|
 |
Rozmowy w t(ł)oku
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1268, 1269, 1270 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Arroch w sumie nic takiego ciekawego. Moja vice dyrektorka ma kompleksy i nie dość że się po nas wydarła i mówiła do nas jakbyśmy byli w przedszkolu, to jeszcze powiedziała, że teraz musi sprawdzić forum naszej klasy. Mówiła, że musi zobaczyć, o której my to chodzimy spać, co piszemy, bo przecież my wszystkich obgadujemy na forach i że to jest bardzo niemiłe. I oczywiście, że dużo przeklinamy, a szczególnie dziewczyny. No sory. I co ona z tą wiedzą zamierza zrobić? Ja nie cwaniakuję w internecie tylko mówię to, co myślę. Jeśli chce to mogę z nią "porozmawiać" tylko nie wiem, czy to czasem nie ona źle na tym nie wyjdzie.... :/
Arroch a grzeczna jesteś w szkole? :>
|
|
Czw 15:33, 26 Lut 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Jeanne, jakby się do Ciebie przyczepiła, to powiedz jej, że Ci się ktoś na konto włamał.
|
|
Czw 15:41, 26 Lut 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne tak grzeczna, że aż zÓa :mrgreen:
a co do fur, raz była taka akcja, że jedna laska z naszej klasy napisała na NK o babie od chemii takie coś: (nazwisko nauczycielki) jest po prostu okropna! Współczuję tym, którzy mają z nią lekcje...
i oczywiście była afera, dość nie przyjemna, baba się do tego stopnia wkurzyła, że sprawa o mały włos do sądu nie trafiła :?
dlatego ja nie piszę na NK :D w ogóle nie mam konta, piszę tylko na szkolnym forum xD które powstało długo przed NK ;)
|
|
Wysłany:
Czw 15:43, 26 Lut 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tylko, że tam było około 40 stron moich rozmów z ekhem pewnymi osobami i to byłam na pewno ja :/ A niech się kobieta buja na bananach. Co mi może zrobić? Zachowanie obniżyć? To tylko poziom szkoły sobie zepsuje.
Dodano 3 minut temu:
Arroch bo teraz nauczyciele będa mieli ułatwiony dostęp do Twoich rodziców :hahaha:
A ja tam równo jechałam i po ludziach i po dyrekcji, po wszystkim. Było umawianie się na spotkania, popijawy, wagary i w ogóle.... Kto myślał, że takiej psychopatce przyjdzie na myśl przeglądać, co my robimy. Nie po to daliśmy sobie status prywatny :/ A ona powiedziała, że znajdzie jakąś osobę z naszej klasy, która jej włączy :roll:
|
|
Czw 15:47, 26 Lut 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeanne, ale wy jesteście nieprzekupni i się nie dacie. Prawda?
|
|
Czw 15:49, 26 Lut 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Z tym własnie jest problem, bo jakbym miała zgraną klasę, a tak to... :/
Jest jedna dziewczyna, jej matka jest kuzynką dyrektorki. Więc jak się coś nie spodoba to od razu leci do dyrektorki :/ Przez to nasza klasa nigdzie nie jeździ, bo jej się nic nie podoba. Wystarczy, że coś jej się powie nie tak, to od razu jest sprawa u dyrki :roll: I dodatkowo mamy w klasie syna nauczycielki, wiec on wyboru miał nie będzie :(
Aż mi ciśnienie podskoczyło :D
|
|
Czw 15:58, 26 Lut 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
przewalone... :?
a co do dostępu do moich rodziców, mam nadzieję, że nie wpadną na to i nie będą na mnie skarżyć xD
|
|
Wysłany:
Czw 16:09, 26 Lut 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ja bym się bardziej obawiał dziewczyny od dyrki niż syna nauczycielki... z tego co mówiłaś to jego mama jest spoko więc myślę, że on nic nie zrobi...
wiesz jeanne... znajdź jakiegoś hakera który włamie się na n-k i usunie forum^^
i iwesz jest tego plus że nie zna tej strony :mrgreen:
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Czw 16:11, 26 Lut 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Moja klasa nie jest najlepiej zgrana, ale może być gorzej. Chyba.
Jest u nas jedna taka dziewczyna, która o byle co skarży się matce. Matka przychodzi do szkoły, jest afera... o nic. Kiedyś szwendając się z paczką rzuciliśmy jej ogryzek od jabłka na dach. Na drugi dzień matka w szkole, bo... zrobiliśmy jej dziurę w dachu :hahaha:
A innym razem jej mamusia do mnie z japą (oczywiście w szkole) czemu ja kumpluję się z chłopakami, a nie lubię jej córki. No padłam normalnie.
|
|
Czw 16:13, 26 Lut 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | est u nas jedna taka dziewczyna, |
mamincórcia... a z takimi najciężej koegzystować... //zastanawiam się jak sobie poradzi w życiu bez mamusi *bawi się laską z czaszką* :twisted: tylko musiałbym znaleźć lukę prawną :twisted: //
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Czw 16:21, 26 Lut 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Czw 16:15, 26 Lut 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dokładnie Cal.
Jedna wygląda jak kopia drugiej. Ja się zastanawiam, jak naprawdę wyglądają, bez tony makijażu na twarzy.
|
|
Czw 16:18, 26 Lut 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch nauczyciele sa mało bystrzy może się nie kapną XD
Cal syna nauczycielki można zastraszyć, jej niestety nie :roll: U mnie codziennie są afery z nią związane, więc luuuz. xD
No wiesz Cal... Ja właśnie mam takie niejasne przeczucie, że mnie wytropią. Bo większość wie, że kocham całym serduszkiem Housa i mam na jego punkcie świra, a wpisanie w googlach House m.d. forum nie jest trudne...
Sal ona też skarży się matce, a potem do szkoły obie lecą :roll: Cytat: | czemu ja kumpluję się z chłopakami, a nie lubię jej córki. No padłam normalnie. | ooo! dokładnie! Czemu jej nie lubię. :roll: Jej matka cały czas siedzi w szkole i tylko czai na kogo nakablować :/
|
|
Czw 16:19, 26 Lut 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne my cię nie oddamy... my cię obronimy...
|
|
Wysłany:
Czw 16:22, 26 Lut 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
witam ;)
widzę że mowa o "szkolnej korupcji" :> moja szkoła jest od tego całkowicie wolna, dyrekcja jest bardzo fajna i w ogóle pod tym względem jestem zadowolona z mojego szkolnego wyboru:)
|
|
Wysłany:
Czw 16:24, 26 Lut 2009 |
|
Madlen
Onkolog

Pochwał: 4
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Madlen !! :jupi: hej :**** :przytul: :uscisk:
|
|
Wysłany:
Czw 16:29, 26 Lut 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1268, 1269, 1270 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498 Następny |
Strona 1269 z 2498 |
|