_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 20:29, 08 Sty 2009
Arroch mam więcej filmików, tylko nie pamiętam gdzie ogólnie ciekawe były zawody i jedna taka nieciekawa sytuacja jak dziewczyna spadła a noga została w strzemionie czy jak to się nazywa
Czw 20:39, 08 Sty 2009
ToAr strzemieniu ;) biedna :? to nie jest przyjemne... ja w sobotę jadę konkurs 4 klasy wyżej i na tych C i wyżej często zdarza się, że koń wpada w przeszkodę a jeździec ląduje 5 m dalej, albo mi się kiedyś udało spaść prosto w wodę, a koń tak się szarpnął, że ogłowie mi w rękach zostało :? dyskwalifikacja oczywiście :?
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 21:03, 08 Sty 2009
Hejka potworki :* Wstałam dopiero i spóźniłam się na dobranockę i [H]! :(
Łojoj... To wychodzi na to, że zdradzam forum... :( Jestem zlaaa... Ale i tak koHam was najbardziej :*:*
A teraz będzie taki erotyczny odcinek z Housem za kratkami!! *ślini się*
*pije za wszystko co ją ominęło*
Czw 21:25, 08 Sty 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 21:26, 08 Sty 2009