Rozmowy w t(ł)oku #8[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 565, 566, 567 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shee, w liceum zawsze jest ciężej, zwłaszcza w pierwszej klasie

my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o

- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.

PostWysłany: Czw 16:26, 07 Sty 2010
sinaj
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 35
Ostrzeżeń: 1

Miasto: Legnica/Radom
Powrót do góry

Shitzune napisał:
hattrick, u nas mało kto ma czwórkę z polskiego, tak to wszyscy dwóje i ileś tam trójek. Ja jestem szczęściarą z czwórką, bo w drugiej klasie nauczyłam się analizować. Gimnazjum skończyłam z szóstką z polskiego, a w pierwszej klasie liceum więcej niż 3 nie byłam w stanie dostać.

Shee, ty jestes w takim liceum, ze sie nie dziwie :wink: Wiesz, ze Witkacy jest najlepszym liceumw Polsce? :shock:

PostWysłany: Czw 16:27, 07 Sty 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41

Powrót do góry

hattrick polskie znaki tzn z qwertz na qwerty?

to shift + ctrl

i ci to kiedyś mówiłem

sis - Sevir :**

... i dopiero wtedy stało się światło

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Czw 16:28, 07 Sty 2010
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15

Miasto: Bełchatów/łódź
Powrót do góry

Caellion, wiem, ale mimo najszczerszych chęci i wysiłku umysłowego, nie potrafię zapamiętać takich rzeczy ^^ Dzięki wielkie. Już mi ludzie miliony razy mówili, ale najwyraźniej ja potrzebuję powtórzenia 2 mln.

PostWysłany: Czw 16:30, 07 Sty 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

hattrick napisał:
Wiesz, ze Witkacy jest najlepszym liceumw Polsce?

Nieprawda, Witkacy nie jest nawet najlepszy w Warszawie. Najlepsze w Polsce jest to szczecińskie liceum, ale oni tam mają taki wyścig szczurów i taką nagonkę ze strony nauczycieli, żeby utrzymać to miejsce, że ja dziękuję bardzo.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 16:30, 07 Sty 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune napisał:
Gimnazjum skończyłam z szóstką z polskiego

U mojej polonistki to jest nie możliwe! Trzeba być jakimś Mickiewiczem, żeby się dorobić... Pisząc pracę klasową koleżanka miała 39/40 pkt. Normalny nauczyciel nagiąłby trochę PSO i postawił 6, a ona... 5.

hattrick problem pewnie leży też w uczniach, ale co się wyniesie z nudnych lekcji, gdzie nie ma żadnych ciekawostek?... Pamiętam w podstawówce- świetna polonistka! Naukę potrafiła umilić tak, że średnia klasy była o wiele lepsza. A teraz? Przykładem niech będzie pytanie z kartkówki Krzyżaków (jestem osobą, która mało interesuje się historią): Czy Jurand był postacią fikcyjną? A niby skąd ja mam to wiedzieć, skoro w książce nie ma o tym ani słowa?! A to był sprawdzian ze znajomości lektury... Przeczytałem uczciwie całą książkę, a tu... 3. Ech mógłbym o lekcjach polskiego pisać godzinami... :D

maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :*
Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR

PostWysłany: Czw 16:33, 07 Sty 2010
nigide
Immunolog
Immunolog

Pochwał: 8

Miasto: Lidzbark Warmiński
Powrót do góry

Shitzune napisał:
Nieprawda, Witkacy nie jest nawet najlepszy w Warszawie. Najlepsze w Polsce jest to szczecińskie liceum, ale oni tam mają taki wyścig szczurów i taką nagonkę ze strony nauczycieli, żeby utrzymać to miejsce, że ja dziękuję bardzo.

A jak bardzo świeże masz informacje? Bo za parę dni w Perpektywie się ukaże. Wiem, że nie jest najlepsze w Wa-wie i również nie mam pojęcia, jak w takim razie może być najlepsze w Polsce, ale tak jest ^^ Specjalnie przyjedize telewizja na Elbląską :roll:
Siostra się pyta do jakiego liceum chodzisz, a ja oczywiście zapomniałam. Zapamiętałam, że do jakiegoś bardzo dobrego, tylko oczywiście patrona mój mózg nie zakodował.

Dodano 3 minut temu:

nigide napisał:
Czy Jurand był postacią fikcyjną?

