'Cause I can have you smited. I know people. - kto pomoże? głównie o smited mi chodzi bo dotykać mi tu nie pasuje
Dodano 1 minut temu:
liz dlaczego pan lolek jest suczką? (przynajmniej tak wygląda)
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 16:31, 24 Mar 2009
ok, ja znikam na uczelnie, mam wykład, będę wieczorkiem ;)
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 16:33, 24 Mar 2009
Witam :D wróciłam ze szkoły i byłam mega wnerwiona ,ale teraz juz mi przechodzi więc jest dobrze :)
Gorm a no pamiętam to :)
lizbona o mało nie dostałam zawału :shock: :shock: co za cudne stworzenie!! nie możesz dawać więcej takich zdjęć bo to może źle się dla mnie skończyć :P
Ostatnio zmieniony przez Madlen dnia Wto 16:55, 24 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
lizbona zapytanie wysłałam esem do 2 znajomych i na jedno koniarskie forum ;) teraz czekam na odpowiedź ;) i mam zamiar jeszcze do jednego gościa napisać na gg, ale na razie jest niedostępny...
'Cause I can have you smited. I know people. - kto pomoże? głównie o smited mi chodzi bo dotykać mi tu nie pasuje
You still haven't leveled with me
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Wto 16:59, 24 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 16:57, 24 Mar 2009
Gorm, nie pamiętam tej Eurowizji, ale piosenkę uwielbiam.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 16:58, 24 Mar 2009
Hejka kochani :*
Bosze cieszcie się że nie mieszkacie w Poznaniu, wiecie jaka zamieć śnieżna ?? wróciłam do domu totalnie mokra :?
Wto 17:03, 24 Mar 2009
Gorm ja też lubie tego typu muzykę... (z Lordi to lubię "devil is a loser" oraz "Hallelujah".. ale inne piosenki też)
lubię też Gothic metal... zresztą tak na prawdę nie lubię tylko reagge, jazz i kiepskie techno
z techno to głównie Hardstylu słucham
Dodano 6 minut temu:
This was like someone spiked the vision punch.
Wto 17:12, 24 Mar 2009
Gorm ja też lubie tego typu muzykę... (z Lordi to lubię "devil is a loser" oraz "Hallelujah".. ale inne piosenki też)
lubię też Gothic metal... zresztą tak na prawdę nie lubię tylko reagge, jazz i kiepskie techno
z techno to głównie Hardstylu słucham
Z Lordi świetne jest jeszcze IMHO Shotgun divorce, Would you love a MonsterMan, Blood Red Sandman - ogólnie podoba mi się charakter i styl ich muzyki:)
A z tego co słucham to do gothic metalu ma najbliżej Within Temptation
I polecam wszystkim blues'a- Peter Green to mistrz świata :)
Wto 17:13, 24 Mar 2009