Urząd Stanu Forumowego
Samozwańczy Kierownik Urzędu Stanu Forumowego (czyt. Timon) oznajmia:
Jako, że więzy zacieśniają się; coraz to nowi forumowicze odnajdują na Forum swoje drugie połówki Małży, jeszcze inni po latach odnajdują w dramatycznych okolicznościach zaginione rodzeństwo, o którym nie mieli pojęcia, a wieczory panieńskie/kawalerskie coraz częściej urozmaicają monotonię forumową, czas nieco uporządkować forumowy stan matrymonialny. Tutaj, w Urzędzie Stanu Forumowego, można obwieścić całemu światu z kim jak i dlaczego. Wystarczy wysłać informację do mnie na PW, a ja wpiszę Was w odpowiedniej rubryce. Tutaj można składać gratulacje: z okazji zmałżowienia/rozmałżowenia/odnalezienia dziadka/siostry/stryja po latach.
Zawarte związki MAŁŻeńskie:
Rozwody:
Rodzeństwo:
[Szłyśmy do siebie, Ty i ja,
A drogi nasze wciąż mHroczne były,
Lecz znalazło się Forum i pomogło nam się spotkać,
Wśród perwersyjnej naszej mało równej równiny.
A przecież mogłaś być przed moją erą,
A przecież mogłam być przed Twoją erą...
Jest kilka powodów, które dobrze znacie (m.in. PTAKI wszelkie, gwałcenie Lenia, F.I.U.T., Kate Nash) i cała masa, których nie znacie, ba! nigdy nie poznacie Razz.
Kalpana & Ewel - Lost-But-Already-Found Sisters]
[Trojaczki: LESIO, CHASPER, DOMA]
[Rocket Queen i T. - odnalezione po latach siostry, jeden umysł - kompatybilny w 100%, w dwóch powłokach: futrzatej Surykatki i dostojnego Guźca, nierozłączne jak Pinky i Musk, jak Flip i Flap, jak Marilyn i Manson... - Foreever razem!]
Zapowiedzi: (data wieczorów kawalerskich i panieńskich, data małżowin)
[Lesio i Paula mają zaszczyt zaprosić na imprezę przedmałzowinową dnia 11.09.09, a dnia następnego dnia 12.09.09, odbędzie sie uroczystość Małżowin. Serdecznie zapraszamy! (godziny zostaną jeszcze podane).]
Czwartek - małżowiny Korna i kremówki
|