Kiedyś w jakimś wywiadzie Jen powiedziała, że dla House'a najlepszym rozwiązaniem byłby trójkąt House + Cameron + Cuddy
co wy o tym sądzicie?
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 15:32, 15 Mar 2009
NIE! NIE! PO STOKROĆ NIEEE! Autorka tego pomysłu powinien zgarnąć coroczną nagrodę na Festiwalu Absurdaliów! :mrgreen: Po co Cuddy ma się dzielić Housem z Cam, skoro ta ma Chase'a? Gdzie tutaj sens i logika? :D
wg mnie w tym shipie chodziło że Cam i Cuddy uzupełniają się (tak przynajmniej zrozumiałem z wywiadu z Jennifer) tworząc idealną kobietę dla House'a
a ja powiem tak... jako przygoda? możliwe
jako ship na dłużej? nie
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 20:46, 15 Mar 2009
Muszę się wypowiedzieć na ten temat: osobiście jestem na nie, bo jak powszechnie wiadomo należę do grona Huddystów :mrgreen: Jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić... Hameddy? Nawet ta nazwa sama w sobie jest trochę "dziwna" :lol:
Pon 14:55, 16 Mar 2009
Nie, nie. Jak dla mnie ŻADNE trójkąciki nie wchodzą w grę. Niech House się na Cuddy skupi, a Jen... ja wiem, niech poczyta albo porysuje, jak jej się nudzi :D i ma czas takie teorie wymyślać :lol:
ToAr napisał:
Tak, ale tylko wtedy gdy Cameron byłaby przyjaciółką House, a Cuddy jego dziewczyną lub na odwrót
NIE! VETO! To dla mnie najbardziej niedorzeczny ship, jaki człowiek mógł wymyślić. Ja nie tylko tego nie widzę, nawet nie dopuszczam tego do wiadomości. Poza tym jedyny trójkąt, jaki mogę zaakceptowac to ten w filmie Vicky Cristina Barcelona, nic poza tym :wink:.
Ogólne wzburzenie zapanowało w tym temacie i moim zdaniem słusznie. Niech każdy żyje własnym życiem (a raczej shippem), nie twórzmy natomiast trójkątów czy innych wielokątów :mrgreen:
Czw 20:52, 09 Kwi 2009
Moim zdaniem, próba pogodzenia Huddystów oraz Hameronistów w tym przypadku zakończyła się niepowodzeniem. NA SZCZĘŚCIE!! Muszę powiedzieć, że jak przeczytałam tytuł tego wątku to się przestraszyłam, że będa zwolennicy na poważnie... Odzyskuje wiare w ludzi :D
Czw 21:14, 09 Kwi 2009
AAAAA!!! Nie...! No to jest normalnie świętokradztwo i profanacja!
Nie, nie i jeszcze raz nie. Veto!
No bo... Tak nie można. Ja HOuse'a wiedzę z Cuddy. Ewentaulnie, trochę niaciągając niektóre rzeczy mogę go widzieć z Cam. Ale trójkącik? Niee...
Dziewczyny by się House'm nie podzieliły... Już bardziej prawdopodobne wydaje mi się to, że okarze się, że Greg ma brata bliźniaka i tak będzie po jednym dla kazdej xDD
_________________ "Może wariaci to tacy ludzie, którzy wszystko widzą tak, jak jest, tylko udało im się znaleźć sposób, żeby z tym żyć."
W. Wharton"Ptasiek" Wysłany:
Pią 8:16, 10 Kwi 2009