:Zmazy i wymazy: Odsłona kolejna XD
Zacząłem odczuwać małego głoda po odstawieniu PS'a, dlatego dzisiaj męczyłem się pół dnia żeby znowu go wgrać i doprowadzić do jako takiego stanu użytkowania, a potem go skutecznie zmolestowałem i zrobiłem aż tyle bannerów XD
Uff... :hahaha:
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Czw 22:37, 04 Lut 2010
Ah drogi Jigu, doceniam ogromnie Twoje poświęcenie, które włożyłeś w instalację tego zÓego programu, więc od razu komentuję, a nie czekam z tym, aż Twój temat zapleśnieje, zakurzy się, albo coś w tym stylu :hahaha:
Uwielbiam okropnie Twoje napisy, ponieważ zazwyczaj patrzac na nie pojawia mi się jeden wielki banan na twarzy
Spojler:
nie gdzie indziej! nie rozpraszaj się! xP
I chyba wiesz, który mi się najbardziej podoba :hahaha: Ostatni banner jest po prostu cudem <3
Liczę, że po odcinku 5to 9 pojawi się nowa zÓa wrzutka :twisted:
Moi faworyci: "Sleeping beauty" i ostatnia praca :D
Pią 14:46, 05 Lut 2010
Mi się wszystkie podobają Jigu, ale faworytem jest dwójeczka :D Robisz świetne banerki :P
Pią 14:52, 05 Lut 2010
dzięki, dzięki, dzięki :mrgreen: :mrgreen:
To mój konsruktywny komentarz :mrgreen: xP
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pią 16:39, 05 Lut 2010
OMG :D ale wrzuta! Jest na czym oko zawiesić...
Szczerze mówiąc nie potrafię wybrać ulubionej pracy; każda jest wykonana bardzo dokładnie, a do tego te żywe kolory i bardzo dobre zestawienia zdjęć i capsów. Tak trzymaj!!! Pozdrawiam i czekam na nową wrzutę :D
Tym razem nie dużo i jakoś bez specjalnego entuzjazmu, niemniej jednak zrobiłem to dodam
3x18 Airborne
Boziu jak ja kocham tę scenę :D
Zrobione today
I ten zestaw chciałem sam sobie założyć, ale zobaczyłem że marchewkowy potfÓr (czyt. jeanne) ubiegł mnie i ubrał się w zdjęcie, które podbiło moje zlodowaciałe serducho, więc zrezygnowałem :lanie:
Na razie tyle XP
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pią 20:54, 19 Lut 2010