać rozporka. I kolejny zaskok - nie jest to również moim największym marzeniem. Więc skoro Cię nie stać na prostytutkę, która zrobiłaby to za mnie, pozostaje Ci tylko praca jako męski prostytut. Zarobisz i będziesz mógł w końcu wynając kogoś, do zapnania rozporka.
Ostatnio zmieniony przez hattrick dnia Sob 13:27, 16 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
Tak :hahaha: W jakiejś gazecie była i mi mamuśka przyniosła. A potem jak rozmawiała z koleżanką na ten temat to mi chciała ją zabrać, bo podobno jest nie dla mnie. Uświadomiłam ja, że ja nie o takich rzeczach czytałam :D
... na przykład w forumowych fikach +18 :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Cytat:
to zajmij się moim rozporkiem, bo chyba się sam rozsunął.
Nie żebym wyszła na cnotliwą, ale jest przez 22 i takie wyznania raczej przekazuj na PW, albo zakryj chociaż w spoiler, bo nie wszyscy mają ochotę to czytać.
[/quote]
Każdy by chciał być prowokujący i bardzo "w stylu House'a". Nie każdy potrafi.
Poza tym - najwyżej raz bęcniesz na pupę i przestanie to już być takie straszne. A może i wcale nie bęcniesz Wink
Ja leciałam na kolana :hahaha:
Cytat:
Jak to?
No jest kostka i obok niej kuleczka :D Zawsze mi się tak robi jak przemęczę kostkę :roll:
Cytat:
wszyscy mi mówą, ze jak coś to żebym leciała na tyłek xD
Tak tak, na twarz jest gorzej :X A tak w ogóle to pójde do piekła, bo jakiś chłopak chciał się mnie złapać żeby sie nie wywalił, a ja się odsunęłam i zarył w lód :hahaha:
wszyscy mi mówą, ze jak coś to żebym leciała na tyłek xD
Tak tak, na twarz jest gorzej :X A tak w ogóle to pójde do piekła, bo jakiś chłopak chciał się mnie złapać żeby sie nie wywalił, a ja się odsunęłam i zarył w lód :hahaha:[/quote]
*skacze ze szczęścia* czyli potwierdzi się moja diagnoza, który wszyscy starają mi się wybić z głowy. Sama nie wiem, czemu lubię mieć rację, nawet za wszelką cenę.
chyba jak każdy..
a tak w ogóle, to co Cię dzisiaj ugryzło?
jeanne napisał:
W jakiejś gazecie była i mi mamuśka przyniosła. A potem jak rozmawiała z koleżanką na ten temat to mi chciała ją zabrać, bo podobno jest nie dla mnie.
to już nawet Twoja mama wie, ze jestes perwerem ;D
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sob 13:24, 16 Sty 2010
jea- to musiało być śmieszne xD bynajmniej mnie rozśmieszyło <hahaha>
Sob 13:24, 16 Sty 2010
Nie żebym wyszła na cnotliwą, ale jest przez 22 i takie wyznania raczej przekazuj na PW, albo zakryj chociaż w spoiler, bo nie wszyscy mają ochotę to czytać.
W spojler zakryłem w chwile po dodaniu, bo po prostu mi umknęło.
Katia napisał:
Każdy by chciał być prowokujący i bardzo "w stylu House'a". Nie każdy potrafi.
To nie była prowokacja, ani w żadnym stopniu Hałsowość. Z reguły tak odpowiadam.
Ostatnio zmieniony przez Dr Gregory House dnia Sob 13:27, 16 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Sob 13:25, 16 Sty 2010
sinaj napisał:
ponoć jest jakiś związek między zdrowiem psychicznym za zachorowalnością na nowotwory, ale już lepiej sie nie odzywam
Po wykładach z toksykologii mogę was upiewnić, ze prędziej dostaniecie nowotwora od jedzenia chipsów i frytek niż od psychicznych schizów ;)
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 13:26, 16 Sty 2010
hatt - drobna ironia to była. znam bardzo mało faktów z tego forum ;)
Sob 13:26, 16 Sty 2010