|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #8[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 594, 595, 596 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Sinaj, no to ładnie Ci ściągało :D A teraz jak jest?
|
|
Pią 20:31, 08 Sty 2010 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
no a teraz mi wyświetla, że np. 11godzin będzie ściągał :mrgreen: czasem jest mniej, np. 5.. ostatnio było 2h, to się przemogłam i poczekałam, ale te rzekome 2h trwały ze 4...
|
|
_________________ Mój Kochany małż Greg :*
my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
Pią 20:34, 08 Sty 2010 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 35 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Legnica/Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
sinaj napisał: | Ewel, ja bym w szkole nie chciała pracować za nic... |
Ja mogłabym, przynajmniej jakiś czas :)
Choć na razie plan jest taki, by przeprowadzać badania na szczurkach i wynaleźć lekarstwo/terapię na jakiekolwiek choroby związane z OUN :)
maagdaa napisał: | Ewel, czyli w gimnazjum się podoba ?! Very Happy |
Źle nie jest, bo z gimnazjalistami też można pracować, w prawdzie jest czasem ciężko, ale jeśli traktuje się ich jako ludzi a nie zbuntowanych wyrzutków społecznych, można ich czegoś nauczyć ;)
nigide napisał: | Ewel masz już 9000 postów! Gratuluję proszę proszę proszę |
Szczerze - nie wiem czy to powód do dumy :P
Ale, stawiam!
Happy Hours :D
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Pią 20:35, 08 Sty 2010 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel, to ja zapraszam serdecznie do mnie, do szkoły ! :mrgreen:
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 20:37, 08 Sty 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel napisał: | Choć na razie plan jest taki, by przeprowadzać badania na szczurkach i wynaleźć lekarstwo/terapię na jakiekolwiek choroby związane z OUN |
ambitnie ;D
Ewel napisał: |
Ja mogłabym, przynajmniej jakiś czas |
w sumie, jedną lekcje przeprowadzić z ciekawości, to czemu nie, ale żeby tak 20lat jak niektórzy nauczyciele...
|
|
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
Pią 20:41, 08 Sty 2010 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
sinaj napisał: | ambitnie ;D
|
Tylko dzięki temu i chyba jakimś przekonaniom dziwnym, bo w sumie nienastawionym na kasę :] studiuję tę biologię :D
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Pią 20:44, 08 Sty 2010 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sinaj, a to tak nagle się stało? Jakieś zmiany oprogramowania były? Wiem, że tysiąc pytań zadaję, ale ciężko tak powiedzieć coś xD
|
|
Pią 20:45, 08 Sty 2010 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
no zadnych zmian nie robiłam, chyba tylko rejestr oczyszczałam, ale to było jakiś czas temu
|
|
Wysłany:
Pią 20:48, 08 Sty 2010 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel napisał: | Źle nie jest, bo z gimnazjalistami też można pracować, w prawdzie jest czasem ciężko, ale jeśli traktuje się ich jako ludzi a nie zbuntowanych wyrzutków społecznych, można ich czegoś nauczyć |
To jest szczera prawda, ja miałem w klasie przez pewien czas dwóch dobrych kumpli, którzy właśnie zaliczali się do takiego typowego wzorca chuligana: palacz, pijak, wagarowicz itp. Wszyscy nauczyciele zawsze mieli do nich jakieś wąty, wdawali się z nimi w kłótnie itp. A raz poszliśmy na pokazy archeologiczne gdzie był pewien nauczyciel historii i prowadził takie minilekcje dla grup które przyszły do niego na stanowisko. Koleś tak zajebiście tłumaczył, że przez 30min obydwaj grzecznie słuchali, zadawali pytania itp. Nigdy, na żadnej lekcji ich nie widziałem żeby tak się zachowywali :P
|
|
Pią 20:49, 08 Sty 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Drugie podejście : Witam wszystkich !
Ciekawe czy ktoś mnie zauważy..
|
|
Wysłany:
Pią 20:52, 08 Sty 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry!
ann ja Cię widzę ;****
Ja właśnie wstałam....koło 13 się położyłami do tej pory kimałam...
|
|
Wysłany:
Pią 20:53, 08 Sty 2010 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć Aniu ! ;**
Dodano 1 minut temu:
Uluś ! ;**
Jak tam Twoja książka ? :mrgreen:
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 20:55, 08 Sty 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hej ann i Ulka:)
|
|
Wysłany:
Pią 20:56, 08 Sty 2010 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | Jak tam Twoja książka ? |
Zawiodłam siebie, Ciebie i wszystkich :cry: Tak dużo miałam ostatnio nauki że o książce poprostu zapomniałam...świnia jestem...
|
|
Wysłany:
Pią 20:56, 08 Sty 2010 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, czy ja mam Cię zbić ?
Jak się umawiałyśmy ?! :twisted:
|
|
Wysłany:
Pią 20:57, 08 Sty 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 594, 595, 596 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 595 z 1000 |
|