"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 21:16, 29 Sty 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 21:21, 29 Sty 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 21:22, 29 Sty 2009
Co się działo, oprócz dzikiej chęci ToAra na psucie forum?
Posadziłam rodzinkę przed telewizorem, niech chociaż raz obejrzą coś mądrego. Tzn. Housa XD
Mnie też wątek z Dennym (Dannym(?) ) irytował. Ale najbardziej mnie interesowało jak np. ona się z nim całowała i jak to wyglądało z boku :hahaha:
strona główna popsuta :D idę psuć dalej sesese :twisted: :twisted: :twisted:
Czw 21:31, 29 Sty 2009
mnie nie ma na forum bo naturalnie Hałsa oglądam :D
Spojler:
Teraz lecą moje ulubiome odcinki 3 sezonu :D te z Chase,eron'em i ten z randką Cuddy i jak Hałs do niej pod dom przyszedł i ta rozmowa :serducho: a to z mamisynkiep i przedziałkiem było świetne :hahaha: Cuddy w ogóle ślicznie tam wyglądała :D
A o co chodzi z psuciem forum ?? ja nie w temacie :?
Czw 21:40, 29 Sty 2009
Czw 21:40, 29 Sty 2009
ToAr tak to możesz psuć dalej... zÓo trza pielęgnować.
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
Czw 21:42, 29 Sty 2009
przez chwilę mogą na forum wyskakiwać błędy, bo je psuje, jestem zÓyyyy
ToAr napisał:
dzisiaj mam ochotę na psucie, więc popsuję forum :twisted: :twisted: :twisted:
ToAr napisał:
strona główna popsuta :D idę psuć dalej sesese :twisted: :twisted: :twisted:
Nomarnie sadysta jeden, no :boje sie:
Do psucia też trzeba mieć talent - psuj, psuj :spoko:
Ja zabrałam się za film, ale nagle w drzwiach stanęli goście - co roku to samo: moje dziecka nie chcą gości w "swoje" dni, bo mają jeden po drugim, więc robią razem w najbliższą sobotę. Naprawdę od lat!! Ale do niektórych to nie dociera za żadne skarby, zapowiedzieli się też na jutro, ale Maciek tylko mruknął, że mu to nie przeszkadza, bo jutro i tak idzie na trening :twisted:
O rany...
Na szczęście na pocieszenie mogę obejrzeć kawałek House'a na dwójce :D
O co chodzi z tym slakowaniem zdjęć?
Ostatnio zmieniony przez lizbona dnia Czw 21:59, 29 Sty 2009, w całości zmieniany 2 razy
Czw 21:54, 29 Sty 2009
ee takie psucie może być :pokazal jezyk:
Myslałam,że naprawdę co zóego Ci po główce chodzi :twisted:
Ewel napisał:
a ja wciąż w paprociach
zaczynam obawiać się o Twoje zdrowie :P widze że czujesz specjalny pociąg do paproci, a nie mówiłam , że są zóee :pokazal jezyk: ciągnie swój do swego :]
Dobry wieczór:)
Chciałam powiedziec, że miałam dzis bardzo miły dzien. Pan profesor Chris Pałecki jest przemiłym, uroczym człowiekiem, Panie z sekretariatu Prawa własności intelektualnej po raz pierwszy na tej uczelnie nie potraktowały mnie jakbym przeszkodziła im w piciu kawy (reszta katedr niestetey tkwi w głebokim komunizmie pod tym względem), a jutro jade z wizyta do teściów:)