trochę mi się pospało, bo do 3 była impreza w akademiku, próbowałem zasnąć, ale od tego techno bum bum bum głowa mnie rozbolała i magisterkę pisałem :P
jak ja nienawidzę techno!
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sob 12:45, 30 Sty 2010
Hę? Co to jest brudzia? :twisted: Domyslam sie, że cos zÓego.
Czy coś wam to przypomina? :mrgreen: :
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 12:47, 30 Sty 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 12:48, 30 Sty 2010
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sob 12:50, 30 Sty 2010
T. Aaa Brudershaft, mówiła nam Pani na polskim :twisted: No to chyba najpierw trzeba:
Sob 12:52, 30 Sty 2010