|
|
[sezon 7] Dyskusje nad spoilerami
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
|
|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
|
nie wiem co tym wszytskim sądzic ale dalei trzyma kciuki za Huddy oj zakonczenie sezonu bendzie napewno zarąbiste :D :)
|
|
Wysłany:
Pią 17:10, 29 Kwi 2011 |
|
Serina01
Student medycyny
Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
tak na pewno... ale boje sie tego co szykuja scenarzysci..
|
|
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....
Wysłany:
Sob 11:20, 30 Kwi 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny
|
Powrót do góry |
|
|
|
napewno nas szokuja juz normalnie odliczma do zakonczenia sezonu oj bendzie ostro :D :D
|
|
Wysłany:
Sob 12:24, 30 Kwi 2011 |
|
Serina01
Student medycyny
|
Powrót do góry |
|
|
|
a ja nie chce odliczać do końca sezonu, to nie wchodzi w grę! nie chcę końca... :(
zaś chciałabym znów się dowiedzieć co przegotują ci majsterkowicze... :D
|
|
Wysłany:
Sob 16:09, 30 Kwi 2011 |
|
Housetka
Lekarz rodzinny
Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
|
|
|
Czy wy wiecie coś na temat 8 sezonu?Będzie czy nie?Mieli przecież podjąc decyzje do 15 kwietnia w wazych sprawach,a tu żadnych informacji.Mam złe przeczucia,że jeżeli będzie nie zobaczymy w nim Cuddy i Wilsona:(
|
|
Wysłany:
Sob 17:36, 30 Kwi 2011 |
|
nowa
Student medycyny
Miasto: Gliwice
|
Powrót do góry |
|
|
|
coś mi mówi, że nie będzie powrotu Huddy do końca sezonu... ;( Ale co do tego "wydarzenia, które ma zmienić jego relacje z Cuddy i Wilsonem" To naprawde mnie przerażają, bo nie wiem w jaki sposób zmienią. Myślałam nad tym długo i jedyne co mi wpada do głowy to bezpośrednia relacja Wilsona i Cuddy, oraz coś z naszym doktorkiem. Nie mam bladego pojęcia co to może być... Jeżeli i Cuddy, i Wilson usuną się z jego życia i jednocześnie serialu to nie będę miała po co oglądać House'a... Dlatego będę te odcinki oglądać raz, a nie po sto razy jeden.
|
|
Wysłany:
Nie 8:11, 01 Maj 2011 |
|
steph32
Student medycyny
Miasto: bk
|
Powrót do góry |
|
|
|
cokolwiek postanowią to stąpają po cienkim lodzie. Część ludzi bardzo rozczarowało rozstanie Huddy. Dla mnie nie zrozumiałe jest rozwalanie związku tworzonego przez kilka lat po 15 odcinkach - ale pomijając to. Coś się zawali teraz. Tak myślę. House znowu przegnie,ale teraz definitywnie. Albo zrobi coś dobrego. Z Cuddy nie dogada się teraz - wątpię żeby w ogóle się dogadał. Może w ostatnim odcinku całego serialu. Słyszałam coś o wypadku w ostatnim odcinku tego sezonu ,prawdopodobnie wypadku Cuddy - ALE na ile % nie mam pojęcia. Finał dla Huddy ma być słodko - gorzki.
Wilson nie odejdzie, może dużo gadać ale wiadomo ,że chodzi o kase.
|
Autor postu otrzymał pochwałę.
|
_________________ "Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"
Wysłany:
Nie 20:36, 01 Maj 2011 |
|
diabelek91
Lekarz rodzinny
Pochwał: 4 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Pionki
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
|
Strona Główna
-> Spoilery |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 |
Strona 91 z 91 |
|