Pff, xD Ja tu sie muszę niemieckiego uczyć,...Blee! :twisted:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 19:56, 07 Sty 2010
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Czw 19:56, 07 Sty 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 19:57, 07 Sty 2010
Uzupełniam ćwiczenie z geografii, a biorąc pod uwagę, że nie robiłam nic od początku roku, mam trochę do roboty, niestety.
jeanne, czytałam o tym lekarzu! Nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę! Ja zawsze trafię na jakąś wredną, ponurą babę...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 20:00, 07 Sty 2010
Też nigdy nie uzupełniam ćwiczeń z geo. Ciągle mam na szafce te z 2lo, całe puste...
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Dobra, dobra idę się uczyć :evil: Pf.. Do napisania ;*
Czw 20:02, 07 Sty 2010
Shee, mi wredna kobieta wpisała jedynkę ołówkiem, bo odmówiłam oddania... Żeby zasłużyć na piątkę muszę mieć wszystko-wszystko, to praktycznie nierealne...
A mój kolega zrobił taki myk, że oddał jej moje, nie wpisała mu bani, a potem zabrał jej z biurka i oddał znowu mi :lol:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 20:05, 07 Sty 2010
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Czw 20:22, 07 Sty 2010
Chasper! *rzuca się i dusi z mi-uości*
Honey, Twój podpis jest za wysoki :(
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
masz psychiczne sny? ale bardziej psychiczne niż ja? (bo w to nie uwierzę RazzRazz)
Cytat:
A cóż to Ci się naśniło w tej główce?
Śniło mi się, że wrócił ksiądz G., bo był umierający i w kościele robiliśmy mu powitanie, a jego nieśli na tronie, potem jak siedzieliśmy w kosciele to przyszli policjanci i aresztowali moją koleżankę i od teraz bedzie mieszkac w internacie dopóki nie poprawi swojego zachowania, a ja bardzo chciałam isć z nimi, a oni coś tam na mnie zaczęli krzyczeć. I tu mialam jakiś uryw czasowy, bo zostałam sama z drugą koleżanką i siedziałyśmy na takich ławkach, które przypominały taki skruszony kamień jak w antycznych teatrach. I ksiądz G. zaczął coś tam śpiewać coś ala "Szansa", że sie cieszy, że jest zdrowy i potem sie obudziłam i dużo szczegółów zapomniałam ;d
Cytat:
Ja zawsze trafię na jakąś wredną, ponurą babę...
A ja mam zawsze szczeście, że trafię na takich seksownych i fajnych i w ogóle i majacych żonę ;/ Mój chirurg tak samo. Ale chyba będzie mi robił ekg i może da sie znowu pomacać na udzie, mraauu :twisted: