mrÓ. Wpadłam zobaczyć jak wam tu idzie, bo na mnie fizyka czeka :killer: Przejrzałam również książkę do wosu (borze, pierwszy raz od początku roku) i stwierdziłam, że jestem zbyt głupia żeby się tego uczyć i uczyłam się historii :mdleje:
Kremówka czyli nie jesteś zajęta jutro w nocy i będziesz z nami oglądać Housa? :> A tak w ogóle kto ogląda? :D
no to zależy co będę robić za dnia, bo jak gdzieś wybyję z domu na wieczór to może być różnie... poza tym wypadałoby się nauczyć prezentacji na ustny polki w końcu :P bo już 10 dni mi zostało...
Nie 20:55, 10 Maj 2009
Jaaaa oglądam!! Razem z połową klasy, bo zaintrygował ich HuS. Tylko tak, żeby nauczyciele nie słyszeli, bo mogliby się zdziwić , dlaczego o drugiej w nocy z chłopakami siedzimy na łóżku i wpatrujemy się w moje PSP.
Teraz to już na serio idę. *Popija rumem tabletki nasenne i jeszcze raz łyka za wszystkie wyjazdy i matury*
Nie 20:56, 10 Maj 2009
Wpadłam na chwilę, sama nie wiem jak długo uda mi sie posiedzieć :p
Całe popołudnie do wieczora spędziłam na festynie parafialnym, naprawdę fajnie zrobony. Gry, zabawy, konkursy, kiełbaski, wypieki, loteria, orkiestra dęta, a klerycy jak dali czadu, to takiego rocka dawno nie słyszałam :mrgreen:
Przesiedziałam, przegadałam i przespacerowałam ze znajomymi i szwagroskimi, nog wyszły mi uszami, ale bardzo miło spędziłam popołudnie. I wieczór.
Teraz nareszcie usiadłam do kompa, ale muszę znaleźć parę materiałów na jutro, więc zajrzę później
I przyznaję się bez bicia - nie przeczytałam wszystkich dzisiejszych postów ;)
Nie 21:00, 10 Maj 2009
Kremówka oglądaj z nami, będzie fajnie *kusi* :>
Matrixa, ale przecież
Spojler:
HuS nie będzie pokazany, tylko to jak wchodzą do pokoju
^^ Ja bym za bardzo się podniecała, wszyscy by mnie słyszeli :hahaha:
Gdyby mi sie tak chciało jak mi się nie chce... W dodatku z drugiego pokoju słyszę jak chodzi TV i się łapie na tym, jak staram się coś usłyszeć z niego :cry:
Matrixa , wy zboczuchy ! :twisted: Dobranoc , kolorowych snów i miłego wyjazdu !
Piję za maturzystów i nie za maturzystów *piję i trzyma kciuki*
Mnie niestety nie będzie, bo mama mnie nie puści. Ale będę oczekiwała na napisy polskie i to nawet dobrze, bo dopiero we wtorek wieczorem się doczłapię do komputera . I będzie seans :jupi:
a tak w ogóle, bo jestem niewtajemniczona, to gdzie można sobie obejrzeć tego House'a w nocy? :oops: bo ja tak naprawdę to nie wiem, zawsze po prostu sobie ściągam w okolicach wtorku jak się linki pojawią...
Nie 21:04, 10 Maj 2009
Z zasady link podaje ToAr, potem jest chwila napięcia czy pójdzie i czy będzie :hahaha:
Dobra idę, bo jak siedzę przy komputerze, to on mnie za nogi ciągnie :cry:
Branoc zÓe ludzie. Do jutra. :*
Muszę iść. Dosłownie cały dzień przesiedziałam przed komputerem i wyszło, że nie zrobiłam nic z tego co miałam do zrobienia... Czekając jutro na nowy odcinek Housa, postaram się jakoś w szkole przeżyć (poprawa 2 kart. z chemii, spr. z fizyki), a teraz idę, bo chociaż trochę się powinnam pouczyć...(i tak pewnie mi nic do głowy nie wejdzie, bo po 22 moje możliwości nauki są raczej ograniczone) Cześć wszystkim i do jutra :papapa:
Z zasady link podaje ToAr, potem jest chwila napięcia czy pójdzie i czy będzie
potraktuję to jako komplement, czyli wychodzi na to, że jestem największym hałsomaniakiem?
*idzie pisać ficka*
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Nie 21:18, 10 Maj 2009
Jeanne, owocnej nauki ! *tuli* i dziękuję za baner :zakochany: Dobranoc, trzymaj się !
Ja też już powoli się zbieram , jeszcze z mamą mam zamiar obejrzeć House'a . Jak to zwykle robimy w każdy wieczór. Więc do zobaczenia, do napisania ! Po prostu do jutra ! ;*
PS : Proszę , trzymajcie kciuki :prosze: