Podobno w końcowych odcinkach ma pojawić się brat Wilsona. Wiadomo, że jest przeciwieństwem Wilsona, jest bezdomny.
Sam Wilson o nim kiedyś wspominam, ale nie wiem, w którym odcinku :/
Jak myślicie po co się pojawi? Może jest to związane z nowym związkiem Wilsona, który ma się zapoczątkować pod koniec sezonu? A może będzie pacjentem House'a!
Pospojlerujmy trochę ;) Ciekawe kto z nas przejrzy umysł Jacobs i Shore'a :twisted:
Ostatnio zmieniony przez ToAr dnia Sob 18:14, 16 Maj 2009, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sro 14:56, 11 Mar 2009
ja uknułam juz całą intrygę w tej kwestii... Otóz wiadomo że braciszek jest w NY, a w 5x19 House będzie w jakimś celu jechał do NY (wtedy ma dojść do tego wypadku na motorze) Jestem przekonana, że House będzie jechał w właśnie do brata Wilsona. Opcji mam kilka:
1. Bedzie go leczył. Ale wtedy chyba raczej pojechałby z Wilsonem albo sprowadził do PPTH
2. Braciszek pokłóci sie z Wilsonem, a House będzie interweniował na swój pokrętny sposób.
3. Pojedzie na prośbę Wilsona.
Myślę że kolejna kobieta Wilsona będzie jakaś pani doktor. Może własnie ta, która leczy jego brata?
To raczej odpada, bo Wilson będzie myślał, że House coś przed nim ukrywa, kiedy nie będzie mu chciał powiedzieć dlaczego był w NY
T. napisał:
Jestem przekonana, że House będzie jechał w właśnie do brata Wilsona.
W sumie coś w tym jest. Mi się wydaję, że House będzie go leczył.
Sro 15:06, 11 Mar 2009
W sumie coś w tym jest. Mi się wydaję, że House będzie go leczył
No ale w tajemnicy przed Wilsonem??? Przeciez Wilsone też jest lekarzem. A gdyby to była jakaś choroba zagrażająca życiu, to przeciez przede wszystkim Wislon byłby przy nim. A nie House...
Nie. Rozważam takie wypadki. Podobno Wilson ma się spotkać z bratem. Tutaj nasuwa się pytanie: Po kiego grzyba? Nie utrzymują przecież kontaktów. Teraz zapala się lampka. Widocznie potrzebuje pomocy lekarza i tak Wilson poprosi o to House'a.
Chociaż Twoja wersja z tym, że House do niego pojechał też jest ciekawa i ma rację bytu.
Sro 15:18, 11 Mar 2009
Cóż, ja nie jestem bardzo ciekaw w jakich okolicznościach go poznamy tylko jestem ciekaw dokładnie tej osoby. Może jest tak samo inteligentny, ambitny jak Wilison tylko zgubiły go narkotyki/alkohol. To by wyjaśniało także to jak Wilson chcę pomóc walczyć Hałsowi z nałogiem.
Sro 19:33, 11 Mar 2009
ja uważam że brat będzie coś chciał od Jamesa, a on, że ma miękkie serce, to go będzie wspierał. Będzie to ukrywał przed Housem (przed którym NIC się nie ukryje :P), a ten wpadnie na trop i zbeszta albo Wilsona albo jego brata. Może i wkraść się w to jakiś problem medyczny, nie wiem... :D
_________________ Potrzebujesz bety? Pisz śmiało na gg:) Wysłany:
Sro 19:14, 25 Mar 2009
Wilson będzie dziwnie się zachowywał,Bedzie przy temperaturze 5 stopni chodził bez płaszcza,Jeździł do NY(Chyba)pytając o lekarzy leczących raka I Będzie się tym wykręcał Housowi że niby grał z Taubem w tenisa.Ale potem wszystko powie Housowi(to znaczy że był lekko ubrano bo chciał zobaczyć jak to jest bezdomnym być i jechał do NY by pytać o najlepszych lekarzy leczących raka bo jego brat go miał) i pojadą do szpitala gdzie brat jest przechowywany;)
Wiem to bo oglądałem odcinek z 5 sezonu i tam to było :tancze: :boje sie:
A jednak Keira ma racje :)
Był taki motyw w którymś z odcinków.
_________________ ""Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz..."
Dr Lisa Cuddy Wysłany:
Pon 23:25, 23 Lis 2009