Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
@Thombike: pranie nie miało być hobby <facepalm>
Pranie było tylko po to, żeby "pogrywać" sobie z Wilsonem. A pogrywanie jest odwiecznym hobby House'a i jestem w stanie uwierzyć, że zapomina dzięki temu o bólu.
Co do gotowania to się zgadzam, ale chyba przegapiłeś/przespałeś fragment o tym dlaczego House wybrał właśnie to zajęcie.
Oj... czuję, że reszta sezonu Ci nie podejdzie ;p
|
|
_________________ "To change the world, start with one step
however small, first step is hardest of all"
strony internetowe
Wysłany:
Nie 7:19, 14 Lut 2010 |
|
orco

Pochwał: 28
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
juz nie podchodzi...robi się mdło jak w M jak Miłośc...makabra. obawiam się, ze przygoda pt: Dr. House jak dla mnie dobiega końca.
|
|
_________________ www.speedup.cal24.pl
Wysłany:
Nie 9:30, 14 Lut 2010 |
|
Thombike
Lekarz rodzinny

Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
widzę, że na szczęście nie tylko ja tak mam. Myślałem, że to ze mną jest coś nie tak ale jest jeszcze ktoś kto uważa podobnie jak ja, że trochę za długo trwa ten serial (oczywiście nic mu nie ujmując ! ) i robi się jak Klan... :roll:
|
|
Wysłany:
Nie 20:42, 14 Lut 2010 |
|
wielga
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie chodzi o długość tylko o próbę zmian głownego bohatera...jest jedno ale...ale to w komentarzach do innego odcinka.
|
|
_________________ www.speedup.cal24.pl
Wysłany:
Nie 20:56, 14 Lut 2010 |
|
Thombike
Lekarz rodzinny

Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bardzo fajny odcinek XD.
Dopiero oglądałam wczoraj, bo wcześniej nie miałam okazji oglądać nic z 6 (prócz 1 i 2) serii... Na szczęście wszystkie odcinki u mnie i zaczynam odrabiać, to co strałciam.
Odcinek na prawdę fajny!
Niesamowicie rozwaliła mnie diagnos Grega nie używając słów, a potem te żaluzje, hehe. Świetne. Jeszcze wcześniej gotowanie i wybieranie żółtka strzykawką rozwaliło mnie na łopatki!
|
|
Wysłany:
Pią 17:22, 17 Wrz 2010 |
|
Kaszka
Stażysta

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Świetny odcinek, bardzo rozbudowany i ciekawy, te momenty kiedy ona odzyskała "głos" i grała, wszyscy byli oczarowani, muzyka klasyczna ma w sobie wielki czar, nie to co jp na 5%.
|
|
Wysłany:
Wto 22:34, 21 Wrz 2010 |
|
deathspellomega
Student medycyny

Miasto: Houseville
|
Powrót do góry |
 |
|