To jest naturalny proces, po śmierci artysty zawsze jest uwielbiany. Nie ma sensu wchodzić w dyskusję w stylu 'Czy Ci nowi fani są na pewno prawdziwi?'. Nieistotne czy ktoś poznał jego muzykę po jego śmierci czy przed. Ja uwielbiałem MJa jak byłem mały, potem mi trochę minęło, a po śmierci wróciło max. Ale nie mam zamiaru nosić z nim koszulek czy w jakiś inny sposób demonstrować mojej 'miłości' do niego. Nie da się zmierzyć poziomu bycia czyimś fanem w żaden sposób.
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Nie 23:27, 24 Sty 2010
Tak sobie też pomyślałam, że to niefortunnie zabrzmiało :D
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ehh, człowiek chce być miły, ale jak zwykle gra słów bierze górę nad wszystkim. Nie Arr, nic nie chciałem przez to powiedzieć. Po prostu Twoja obecność w RwT jest przeze mnie zauważalna, i bynajmniej nie jest to spowodowane tym, o czym myślisz ;)
Ehh, człowiek chce być miły, ale jak zwykle gra słów bierze górę nad wszystkim. Nie Arr, nic nie chciałem przez to powiedzieć. Po prostu Twoja obecność w RwT jest przeze mnie zauważalna, i bynajmniej nie jest to spowodowane tym, o czym myślisz ;)
Uau, pierwszy raz spotykam faceta, który potrafi tak umiejętnie wychodzić z różnych sytuacji ;)
Okej, świstaczki, czas spać. Za sześć godzin pobudka i klasówka z niemieckiego, do której się wcale nie uczyłam. Trzymajcie kciuki...
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Dobranoc Shee. I jeśli to o wychodzeniu z opresji było skierowane do mnie, to dziękuję za komplement.
Arr, nie wiem co myślisz, ale potrafię się tego domyślić ;)
Haha!
Właśnie rozpoczęły się 2 tygodnie moich ukochanych ferii :twisted:
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pon 0:01, 25 Sty 2010
hej hatt! ;)
ja wstałam bardzo wcześnie, bo już przed siódmą
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pon 9:20, 25 Sty 2010