. Za zadanie były 3 pkt. Po oddaniu sprawdzonych prac spoglądam na zadanie nic nie skreślone i... 1/3 pkt!? Dlaczego?- pytam się polonistki. Ona zaś odpowiedziała, że każdy argument trzeba uzasadnić! A w treści zadania nic nie było o tym! Nikt z klasy nie uzasadnił, a teraz na przyszłość podaję 3 argumenty i 4 uzasadnienia Mr. Green
widać narzuca Wam poziom lo, może ją z jakiejś szkoły wywalili i sfrustrowana jest :P
le Soleil, Nem, hej:)
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Czw 16:52, 07 Sty 2010
Shitzune, teraz siostra upadła na łepetynę i wypytuje mnie, ile masz lat
18 lat, 7 miesięcy i 24 dni. ;3
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Cześć :*
dostałam 3 kolejne zaproszenia na 8nastki. A to dopiero styczeń-luty :/
:shock: Ja nawet nie dostanę jednego ^^
Nemezis, pocieszyć cię? :twisted:
Spojler:
i tak w końcu wszyscy umrzemy
nigide napisał:
hattrick jeszcze z serii dziwnych poleceń pamiętam sprawdzian z "Opowieści Wigilijnej"... Ostatnie zadanie. Podaj 3 argumenty za tym, dlaczego lubisz święta Bożego Narodzenia". Krótko myśląc szybko naskrobałem kilka linijek i byłem z siebie zadowolony. Za zadanie były 3 pkt. Po oddaniu sprawdzonych prac spoglądam na zadanie nic nie skreślone i... 1/3 pkt!? Dlaczego?- pytam się polonistki. Ona zaś odpowiedziała, że każdy argument trzeba uzasadnić! A w treści zadania nic nie było o tym! Nikt z klasy nie uzasadnił, a teraz na przyszłość podaję 3 argumenty i 4 uzasadnienia
To ja tak mam z ćwieczami z historii. W pytaniu jest "Czy...", więc jeśli ściśle chce się odpowiedzieć na pytanie, to się powinno przecież odpowiedzieć "Tak" lub "Nie", prawda? A tu jeszcze uzasadnienie. Źle skonstruowane zadanie i potem wąty do uczniów.
Nemezis- nie to co ja :D mam same 3 w sumie :o i 4.
tylko denerwuje mnie to, ze już niby będą pytać na 2 semestr :/
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Czw 16:54, 07 Sty 2010
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
można spekulowac ;D naszym obiektem zainteresowań i psychoanaliz był facet od geografii, doszliśmy do wniosku, ze mama kazała mu chodzić w rajtuzakach jak był mały ;)
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Czw 16:58, 07 Sty 2010
le Soleil hej ciesz sie ciesz :D ja jutro poprawiam bio (baba zapowiedziała poprawę a obu spr nie oddała O.o ) i tak wiem że dostane 2. ale oprócz biologii mam same 5 i 4 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Czw 16:59, 07 Sty 2010
można spekulowac ;D naszym obiektem zainteresowań i psychoanaliz był facet od geografii, doszliśmy do wniosku, ze mama kazała mu chodzić w rajtuzakach jak był mały
:hahaha: U nas jest wiele spekulacji na temat naszego wychowawcy... Ale nic konkretnego.
Uwaga - mogę nagle zniknąć.
hattrick tak ogólnie to po staremu, Nowy Rok jakoś taki sam jak stary póki co, a tak szczególnie to robię właśnie karkówke w marynacie z piwa i miodu, mniaaaam ;)
Dodano 53 sekund temu:
poprawka, w Nowym Roku odnowiła mi się pewna choroba, którą widać na moim ubranku ;)
Ostatnio zmieniony przez le Soleil dnia Czw 17:03, 07 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ DAVID BOWIE Wysłany:
Czw 17:01, 07 Sty 2010