My mieliśmy, jak umarła matka Jagienki :mrgreen: No, kto wie? :twisted: Bo ja, nie chwaląc się wiem. :mrgreen: Tylko szkoda, ze tylko to.
ja czytam każdą lekturę (a przynajmniej w gimnazjum zaczęłam czytać), a najwyższa ocena ze sprawdzianu z lektury to 4- :roll:

PostWysłany: Czw 16:37, 07 Sty 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

hattrick napisał:
A jak bardzo świeże masz informacje? Bo za parę dni w Perpektywie się ukaże. Wiem, że nie jest najlepsze w Wa-wie i również nie mam pojęcia, jak w takim razie może być najlepsze w Polsce, ale tak jest ^^

Według ostatniego rankingu Witkacy był jakoś w okolicy 10 miejsca w samej Warszawie, więc nie wierzę. ^^ Może są najlepsi pod względem samych olimpijczyków, w to uwierzę. Przez ostatnie kilka lat na pierwszym miejsu był Staszic, ale w zeszłym roku spadł na drugie (!), a pierwszy był Jeziorański.
Sprawdzam ranking zawsze, bo odkąd moja klasa przyszła do mojej szkoły, regularnie spadamy xD Składałam papiery do 14. najlepszego liceum, dostałam się do 17., jestem w 25 xD
A szkoła Jarosława Dąbrowskiego imienia jest.

Dodano 1 minut temu:

A a propos punktacji - nigdy nie zapomnę tej klasówki z chemii, na której miałam 5/7 i od razu 3+ :evil: Ale biłam się o tę chemię potem i na koniec drugiej klasy (i na koniec liceum tym samym) mam 5 ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 16:40, 07 Sty 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Caellion napisał:
to w czym wygrał House wczorajszą galę... tylko serial i Hugh czy coś jeszcze

People Choice Awards, najlepszy dramat telewizyjny i Hugh jako najlepszy aktor w obok wymienionym ;)

PostWysłany: Czw 16:42, 07 Sty 2010
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Pochwał: 78

Miasto: Poznań/Londyn
Powrót do góry

hattrick jeszcze z serii dziwnych poleceń pamiętam sprawdzian z "Opowieści Wigilijnej"... Ostatnie zadanie. Podaj 3 argumenty za tym, dlaczego lubisz święta Bożego Narodzenia". Krótko myśląc szybko naskrobałem kilka linijek i byłem z siebie zadowolony. Za zadanie były 3 pkt. Po oddaniu sprawdzonych prac spoglądam na zadanie nic nie skreślone i... 1/3 pkt!? Dlaczego?- pytam się polonistki. Ona zaś odpowiedziała, że każdy argument trzeba uzasadnić! A w treści zadania nic nie było o tym! Nikt z klasy nie uzasadnił, a teraz na przyszłość podaję 3 argumenty i 4 uzasadnienia :mrgreen:

maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :*
Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR

nigide
Immunolog
Immunolog

Pochwał: 8

Miasto: Lidzbark Warmiński
Powrót do góry

witam, jak tam poszło to co miało pójść, egzaminy, matury??

DAVID BOWIE

le Soleil
Dermatolog
Dermatolog

Powrót do góry

nigide- dobre :D nie wpadłabym sama na to.

Cześć :*
dostałam 3 kolejne zaproszenia na 8nastki. A to dopiero styczeń-luty :/

lecz widać można żyć bez powietrza!"

PostWysłany: Czw 16:48, 07 Sty 2010
Immortal
Toksykolog
Toksykolog

Powrót do góry

witajcie kochani *wchodzi z bananem na ryjku*
piękny dzień :mrgreen: cudny boski fantastyczny :mrgreen:

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Czw 16:48, 07 Sty 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Nemezis- a dlaczego, aż tak fantastyczny masz dzień? :>

lecz widać można żyć bez powietrza!"

PostWysłany: Czw 16:49, 07 Sty 2010
Immortal
Toksykolog
Toksykolog

Powrót do góry

le Soleil, hej ;) Mi poszło:

Spojler:

osu8er7nictyseilxwymk7ix

Shitzune, teraz siostra upadła na łepetynę i wypytuje mnie, ile masz lat :evil: Możesz powiedzieć, żebym mogła jej w twarz wrzasnąć i przy okazji ją zwymyślać?

Shitzune napisał:
Według ostatniego rankingu Witkacy był jakoś w okolicy 10 miejsca w samej Warszawie, więc nie wierzę. ^^ Może są najlepsi pod względem samych olimpijczyków, w to uwierzę. Przez ostatnie kilka lat na pierwszym miejsu był Staszic, ale w zeszłym roku spadł na drugie (!), a pierwszy był Jeziorański.

Staszic ostatnio regularnie spada w rankingach. Władek z kolei coraz lepiej. A Witkacy faktycznie żondzi, jeśli chodzi o olimpijczyków.

DOMA napisał:
People Choice Awards, najlepszy dramat telewizyjny i Hugh jako najlepszy aktor w obok wymienionym

ok. dzięki po raz kolejny. Już przeczytałam w temacie <<Hugh>>

PostWysłany: Czw 16:50, 07 Sty 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 565, 566, 567 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 566 z 1000

Skocz do: