|
 |
Rozmowy w t(ł)oku
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1660, 1661, 1662 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
zauważyliście, że czas nas ogranicza? ciągle tylko bądź na tą i na tą ... idę na tą godzinę.. muszę wstać o danej godzinie...
zastanawiałem się co by się stało gdyby przekonać umysł że czas nie istnieje... że to tylko iluzja....
zniknęlibyśmy czy moglibyśmy poruszać się poza czasem... (+nie starzeć się albo starzeć się wolniej) i na przykład być w łodzi, a po chwili w Hongkongu itp.
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Czw 16:14, 19 Mar 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
zaneta94 napisał: | O czym masz ten wykład? |
Język Java
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Czw 16:14, 19 Mar 2009 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToAr, baaardzo interesujące :]
|
|
Czw 16:17, 19 Mar 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Caellion napisał: | zauważyliście, że czas nas ogranicza? ciągle tylko bądź na tą i na tą ... idę na tą godzinę.. muszę wstać o danej godzinie...
zastanawiałem się co by się stało gdyby przekonać umysł że czas nie istnieje... że to tylko iluzja....
zniknęlibyśmy czy moglibyśmy poruszać się poza czasem... (+nie starzeć się albo starzeć się wolniej) i na przykład być w łodzi, a po chwili w Hongkongu itp. |
poruszasz bardzo dobry temat... też się nad tym ostatnio zastanawiałam. ciągle tylko gdzieś trzeba być , z kims jestesmy umówieni , mamy wyznaczone godziny na to czy na coś innego... nienawidzę tego 8)
|
|
Wysłany:
Czw 16:18, 19 Mar 2009 |
|
Madlen
Onkolog

Pochwał: 4
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
tylko pewnie miałoby to dziwny skutek...na przykład że widziałbyś (a raczej wiedziałbyś) całą przeszłość, teraźniejszość, przyszłość... bo skoro by czas nie istniał... to wszystko by się przeplatało dla naszego umysłu
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Czw 16:24, 19 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Czw 16:21, 19 Mar 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja też, ciągle tylko muszę wstawać o danej godzinie, wracam do domu prawie zawsze o tej samej porze... Trochę monotonii wkradło się w moje życie...
|
|
Czw 16:23, 19 Mar 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
za pół godziny koniec wykładu :twisted: a głowa wciąż boli.
|
|
Wysłany:
Czw 16:24, 19 Mar 2009 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Caellion, ale dzięki temu można by było zapobiec różnym zdarzeniom :wink:
|
|
Czw 16:24, 19 Mar 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
tylko że wy przyziemnie traktujecie ten temat a mi chodzi o filozofowanie na ten temat
|
|
Wysłany:
Czw 16:25, 19 Mar 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nawet nie zauważyłam, a tu już 700 postów :mrgreen: Stawiam co kto lubi :lol:
|
|
Czw 16:27, 19 Mar 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zaneta94 napisał: | Caellion, ale dzięki temu można by było zapobiec różnym zdarzeniom |
dla nas czas by nie istniał.. ale nie dla innych... a mimo takiej wiedzy IMO nie bylibyśmy w stanie nic zrobić..
|
|
Wysłany:
Czw 16:29, 19 Mar 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Caellion, Tobie się filozofowania zachciewa :mrgreen: A ja materialistką jestem :D Lecę :papapa:
|
|
Czw 16:31, 19 Mar 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej, hej czwartkowo :spoko:
Caellion napisał: | bo oglądam LtM 1x6 i tam Lightman na tekst że mąż Foster jest alergikiem, mówi kupcie pudla... one mają włosy |
O dzięki Cael za linka - już zasysam 1x7 :] A to, co jeszcze ogladasz, to Eureka? Dobrze pamiętam? Ma napisy?
Co do sierści - faktycznie niektóre to włosy, to znaczy rosną przez całe życie psa i podobno nie uczulają. Nie wiem jak to jest w praktyce, ale mojej psiapsiółki wnuk jest uczulony na moje pinczery, ale na jej lhasa apso nie.
Arroch napisał: | zaneta94 a pomieścisz kilka tysięcy ludzi, tak żeby scena była po środku a fani dookoła na płycie i w sektorach ?? 8) |
Eeee.... myślę, ze dla chcacego nic trudnego - jak Papież przyjeżdżał z pielgrzymką, to mało ludzi było? Trzeba tylko chcieć... zapłacić :twisted:
Caellion napisał: | zaneta94 napisał: | Caellion, ale dzięki temu można by było zapobiec różnym zdarzeniom | dla nas czas by nie istniał.. ale nie dla innych... a mimo takiej wiedzy IMO nie bylibyśmy w stanie nic zrobić.. | Mimo wszystko chyba zamiast machiny czasu - choć wielokrotnie by mi się przydała - wolałabym teleporter: w jednej chwili w dowolnym miejscu, bosssskie :twisted: Nie cierpię podróży jako takich, ani krótkich ani długich, a tak byłabym wszedzie, gdzie chcę - bez straty czasu :>
Wróciłam do domu ledwo żywa - czy można umrzeć na katar? :wow: Ledwo sie dowlokłam i od razu wskoczyłam pod kołderkę, mam zamiar gnić pod nią przynajmniej dwa dni :] Arii oczywiście bardzo się to spodobało - po skosumowaniu codziennej porcji surowej marchewki, uwaliła się obok mnie i chrapie.
Też bym pospała, ale nawet Sudafet nie do końca pomaga, więc mam duzy problem - chyba, ze nauczę się spać na siedząco...
Ostatnio zmieniony przez lizbona dnia Czw 16:39, 19 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Czw 16:37, 19 Mar 2009 |
|
lizbona
Diabetolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
przepisałam.... *ociera pot z czoła* ale właśnie stwierdziłam, że jest beznadziejny więc racze nie ujrzy światła dziennego 8)
|
|
Wysłany:
Czw 16:38, 19 Mar 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ok koniec wykładu, odezwę się w akademiku
|
|
Wysłany:
Czw 16:46, 19 Mar 2009 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1660, 1661, 1662 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498 Następny |
Strona 1661 z 2498 |
|