Ha mam coś nowego czyli Hudsona (House + Cuddy + Wilson) propozycja takiego shipa pojawiła się na jednym angielskim forum po odcinku The Softer Side, dokładnie kiedy padają słowa Wilson w kierunku Cuddy i House
If you two aren't keeping something from me that means he's keeping something from the both of us. That can't be good
Tworzą pewną dysfunkcyjną rodzinę: kochają się wzajemnie, chronią się wzajemnie i ufają sobie bardziej niż komukolwiek innemu.
Co Wy na to?
Ostatnio zmieniony przez ToAr dnia Pią 21:32, 21 Sie 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 0:52, 12 Mar 2009
jestem za :)
Dysfunkcyjna rodzina :mrgreen: hahahah piekne określenie. Tym nie nie mniej nie przestaje jednak liczyć na Huddy, a Wilsona tak czy tak pozostanie ich przyjacielem.
Ale że niby trójkącik? :shock: W każdym razie trójkąciki są złe! Od razu mówię :D
Husdon tworzy taką samo naprowadzającą się maszynę. Jeśli któregoś elementu zabraknie, rozpada się. Wiedzą w jakich sprawach pójść do którego z nich. I ogromnie przyjemnie ogląda się ich rozmowy :D
Hudson love nie, ale hudson przyjaźń oczywiście :D tak jak jeanne napisała
Cytat:
Husdon tworzy taką samo naprowadzającą się maszynę. Jeśli któregoś elementu zabraknie, rozpada się. Wiedzą w jakich sprawach pójść do którego z nich. I ogromnie przyjemnie ogląda się ich rozmowy Very Happy
w pełni się z tym zgadzam :D
Czw 15:38, 12 Mar 2009
Ale że niby trójkącik? Shocked W każdym razie trójkąciki są złe! Od razu mówię Very Happy
Cała prawda, święta prawda :D
W kwestii shippowania byłam, jestem i będę za parowaniem, dlatego nie dopuszczam do swojej główki żadnych możliwości pt. "threeome" :mrgreen: Moja postawa mogłaby ulec "złagodnieniu", tylko i wyłącznie wówczas, gdyby zaistniała chemia pomiędzy Housem i Wilsonem oraz Wilsonem i Cuddy - wtedy mielibyśmy, bowiem do czynienia z przyjaźnią i miłością na całej linii. Póki co, widzę tylko Huddy + Jimmy'ego, a parki nie pakuje się do łózka z najlepszym przyjacielem, mówiąc trywialnie.
Kwestię miłosnego trójkąta uważam za zamkniętą. :mrgreen:
Hudson w sensie friendship - TAK! Trójkąt dla mnie to tylko HoThiLa! :D
Wilson i Cuddy rozmawiają o Hałsie, House i Wilson rozmawiają (plotkują) o Cuddy, Hałs donosi Cuddy zÓe rzeczy o Wilsonie, że ten na przykład moczy się w nocy :lol: I tak ma pozostać, bo jest cudnie. Oczywiście jako Hudzinka opowiadam się za opcją Huudy+Wilson:)
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Czw 20:40, 12 Mar 2009
Widzę ich jako trójkąt, ale wyłącznie przyjacielski - chyba, żeby Wilson zaczął kręcić z Cuddy i wtedy House by się ocnknął, i zaczął swoją wojnę podjazdową - mogłaby być niezła jazda. Ale czy przyjaźń by przetrwała?
Czw 20:58, 12 Mar 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 12:53, 16 Mar 2009
_________________ avek mój "Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones Wysłany:
Nie 16:42, 18 Paź 2009
poprostuxzjawa fajna fotka :)
Hudson jako trójkąt odpada, co najwyżej frędszip, dobrze prezentuje się w fikach
Pon 7:43, 19 Paź 2009