jeanne, niedawno mój pokój opuścili dwaj koledzy. Wcześniej myślałam, że mam bałgan, a teraz zobaczyłam, że się myliłam. Mój pokój wygląda jak po bombardowaniu.
Muszę posprzątać.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 14:41, 22 Mar 2009
Jeanne rozumiem, ja jak jestem głodna to idę do lodówki, ale jak ty wolisz z klawiatury... :hahaha:
Ale zły kotek :D
Nie 14:52, 22 Mar 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 14:56, 22 Mar 2009
Ogarnęłam pokój. Tzn. wyrzuciłam śmieci. "S" schowało się w książce do fizyki, wiedząc, że jej tam nie będę szukać, ale jednak ją znalazłam (tak dzięki temu, że mnie kusiło, aby książkę wyrzucić do śmieci :roll: ) 3 leżało sobie spokojnie na moich spodniach, a "Z" jest w dalszym ciągu zaginione.
Jednakże, zrozumiałam, że jest tyle zÓych, zboczonych i zbereźnych rzeczy na "z", że nie mogłabym go nie mieć, więc zabrałam jakiś tam inny klawisz :D
Sok bananowyy! *rzuca się i pije*
Ja powinnam uczyć się z biologii, fizyki, plastyki (nie wiem po co mi do życia potrzebne, że ktoś tam się fascynował dziećmi) geografii, angielskiego, polskiego i psychicznie przygotowywać się na wuef, ale mam taką cichą nadzieję, że mama mi głowy nie urwie jak jej rano powiem, że nigdzie do tych idiotów nie idę. :]
O borze, co oni musieli temu kotu zrobić, żeby tak zaczął miauczeć :roll: :hahaha:
Hej Syśka :*
Nimfka do klawiatury mam bliżej :D
Witam!
Ja już wrócilem z kościoła, zjadłem obiadek. Słyszałem, że Małysz był drugi. A co do Justyny Kowalczyk to nie mam żadnego pojęcia, które miejsce zajęła.
Nie 15:06, 22 Mar 2009
ja też się chowam bo jeszcze nie głosowałam :D
A teraz wasz opuszczam bo moja siostra chce do kompa usiąść :?
Do późnmiej :*
Nie 15:10, 22 Mar 2009
Izabella, to ta sama Justyna Kowalczyk, o której non stop opowiada Żaneta
Jestem dzis poza TV, ale brawo dla Justyny hip, hip, hura
W radio słyszałam, że nasi chłopcy drużynowo zajeli 2 miejsce w skokach. Drużynowo to chyba pierwszy raz. Brawa chłopaki, hip hip, hura
Ja też nie zagłosowałam w Hałupkach i zamierzam teraz. Ale podpowiedzcie, czy głosowaliście we wszystkich kategoriach ???
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików Wysłany:
Nie 15:12, 22 Mar 2009