Jak wypije jeszcze parę drinków to pewnie się spodoba.
*rzuca sarkastycznie*
Greg, nie musisz czekać jeszcze parę drinków
*przysiada się i uśmiecha*
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pią 21:22, 15 Sty 2010
Starczy to co jest...
*pociągnął kilkanaście szotów*
*dokończył łiskacza*
*lekko się zatoczył*
Taaak... o wiele lepiej...
*wyciąganął fiolke łykając Vico*
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Pią 21:22, 15 Sty 2010
jeszcze nie ma 22, a tu wszyscy jakieś ściąganie spodni, striptizy i trójkąty robią, już widzę jak ToAr wróci :P
Hej ponownie Ann :*
Pią 21:23, 15 Sty 2010
Chase padł wycienczony na kanape....
dajcie jeszcze coś do picia :D
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pią 21:23, 15 Sty 2010
*spoglada na sinaj*
Masz racje... 100% racje.
*uśmiecha się łobuzersko, olewając natalie_1308*
Nie dzięki. Ja zostaje przy barze.
*cały czas się uśmiecha*
Ostatnio zmieniony przez Dr Gregory House dnia Pią 21:24, 15 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Pią 21:24, 15 Sty 2010
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pią 21:25, 15 Sty 2010
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pią 21:25, 15 Sty 2010